R.I.P Kissen

Gårdagen var lite konstig och så men ja iaf.
Jag och mamma åkte till sofiero med våra doggisar vid 7 tiden,ja vi kom dit lite tidigt,vi skulle vara där åtta men ändå.
Gick lite och rastade hundarna sen kom en från bjuvs BK som också skulle vakta. Vi tog en runda upp där vi skulle gå och vakta sen körde vi upp bilen där. När vi gick runder och tittade på alla trädgårds arrangemang såg att det var ett ställe med gräsklippare osv,där fanns sånahär automatiska gräsklippare som kör av sig själva efter inprogramering.
Men men solen gick ner ganska snabbt och vi bestämde att vi skulle gå minst en gång i timmen och kolla runt. Sagt och gjort vi går en runda med hundarna när det blivit mörkt,rätt som det är hör vi något brummande eller vad man ska säga och så ser vi något mörkt och runt komma mot oss på gräset.Devil blev rädd och ärligt talat jag med! Men efter vi tittat några sekunder säger mamma: men aahh det är ju en automatisk gräsklippare!!
hahaha där kör den runder utan att vi hade en aning om att där fanns någon på marken för vi hade bara sett dom som hänge på ett ställ.
Vi fick ett gott skratt och gick våra rundor lite då och då och ena gången gick vi in i Majas trädgård. Jag hade aldrig varit där innan så det var litekul att titta på allt,väldigt gulligt och fint. Dock blev jag rädd när jag lyste med ficklampan mot trädgårdshuset och där stog en docka hahaha


När vi körde hem vid två tiden hände dock en riktigt hemsk sak. Vi var vid hasslarp dä vi hade en bil framför oss,rätt som det är ser vi en katt på vägen som har blivit påkörd av bilen innan oss,och han stannade inte!!!
Mamma stannars bilen och går ut till katten som försöker hasa sig fram med sina framben då hela baken var påkörd. Att se detta gjorde sååååå ont i magen och jag började gråta direkt. Insåg ju snabbt att den inte skulle överleva och mamma stog där ute och klappade den och lugnade den. Hon försökte flytta den men det gjorde för ont på den så mamma bara fortsatte klappa den tills den tog sitt sista andetag =(
Mamma sa att den blev lugn när hon började klappa den så den dog iaf med någon där och inte ensam på en blöt väg!
Hon la in den till kanten fint när den somnat in och vi körde hem,fanns inget att göradå där inte fanns halsband eller något tatuering i örat. Lider så otroligt med ägarna som hittar den och inser att deras älskade katt inte finns i livet mer!
Mina tankar finns hos ägarna och hoppas mina gamla djur tar hand om den i himlen. R.I.P

Besviken

Jag är faktiskt lite besviken på en människa i min närhet. Människan beter sig väldigt omoget och jag trodde inte detta om denna personen. Det positiva är att jag inte gjort bort mig genom att tro för mycket på eller om personen.Vår relation är heller inte sååå nära att jag känner att jag gett mig in i något utan att veta hur den beteer sig.

Men men moving on!
Jag har fått in telenor mobila bredbandet nu och det fungerar bra! Kan lätt tänka mig att köpa ett sen när jag behöver det.
dock måååste jag komma ihåg att "avbeställa" det inom 2 veckor iaf. Så jag inte glömmer det och måste betala för det (ganska korkat att hamna i den sitsen när jag har internet hemma gratis redan!) ska skriva in en påminnelse på mobilen så jag inte glömmer.

Just nu sitter jag i storarummet och tittar på tvn och har laptopen i knäet. Mamma är iväg på kurs med Dumle.Dom var ju så duktiga och tog pinne i hopp i lördags så hon bjuder kursarna på tårta ikväll,hoppas på att en liten tårtbit kommer med hem till mig men hoppas inte för mycket.

Imon ska jag och mamma gå på sofiero på kvällen mellan 20 och 02 om jag inte minns fel.Hundarna ska med och massa kläder känner jag haha

Nej nu ska jag avsluta detta och säga ha det bra till er som orkat läsa allt hehe =)
HA DET TOPPEN FOLKET!

jag föll

ja jag föll för hennes snack! haha en telenor försäljare haffade mig på knutan idag,jag va snabb att påpeka att inget skulle ändras på min mobil eller med mitt abonemang (jag vet ju att om dom snackar om "presenter" och få ny mobil betyder det att byta till ett dyrare abonemang för min del,vilket jag inte är intresserad av!),så frågade hon om jag hade bärbar dator och om jag hade mobilt bredband,vilket jag inte har (mobilabredbandet då),så hon erbjöd mig att prova deras i en månad och jag kan säga upp det inom den månaden så ja jag gick med på det.

Det är ju bra att kolla om deras fungerar bra så vet jag det när jag flyttar hemifrån och ska fixa ett själv.
Jag är nog lite av en telenor tönt! Men jag har inga problem med dom så varför skulle jag inte vara det? hehe


Ikväll har jag och mamma varit på bialitt och tränat med carola och Mia.Devil var jätte duktig ,han tappade bara hjärnan några gånger haha
På söndag blir det nog min och Devils första tävling,ska bli kul och se hur det går.

Nej nu ska jag fixa lite sen sooova!!
Ha det bra folket!

Typ död!

ia idag är jag nästan död känns det som. Fullspäckad helg kan man lugnt säga.
Igår var vi ju i trelleborg på agilty tävling. Dock ÖSTE regnet ner hela dagen! Det var helt sjukt asså!!!
Mamma och dumle var jätte duktiga och kom på tredje plats i hopp och fick en pinne!! =)
Gick inte lika bra i agiltyn men det var ju inte så konstigt om man tänker på hur omständigheterna var,ösregn och en hund som inte är förtjust i regn direkt!
Mia och Vilda var jätte duktiga och ska vara stolta över sin insats på sin allra första agility tävling! Kämpa på så är ni snart igenom en hel bana utan problem!

När vi kommit hem sådär vid halv 5 på kvällen blev det upp med alla grejor från väskor osv för ALLT var genomblött! Sen mat och sen soova i sådär 1 timme. Var sååå trött,kunde knappt hålla ögonen öppna när vi åt haha
Sen bar det av till hbg för jobba på Tivoli,helt ok kväll,inte för mycket folk (så det skulle bli stressigt) men inte heller för lite, så jag skulle somna hahaha

 

Kom därifrån ganska mycket i tid,för jag var lite gnällig så det blev lite fart i det hela (eller nja D gjorde inte vad han skulle göra men jag orkar inte med att tjata, han vägrar ju och jag blir bara ännu mer sur då så jag skiter i de).
Hem och ner i bingen typ direkt,käka lite godis och läste skvaller tidning sen somnade jag hårt haha
Vaknade vid tolv ett tiden av årets värsta mensvärk!! Trodde jag skulle dö allvarligt,eller iaf spy! Nu efter dubbel uppsättning av värktabletter känns smärtan som en "vanligt" ont-i-magen-pga-mensvärk haha
legat i sängen nästan hela dagen och fräsis har ju kommit hem efter en veckas försvinnande så han sov med mig och sover än kan jag berätta!


Jag tror han är trött för jag drog lite i svansen och han snarkade vidare och vaknade inte av det haha

Nej nu ska jag försöka få i mig lite mer mat och röra på mig lite så jag kanske kan bli av med smärtan iaf några minuter!
Ha det bra folket!!

Fredag!!

Idag är det fredag och jag är glaaad =D
Ska slänga in lite tvätt i tvättmaskinen,behöver verkligen det. sen ska jag bara kladdiga choklad muffins!!!
Mumma!!!

Mamma är iväg och fixar dricka till mig så kan jag dricka lite utan att bli rånad på krogen,vilket det känns som! Jävla priser! Sen ska jag och Alexandra ut och ha en myse fredag på krogen. Ska nog bli bra hehe

Lördag morgon åker jag med mamma till en agility tävling kommer säkerligen vara där hela dagen. Sen blir det jobb för min del.Men nu ska jag iaf göra mig klar för bakning! =)

Ha det bra folket!

Me myself and I

Jag ser ner mycket på mig själv. Alltid fått höra av folk att jag är mindre värd och blivit mobbad inder min uppväxt.
Men trots detta så ger jag mig inte,då och då,oftare och oftare ser jag att även jag är värd att få leva,även jag är vacker. Men det är svårt att se när man alltid fått höra hur ful man är,hur dum man är osv.
jag hör lite då och då av killar att jag är vacker,men jag har sååå svårt att ta till mig,men jag börjar bli bättre.
Det är något jag måste jobba på,men det blir bättre....




The hills!!

Jag vet jag är en serie nörd,men jag är sååå glad över att The hills har börjat visas på mtv.com igen. Jag är ju i takt med usa så det går bara att se säsongen på hemsidan.



Idag har jag varit med Emil och Hampus. Dock mår inte Hampus så bra så det har varit lite tårar och så men det blir nog bättre snart. Älskar dig lilla vännen!


En konst...

det är en konst att vara ute och gå med 4 hundar på en gång,iaf när bara 2 av dom är ens egna. De andra yrar som hönor och går bakom en lite då och då. Att sedan 2 av dom blir galna när dom möter någon och då drar igång min ena,ja då är kaosen ett faktum!

Men men idag har jag bara slappat,imon blir det andra bullar haha

Ut med mamma och hundarna på förmiddagen,tömma kattlåda,åka till hbg... ja sen är dagen oplanerad.

Neej journeyman sen sex and the city weee haha nööörd

Jag har tröttnat

jag har faktiskt tröttnat på att jobba natt och helg jobb. Har gjort det nu i 3 år och det känns. Inte kunnat festa med vänner när jag vill och missat mycket roligt pga jobben.
Nej jag vill ha ett vanligt vardags jobb. menar inte att jag inte kan ta helg pass också,det tillhör ju de flesta vanliga jobb.Men vill inte jobba varje helg.

Hoppa på att det perfekta jobbet hittar mig snart hehehe

Neeej nu är det ju dags för sex and the city sen sooova. Ha det bra folket!

privata bloggen



http://littleblue.blogg.se/privatatankar/2008/august/i-know.html#comment


(vill du ha lösen så hör av dig)


Man vill så mycket...

Ibland går inte timmarna ihop,ska på kurs ikväll med Devil,en kurs som om jag räknar bort den gången jag inte kunde gå,kostar 100kr/gång. Jag kan lära mig nya saker plus att det är bra träning för både mig och Devil.
Sen samma jävla kväll vill dom att jag ska ta passet på jobb,men det går inte,visst det är pengar MEN Agility är något jag vill bli bra på,jag vill att det ska gå bra och då behövs dessa timmar som jag har (och betalt för),behöver träna.

Aya jag vet jag yrar men jag har iaf bestämt mig för att är man uppskriven på en kurs så går man på den. Detta är den enda kvällen jag har något uppsatt så då ska jag fan gå på det också.



Idag kommer Lillan och hundarna.Hon ska dumpa dom här så ska hon åka hem imon gissar jag för att flytta från sin lägenhet till sitt nya hus.

Imorgon ska jag ta mig in till stan för att fixa så jag får ett nytt id-kort då mitt gått ut i maj (!) oooppsss
Så ska jag även lämna mitt cv för ett jobb jag hoppas jag kan få =) Ska bara charma in mig där först hehe

Nej duscha blir det för mig nu sen får det väl bli städa,eller tvärt om,eller gå upp på träningsmaskinen ett tag. jaa vi ser vad som händer! Ha d bra folket

Hampus

Du gör en glad!! =D


R.I.P Drutten

Idag fick jag det tråkiga beskedet om att Drutten inte finns i liv längre. Kan inte tänka mig hur hans ägare mår just nu,en viss lättnad över att hittat honom men en stor sorg över att han inte är i livet.

Tänker på alla de djur man själv mist under sitt liv och hoppas att dom nu tar hand om Drutten där uppe i himlen.



Jannie (med familj) hoppas ni kommer ihåg de goda stunderna med honom och är lycklig över den underbara tid ni fick med honom.


Min dator är hos doktorn

Ja sen i måndags kväll har min dator varit hos doktor Emil Persson. Tydligen är min dator väldigt sjuk för det tar sin tid (host virus host)
Får sitta på mamma och pelles dator som emil precis fixat till dom,så nu kan man använda denna lika bra som min egen (om inte bättre för tillfället iaf),deras förra dator var mer nära döden än vad min är just nu kan jag lova!

Idag blir det lite fix och don här hemma,kattlådan ska rensas,äpplen ska plockas upp och behöver nog städa undan lite på mina rum också!
Sen ikväll blir det träning för mig och Devil. Ska bli kul att hitta på något ute nu då det varit gaanska tråkigt väder nu i 2 dagar. Hoppas bara han är på rätt humör. ska ta med hans nya leksak "DevilLotta" och se om jag kan få igång honom hehe.

Nej lite jobb var det ju som skulle fixas ha d bra folk!

Drutten har ännu inte hittats (läs inlägget under) så ser ni honom eller hör något om en hund som är lös så hör av er,nr finns i inlägget under!

ont ont ont

Det regnar,inget fel med det,men det är såå hemskt med tanke på att det gör såå ont i huvudet pga detta vädret.

Jag har också sån oro i min kropp med tanke på att en kompis lilla hund har försvunnit. Han blev skrämd av raketer på lördags kvällen och sprang iväg och ingen har sett honom sen dess. Så snälla om någon ser denna hunden i eller runt om ängelholm hör av er! Ägarna mår jätte dåligt av att inte veta var han är. Han är inte ens 2 år gammal och har hela sitt liv framför sig,vill inte att han ska vara ensam.Han heter Drutten och är lite skygg för nya människor,men hoppas någon vänlig själ hittar honom så vi får hem honom till sina ägare.
Ser ni honom eller hör något om en lös hund som liknar honom så ring mig på 0704131813, 042-207684 
eller ägarna på 042-207646



Hoppas du hittar hem snart vännen!

RSS 2.0