Misan

Igår hade Misan lite posing här i sängen. Hon låg och rullade sig osv hela tiden. Tog lite bilder med mobilen som ni ska få se.
En sak är säker,hon har en otrolig päls! Sen är så fin! Massa fina färger och ändå är hon grå! ( vilket jag kan tycka ibland är en tråkig färg på katter med brunt och vitt i sig )

image48image47image46

Pengar och valborg

Varför ska det vara så dyrt att leva? gahh med min lilla lön (som by the way bara va på 405kr) så kan man inte göra mycket. jag vill mycket men det är ju en annan sak. Leta efter ett jobb till men hittills har jag bara hittat sånna som jag måste kunna jobba kvällar och helger på också. Då har jag ju redan jobb!
Men jag kommer väl hitta något snart hoppas jag.

Ja imorgon är det ju valborg,det får man ju fira eller? Vet bara inte vad man ska göra. Lite sugen på krogrunda (jag är ändå billig i drift när det gäller alkohol) men då måste man ju bestämma var,i Hbg eller Ängelholm? Vilka ska med också? hrm mycket att tänka på! haha

Nu har Lillan och hundarna åkt hem,och ja det är skönt! Lugnt och skönt! Katterna har vågat sig hem osv så nu är allt som vanligt igen.

Devil simmade för första gången idag. Vi var med kursen på djursjukhuset och dom fick simma i bassängen i några minuter. Devil fick sjukt mycket panik i början,skulle sett hans ögon! Men sen insåg han att sålänge han simmade så var det någerlunda ok. När han skulle upp var benen som gelé som han smmat! Hna fick ta en 30 sek paus innan vi fick upp honom helt.
Jag tror han kommer ha lite ont imorgon i musklerna. På tisdag ska fråga om jag kan få fotona som en av tjejerna på kursen tog idag.

Nej nu ska jag väl sova lite ,eller ja lite jag sover ju typ 10 timmar varje natt haha,jag är en sömntuta!
Här har ni min älskling innan vi åkte till djursjukhuset,han älskar sin nalle!

image45

.....

Mår inte bra idag.febrig och mår allmänt blää. Inte så konstigt efter vad som hänt i helgen men ändå.

Imorgon ska jag åka in till hbg en snabb runda. Sen på kvällen ska jag till djursjukhuset med kursen. Devil ska få simma i deras bassäng där =)

Just nu är livet lite väl jobbigt känns det som så jag orkar inte skriva mer just nu. Men ni får alla ha det bra

Förkylning

Trots en jobbig förkylning så har jag klarat mig bra på jobbet igår! Hehe blev tom bättre lön än vanligt! yey!

Märktes att bahnhof var stängt för det var fullt med folk på dansgolvet på tres. Jag höll nästan på att dö av värmeslag i slutet.

Ikväll blir det tres igen,hoppas det går bra idag också!!
Imorgon blir en lite trött dag tror jag.Det är ju agility tävling på klubben,men jag kan inte vara med tyvärr som det var tänkt från början,orkar inte det efter att ha jobbat så sent.Men ska nog iaf dit och titta lite med Lillan sen.Ska nog även till ep och dom och hälsa på med lillan,hon har ju inte träffat Hampus ännu.

Nej nu ska jag ut och hänga upp tvätt så kläderna är torra till ikväll.för jag säger då det,de var nödvändigt att tvätta kläderna efter passet igår!

Ha det bra folket!

Jag orkar inte!

Jag blir sååå trött! Jag vill verkligen inte vara förkyld nu! Feber och skit,ont i ryggen och bläää!

Börjar bli hungrig men gah orka laga mat. Nu har jag ca 2 timmar på mig att slöa och gnälla sen kommer Lilla med Viggo och Isak och då blir det liv i huset. 4 hundar som ska leka och morra på varann.

4 vovvar

nu ska jag spela lite ha det bra

Mår skit!

Blää mår skit idag! Febrig och förkyld! Inte kul alls.

Skulle egentligen till klubben ikväll på agility kurs men mamma jobbar och ingen kan köra mig så blir hemma. Får se om jag tränar något i trädgården eller inte. Mår ju som sagt skit!!

Måste pallra mig in till hbg idag också,ska lämna papper på jobbet. När jag ändå är där ska jag köpa månadskort så jag kan åka buss en massa utan att tänka på vad det kostar. Sen inom apoteket och köpa nässpray ev värktabletter för dom lär väl ta slut!

Mamma jobbar ju ikväll så lär bli en liten runda med killarna sen får dom roa sig själva för jag lär ligga i soffan hela kvällen.

Nej in i duschen så jag kommer iväg sen!

En blogg till

Har precis startat upp en till blogg.En blogg för mina privata tankar. Tanken är att jag ska kunna skriva om saker som inte går att nämna i denna bloggen. Vill ju inte alltid skriva så alla kan läsa,vissa saker vill man bara hålla för sina vänner. Är det så att ni vill läsa i den bloggen så hör av er så ser vi om ni får lösen till den.

Ha det bra folket!

Måndag

Ny vecka och nya saker att göra.

Igår var det myssöndag hehe Jag och mamma tog en lååång promenad igår till lottas (= andra sidan byn) och den tog väl ca 1.5 timme. Köpte lite godis och sen slängde jag mig vid tvn för att se One tree hill,missade dock de första 20 min så ska se det om igen idag. Vi kollade på Pretty Woman på kvällen :D Älskar den filmen!! Jag poppade popcorn och det var allmänt mys!


Idag vet jag inte vad jag ska göra. Inga planer eller så alls faktiskt. Får se vad dagen har att erbjuda.Nu ska jag försöka få ut Misan som klänger på min soffa och tar sönder den,och sen hämta posten. Ha det bra folket

Lördag

Igår blev en slappe dag verkligen. Va i hbg med Camilla och letade balkläning till henne. Köpte lite godis och åkte sedan hem. Blev pizza på kvällen och sen slänga sig i sängen vid 21 tiden och glodde på datan innan jag somnade.

Dagen började ju tidigt med att gå upp 06.45 för att få massage,sen väl hemma slappade jag lite men sen fick jag rycket och dammsög där uppe. Sen i duschen snabbt för att sen åka till hbg.
När jag kom hem fick jag ju diska också. Ja tur man inte skulle jobba ändå för då hade jag varit seg.

Idag blir det jobb dock,på tres som vanligt. skulle jobbat på telegrafen men vet inte varför men det blev bytt. Aya orkar inte bry mig sålänge jag får lite pengar iaf.

Eftersom pelle är lat idag (det ringde han satt 2 meter ifrån telen men svarade inte) så får väl jag gå en runda med hundarna. Sen ska jag kolla på Las vegas innan jag åker till jobbet.

Nej ut med hundarna va det! Ha det bra

Sommar

Nu vill jag ha sommar så jag kan ta fler bilder som denna

Dumle


varit på massage nu på morgonen. Har ju NÅGRA knutor på mina muskler.

Hrm jaha vad händer idag då? vet inte riktigt,vet inte något alls faktiskt,för inget är bestämt.
Får väl (förhoppningsvis) snart reda på om jag ska jobba ikväll. Jag tror att det blir så men man kan aldrig veta,speciellt inte nu när jag är på jouren.

Ska nog snart hoppa in i duschen,behöver det och bättre att göra det nu så slipper jag tänka på det ikväll.
Ha det bra folket

vestibulit

jag har tänkt skriva ett inlägg om sjukdommen vestibulit. Det är en sjukdom som det inte finns något bot för mer än tid,tiden läker denna sjukdom.
Jag har svårt att förklara själva sjukdommen så väljer att citera en bra sida
www.vestibulit.com 

"Vestibulit visar sig inte så lätt. Om man tittar väldigt noga kan man se att det är lite rött i vestibulum-området. Men det kan vara lättare att känna efter. Känn i yttre delen av ingången till slidan med fingret. För många kan minsta beröring framkalla smärtan.
Ett vanligt symtom på vestibulit är att man har väldigt ont under samlag. Man kan ha så ont att man inte kan genomföra det. Själva penetreringen blir en pina. De irriterade slemhinnorna i vestibulum-området kan vara så ömma att penetrering eller minsta beröring är uteslutet. Cykling och stillasittande kan bli en plåga som påverkar det vardagliga livet.
För många läkare kan det vara svårt att upptäcka och en svampinfektion som samtidigt blommat upp kan få uppmärksamheten som vestibuliten kräver. Det kan vara lättare att beskriva smärtan för en läkare om man just själv känner efter, hur plågsamt det än kan vara."


I mitt fall har jag nog en mildare form av vestibulit.Jag får ont av att föra in tampong,men inte så grov att sitta ner eller cykla gör ont,dock kan cykling vara obegligt.
Jag har nyligen fått diagnosen,men tror att jag haft denna sjukdom i ca 1-2 år.Det är jätte svårt att avgöra då man är duktig på att förklara bort saker man ej förstår sig på.man undviker att tänka på det,tror man bara inbillar sig.

I många år har kvinnor fått höra att dom bara inbillar sig smärtan,att den inte finns där.Men den finns där,den är riktig.


För att ni inte ska bli trötta och sluta läsa så skriver jag inte mer fakta utan ger er tillgång till två sidor med bra info.
första är mer en info sida om just vestibulit : www.vestibulit.se
den andra har både info och tillgång till kontakt med andra som har sjukdommen : www.vestibulit.com


Om ni har några frågor så är det bara att ställa dom,inga frågor är konstiga eller fel.
Om jag inte kan svara på dom så ska jag göra mitt bästa för att hitta någon som kan det.

Tänk på att detta är inget att skämmas för,vi måste få upp ögonen för sjukdommen som hämmar många kvinnors liv. Jobba med att få vården att komma på botmedel.

Onsdag

Ja då var det onsdag igen. Veckan har både gått sakta och fort tycker jag. Inte haft någon lust att skriva i bloggen eller sitta så mycket vid datorn som jag brukar.

I veckan har vi fått reda på att Engla hittades dödad och dom fått fast gärningsmannen. Sjukt är det,hela historien. Svenska folket har varit väldigt involverade i det hela och stöttat Englas familj med både ljus,tankar och textrader för enbart deras skull.
Vila i frid Engla!

Igår var det agility träning för mig och Devil,gick inte så bra i början men bättre sen hehe,jag var den som gjorde fel hela tiden såklart.

Idag ska jag in till hbg och lämna papper på jobbet,sen ska mamma och jag köpa färgpatroner till skrivaren.
Nu ska jag göra ve mig och så i lugn och ro. Skriver mer ikväll. Ha det bra

Söndag

Idag är jag slööö. Inte gjort något vettigt direkt idag mer än tränat lite med Devil. Precis tittat på One tree hill =) Jag älskar verkligen den serien! Hört att dom ska göra även en 6e säsong ,hoppas det stämmer!

Imorgon ska jag till läkaren sen efter det på massage !! Härligt värre! Eller ja härligt kommer det nog inte vara för det blir massage av säte och ben,och det är inte så skönt men det är bra. Min rygg är fucked up pågrund av mina ben.

Ska nog hoppa in i duschen snart. Som sagt detta är en seg dag och jag orkar inte engagera mig mer i detta ha de bra!

Hemma

Precis kommit hem från Anna =) Trevligt var det. Åkte in till hbg lämnade papper osv,sen till väla. Gick runder där lite och hittade vad som skulle hittas osv. Sen blev det åka till Coop och handla tacos! mums =)

Spelade buzz junior hehe det var kul.
Sen iväg till jobbet. Gick bra under speltiden,dock var det en som spillde ut en hel öl över bordet! Inte kul alls! Men men,blev kortslutning i min hjärna när jag skulle skriva rapport,ringde Cassie 2 gånger för att allt skulle gå rätt till haha! Men men blev bra tillslut,tog bara 40 min haha

Ikväll ska jag jobba på Tres och hoppas min kära mor kan hämta mig inatt för jag vill sova hemma inatt.

Nej nu ska jag upp och glo på tv efter jag hängt ut min skjorta. Ha d bra folket


Ändrade planer

När jag var påväg att klä på mig ringde Anna, hon ville att jag skulle hänga med till väla idag. Så planen för idag blir: Åka med Anna till väla vid halv 3,gå runt på väla,åka in till Crom lämna papper,kort och marker,åka hem till Anna äta mat sen gå till jobbet. Får även sova hos Anna inatt =) Snällt av dig vännen! Så slipper mamma köra och hämta mig inatt.

Så nu sitter jag här,halvt påklädd och ska snart packa... Ha det najs!

Helsingborg

ja nu sitter jag här,börjat sminka mig och ska leta fram kläderna. Ska dra mig in till hbg. Måste lämna lite grejer på Crom (jobbets mekka hehe),sen ska jag leta underkläder på H&M,har ett presentkort där på 50 kr så det är bra =)

Igår när jag va på klubben ringde Carro,hon undrade om jag kunde jobba ikväll,hrm gaah ok då. Haha Så ikväll mellan 21.00-02.30 är jag på Telegrafen och jobbar. Ska bli lite spännande med tanke på att jag bara varit på Tres än så länge.Hoppas någon man känner kommer sådär passligt när det inte är någon som spelar, så man har lite sällskap. Men vilket fall som helst kommer det gå bra,känner det på mig. vet att personalen där är trevliga och hjälper mig ifall jag skulle behöva hjälp. Börjar känna mig säker på vad jag gör så det blir bra detta. =)
Imorgon blir det Tres Amigos igen. Även ifall jag hade planerat att denna kvällen skulle bli en slappekväll,så är det bra att jag ska jobba,behöver ju mer pengar. Sen är det ju även bra att jobba mycket nu i början så jag verkligen kommer in i det.


Nej nu ska jag fixa till det sista på min look sen klä på mig så jag kommer med bussen som gär 12.50.

Ha det bra folket!

image42

Torsdag

Sitter i sängen nu och glor runt mest på internet. Måste tvätta idag viilket jag totalt glömde bort igår. Dock gjorde jag ändå något vettigt igår,jag tvättade alla luckor i köket.Rent och fint blev det!

Idag blir det att gå ut med hundarna en promenad,tyå snart. Sen blir det mest slappa tills ikväll då vi ska till klubben och träna lite.Mamma har möte sen kl 20 så kommer spendera hela kvällen på klubben,får ha med en bok och lite sånt om jag ska sitta där och vänta.

Min lilla pälski är sur på mig,han tycker jag ska gå upp och gå ut med dom nu! Även sur för jag stängt ner hit så han inte kan gå ner. Men men får väl dra mig in i tvättstugan nu och sen gå ut med pälskisarna =)

Här är en söt bild på min pälski nr.1

pälski

Bilder

Nu fungerade det att lägga in bilder,här har ni mina dötisar när dom blivit badade och blir fönad av mamma.hehe inte sååå glada direkt


Dumle blir fönadDevil blir fönad

Onsdag

Idag är en glad dag,idag fick jag hem deklarationerna och ser att jag ska få tillbaka lite över 5000kr =) wee lycka behöver dom till körkortet!

Hrm idag ska jag tvätta och kanske börja städa undan på mitt andra rum. Guuud vad segt det är! haha igonrerat det rummet i månader nu! Det är farligt att ta in datorn i sovrummet för sen orkar jag inte sätta tillbaka den,och rummet blir igorerat en längre tid.
Men har ju ett bord som ska in där,måste bara göra ve det först. Ska nog messa pelle och fråga om vi har färg till det hemma,då kan jag kanske fixa det imorgon!

Mamma är ute med hundarna och går,dom har sällskap av Bengt, Dennis och Sid.  Så hundarna har nog allt skoj.

Hrm nej nu får jag väl snart göra något vettigt och inte bara sitta här i sängen och se tjock ut :P

Ni får 2 bilder på mina älsklingar när dom har blivit badade och fönas hehe
oookkkiiii nu fungerar det inte att lägga in bilder igen,får väl prova senare igen.


Tisdag

Idag har jag sovit länge. Det var gott =) Gick inte upp förräns efter 11, härligt värre!

Åt lite frukost sen började jag städa. Nu är det fint och rent nästan över allt :S Måste ta ett ordentligt tag i köket för där behövs städas bland hyllor,alla luckor osv. Tror jag tar det imorgon.

Igår efter jag varit ute med hundarna sista rundan fick dom sig ett bad. Dom var inte så lyckliga över detta men ändå haha Dom blev fina och det är de viktigaste. Efter badet blev dom fönade av mamma,vilket dom inte heller uppskattade så mycket. Men dom torkar ju så sakta så man måste nästan göra det.

Ikväll blir det agility med Devil =) ska bli skoj vill ju visa upp hur duktig han är på slalom.♥

Sitter här och lägger in bilder på datorn från digitalkameran. Tar lite tid eftersom det är så stora bilder. Väntar även på att Top Model ska börja.

I veckan ska jag nog ta mig till hbg. Ska lämna ett kuvert på Crom och har 50kr check på H&M så tänkte jag skulle leta lite underkläder,behöver det verkligen. Någon om vill hänga med dit i veckan? HÖR AV DIG DÅ! hehe

Nej nu ska jag kolla om bilderna är klara och sen upp till tvn. ha det bra folket.

Shooo

Läget folket? Hoppas allt är bra,med mig är det bra,med mamma är det sämre :S

Idag har jag;
gått på promenad med hundarna
tränat med hundarna (slalom)
borstat hundarna

Och nu ska jag dra mig iväg på en tur till. hehe tror det blir att bada de små rackarna ikväll,ska kolla om vi har handdukar till det bara.

I veckan vet jag inte alls vad om händer,inga planer direkt. Men om någon vill hitta på något så hör av er så blir jag super glad =)

Nej ut med hundarna var det! Bye hörs senare

bilder

Man brukar ju säga att saker och ting kan följa en röd tråd, här finns inga röda trådar,dock lila långlinor som får Devil att inte sticka =) haha Titta bara på bilderna,så ser ni vad jag pratar om =)

(ja linan ligger på marken och släpas efter honom,det är meningen)

image37

image38


vem?

vem är det som spammat min blogg idag? letade du/ni efter något speciellt? Vad trodde du/ni att jag skulle skriva idag? Aya trevligt att ni tittar in =)

Hrm i fredags blev det handla mat med mamma,sen hem och städa. wee nja men behövdes hehe väääldigt mycket. På kvällen hade jag och mamma mys,åt räkor och brie ost.Sen godis =) hehe gott var det kan jag lova.

Igår jobbade jag mitt första pass =) wee va väldigt dött den första timmen men sen var det fullt spel i nästan 3 timmar. Helt slut efter det men kul var det.
Skönt att ha det över,menar inte att jag inte ska jobba mer,men den där första gången kan ju vara väldigt nervös. (haha låter som jag pratar om annat än jobb nu!!)

Nästa jobb är på lördag,samma ställe och allt.

Idag har jag bara slappat,mamma har varit dålig idag så jag gick ut med hundarna själv idag. Ingen stor runda för jag är trööött idag.


Nej nu har jag inte lust att skriva mer,lägger in bilder från promenaden senare ikväll =) bye bye

rapporter och jobb

Igår var jag på stinsen för att gå igenom rapporten som ska göras varje gång man jobbar.Rörigt i huvudet ibland men det kommer nog gå bra. Annars får jag ringa carro så hjälper hon mig. =)

Lite nervös för jobbet på lördag,men jag tänker såhär det är 4 timmar jag ska ha bordet öppet,jag har suttit mer under träningspass och då har dom fuskat och spelat hela tiden,vilket är jobbigt. Nu ska jag sitta på tres Amigo där det antagligen inte kommer vara spel hela tiden (men mycket nog för att jag ska gå plus och få bra provision) och dom kommer inte fuska lika mycket,om dom fuskar överhuvudtaget.

nej nu ska jag göra en liiiiten enkät till er läsare.Så please svara det blir så mycket roligare då,vet ju att ni finns där ute =) om ni absolut inte vill skriva vilka ni är kan ni väl iaf svara fast anonymt??
Ok let´s go!

1.Hur hittade du hit? genom kommentarer på andra sidor,google osv?
2.återkommer du hit?
3.var bor du och vilken ålder?

det var väl inte sååå farliga frågor?kommer kanske fler senare för att veta mer =)

Nej nu ska jag göra något vettigt ha det super folket


Blogg.se

ja de som vanligtvis läser bloggar från blogg.se har väl inte missat att det varit byte av plattform (?) de senaste 2-3 dagarna? Inget har fungerat och nu när man trodde något bra skett,har inget hänt alls.det fungerade tydligen inte och då gick dom tillbaka till det gamla. Aya nu får vi se när dom ska blockera bloggarna igen nästa gång.

Hrm i helgen har det varit massa saker på g. Fredag och lördag har jag suttit på Crom och tränat de sista gångerna,jag börjar ju jobba på rikigt på lördag!! Gaahh lite nervös men samtidigt så lugn,klart det kommer gå bra.

I söndags var jag på krogbowling med jobbet. Hbgs krogar tävlar mot varandra på olympia bowling. Riktigt kul var det och mycket sprit flödade haha jag drack nog minst av de som drack. Men jag har kul ändå.

Idag blir det städa och vara ute i det fina vårvädret. helt sjukt fint väder är det. Precis varit ute med min madrass så den blir lite luftad.
Tränat lite slalom med killarna också. Dom är såå duktiga båda två.

Nej nu ska jag göra lite annat.
Här har ni ett vårtecken,våra rabarber börjar titta fram =)
image36

RSS 2.0