Toooddeeeyy

Ja då var det en ny dag. woop woop

Det har inte varit så varmt idag som de andra dagarna. Men vaaarmt ändå. Problemet (om vi nu kan kalla det för ett problem) är att vi har åkrar runt oss,där dom skördar och då blir sånna här små svarta streck till intsekter helt crazy!!
Man kan knappt vara ute utan att bli typ knäpp av att det kliar så när dom kryper på en! Men men det går att vara ute lite,och hade jag haft någon att åka iväg med till stranden eller så så hade jag,men jag är ju inte mycket för stranden,mer för ute pooler.
Men men...

Ikväll blir det träning på bialitt för mig och Devil. Ska bli kul =) hoppas nu han inte är på trams humör.

Imorgon ska jag och Alexandra leka i hbg tillsammans =) Lite shopping blir det för vår del. Ska bli skoj. Nej nu ska jag upp och äta lite innan vi går bort till bialitt. Ha d bra folket!

.........

Det är varmt och jag har typ ingen energi till att skriva blogg...bara så ni vet.

Kommer väl tillbaka någon gång,vet bara inte när....imorgon? Torsdag? I don´t know.

Bye for now

Duktig flicka!

Ja idag gick jag upp vid 09.40. Upp och åt frukost sen konstatera att jag inte hade bråttom haha ska åka md pelle in till stan sen för att köpa lite dricka och gooodis haha det är FREDAG DÅ FÅR EVVE ÄTA GOOOODIS!! =P
Men han skulle tvätta lastbilen först så jag behövde inte stressa.

Istället gick jag ner och började städa,om Alexandra ska kunna finnas här nere så behövdes det städas. Hopp hopp plockat undan och sprungit över med dammsugaren (ja det blev inte MVG i städning men sängen blev iaf dammsugen)
Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska upp och sminka mig. Sen är jag i stort sätt klar för att åka och det är skönt när jag inte behöver stressa för folk väntar på mig. (men det är inte så ofta pelle väntar på mig,snarare tvärtom! hehe)

Ja hbg feativalen ikväll för mig och badankan =P ska bli kul! Hon sover nog här också,får se hur vi gör med sovarrangemanget men det blir nog bra haha

Nej upp och fixa till mig! Ha d bra folket

(ser det inte gott ut? det finns mer i svalen haha)

Privata bloggen

Nytt inlägg i privata bloggen. http://littleblue.blogg.se/privatatankar/?tmp=23171225

(Har ni inte lösen men vill kunna läsa så hör av er)

Onsdag

helloo folket. tydligen är det någon som väntat på att jag skulle skriva något igår eller bara skulle kolla allt jag skrivit för där var många sidovisningar!

Men men iaf.... igår var jag och tog ut min p-stav,vilket gjorde ONT!!!!
Sen träffade jag Alexandra och Molly på stan,åkte med dom lite här och var och sen hem till dom.
Lekte en massa med bäbisen hehe och fick ihop deras studsmatta.  Tog en massa bilder när vi hoppade men det var med Alexandras systers kamera så ja får se om jag får tag på några sen =)

Idag ska jag inte göra något vad jag vet förrutom att gå på agility träning ikväll.
Nej orkar inte sitta här och skriva mer.
Ha d bra folket!

Måndag

Ja då var det en ny vecka igen. Och veckan får börja med att jag ska rensa kattlådan woop woop

I lördags jobbade jag ju då på tivoli. Var väldigt förvirrade innan jag fick tag på Cassie men sen löste det sig. Gick bra och det var helt ok med folk också. Hade dock en som dansade så illa att han hade klassat in med dom fånen som tror dom kan dansa och går på audition på So you think you can dance. hahaha så illa dansat asså! helt sjukt. Vakterna var lagom roade åt det hela haha

Igår blev det slappe för mig,vaknade knappt när klockan ringde så blev ingen agility träning för mig och Devil. Men Therese hade tydligen frågat mamma om vi skulle träna ikväll så det blir det istället. =)
Just det back till igår hehe jag käkade popcorn och drack cider mumma! Haha jag vet det var en söndag men jag jobbar ju på fredag och lördagar så då kan jag ju inte dricka. Och jag är ju den som bara dricker för det är gott,inte för att bli full eller så,så en söndag går bra för mig hehe

Nej nu ska jag glo klart på tv sen gå till attack mot kattlådan wee

Lördag

Ja igår var det lite kaos som vanligt när det gäller mitt jobb känns det som. Tydligen hade inte stället öppet som jag skulle jobba på,så det var bara att åka hem,tur att jag gick och sa till mamma direkt att hon skulle vänta annars hade jag kanske fått vänta ett tag på en buss hem. Som tur var kollade jag med stället där dom har uteservering och dom ska tydligen inte ha öppet förrän andra helgen i augusti så ikväll blev det inget jobb där för mig heller (som var planerat då).
Min chef ringde dock innan idag och sa att det blev hbg och tivoli för mig ikväll. Så jag mister iaf inte pengar för denna dagen som tur är då jag jobbat liiite denna månaden.
Lite nervös då jag inte varit där förrut men det blir nog bra,ska ju jobbar där nästa helg också så det är lika bra att komma igång haha

Jag har typ bara legat och slöat på soffan hela dagen.Vilar upp mig för kvällen och morgondagen.

Nej upp och sminka mig och sånt så slipper jag stressa till bussen sen. Ha det bra folket!

JAAA

Jag har vunnit över 300kr på blackjack på nätet!! lycka!!

Fredag

Jaha då sitter man här och bara glor. Jobbar ikväll så jag försöker att slappa så jag inte somnar ikväll,men ja man vet ju inte hur mycket folk det kommer bli så kan ju bli sömnpiller haha
Va på ungdomsmottagningen idag och fick som jag ville,ska ta ut min p-stav på tisdag. Sen handlade jag och mamma,både mat och sprit hehe. Söndag blir nog lite god dricka för min del. =P

Jag har inte städat klart som jag skulle,mått lite sådär men ja det blir nog av imorgon hehe. ska ta bort de värsta hårtussarna innan jag bär upp dammsugaren.

Får väl äta lite innan jag ska iväg också. Kanske ska jag ha väst på mig ikväll,lite sugen på det men ja jag får se,om det blir för varmt kan jag ju alltid ta av mig västen. Men men..

Ha d bra folket!

Slödag

Idag har jag bara slöat,och kommer antagligen att göra det hela kvällen. Har bara börjat dammsuga här nere,får se om jag orkar mer. Ska sätta mig där uppe och äta 2 knäckebröd och glo på tv. Kanske titta på ett avsnitt av seaquest =D

Imon blir det åka till ungdomsmottagningen för att prata med barnmorskan om att ta ut p-staven. Vill verkligen det då jag har mens varje dag i stort sätt och det är hemskt när man har vestibulit kan jag informera om!!
Blir tidigt morgon då jag ska vara där redan vid 9,men jag kommer ju hem tidigt så kan sova en stund. Jobbar hela helgen på telegrafen,kommer nog kännas efter ha varit ledig i 2 veckor. Men jag säger då det att dom var guld värda!

På söndag är det agility träning redna kl 9 på morgonen! Jag kommer somna direkt när jag kommit hem efter det!

Nej upp och äta lite var det ja! Ha d bra folket

None

23.12

Ja klockan är det nu,och jag har varit trött jääätte länge hehe,men var ett program som jag ville se slutet på.

Jahapp jag fick undan det mesta innan idag,trots att jag tog en lååång paus och tittade på filmen Juno med mamma hehe Och btw så var filmen väldigt rolig och bra =)
Tränade agility i regnet idag också,väldigt spännanade haha nja det var helt ok. Hör nu att det börjat regna igen,ganska mycket också.

Hrm har inte så mycket vettigt att skriva faktiskt,blev precis lite chockad men aya. God natt folket! Måste spara energi till städningen imon haha

Städa=tråkigt

Usch pii bläää
Det är skit tråkigt att städa! ok ibland tycker jag det är någerlunda kul,med tanken på att det blir rent,men oftast är det skit tråkigt! Kul med resultatet men städningen suuuger!

Sitter och pausar haha efter ha städat i ca 10min haha
ok upp och äta lite av pizzan som mamma och jag gjorde igår,så kanske jag får lite mer energi.
försökte få ett foto på mitt nya nagellack som är jätte sött,men det blir fel farg på fotot. så får se om jag får rätt på det sen.

Skriver mer sen ha det bra!

Tisdag

Idag var jag inte lika duktig på att gå upp tidigt,igår gick jag upp halv nio,idag tio :S
men jag har vägt upp till det och städat där uppe =) så nu är där fint iaf,nu har jag bara min källare kvar.Det var egentligen här nere som jag skulle städa,men jag vet ju att mamma får ont av att damsuga så jag gör det istället.

Ska hoppa in i duschen efter jag kollat på en serie på tvn. Sen vid tjugo över två tar jag bussen med (förhoppningsvis) Camilla till väla.



Min älskling

Trött!

Just nu är jag skit trött! Ska gå och lägga mig när jag skrivit klart detta.

Varit hos kusinerna och firat E & E ,dom blev hel lyckliga när dom såg att vi hade med hundarna. Dom busade i trädgården och hade för sig. Dock var hundarnas besök inte lika populärt hos deras katter hehe
Trevligt nog börjar det komma in lite tjejer i våra samankomter då Johan hade med sin tjej och Jonas också. Varit lite småtomt på den varan förrut förstår ni.Om man inte räknar med föräldrar och morföräldrar,så finns det Jenny,som är över 30 år och Elin som är under 10 år,inte direkt jämngamla med mig om man säger så. Men men skönt att der börjar ordna upp sig hehe

Idag var sista dagen för kräng av godis och sånt buhu! Hur ska jag klara mig ändå tills lördag? Ok jag har bestämt att popcorn är helt ok att äta. Har ju äntligen fått en ny popcornsmaskin också,då den gamla var det fel på då den blev för varm och bara brände popcornen.Hoppas på att denna fungerar som den ska.

Just det måste ju visa en bild från i fredags då jag hälsade på Alexandras bäbis Molly. Här har ni sötnosen!



helgen

Igår var jag hos Alexandra från 16 tiden till 22. Vi busade och mös med hennes lilla bäbis på 8veckor,lilla Molly är sååå söt! Kommer upp bilder på henne sen men har glömt lägga in bilderna på datorn. Jag vill oxå ha en lite valp hehe men samtidigt vill jag inte det!
Vi spelade Kubb och åt jätte god mat =) tack så mycket hela familjen för en trevlig dag =D

Idag har jag sovit länge *skäms* och inte ätit frukost ännu,om man inte räknar med godiset jag krängt i mig! *oopps*
Väntar lite på att se om det blir jobb för mig ikväll,dom kan ringa fram till 1 idag så jag har nog ledigt men man vet aldrig.

Vid halv 4 är det agility för mig och Devil som står på schemat. Ska bli kul. Tränade ju i torsdags på klubben (åstorp) och nu blir det här på bialitt bara på andra sidan vägen.

Imorgon blir det kalas för mina små kusiner. Ska bli kul att höra vad min kära släkt har att säga om min ny frisyr =)

Nej nu måste jag nog äta något!! Ha d bra folket!!

ÖB

Ja då har man varit på ÖB och shoppat lite. Inte så mycket men hittade lite skit hehe

Köpte en tavla där man kan sätta upp lappar och ena halvan är som man kan skriva på. Ska ha den i hallen så kan jag sätta upp saker där och skriva vad jag ska komma ihåg osv. Köpte även billigt shampoo och balsam,hittade min favvorit ansiktsskrubb så jag köpte 2 av de. Brukar aldrig hitta det märket så blir så glad att jag hittade den.Köpte en stor påse marshmellows och en matador mix. Godis är gott hehe

Senare ska jag och mamma iväg med hundarna till klubben för att träna. Blir träna vippen lite med Devil,vill kunna agility hinderna snart oxå inte bara hopp hinderna.

Ikväll blir det nog att se filmen Guldkompassen. Har tittat på fler avsnitt av Seaquest som jag hyr oxå. Gillar den serien :P

Tänkte jag skulle skriva lite recensioner om filmerna jag ser sen också,kan ju vara kul att veta vad jag tycker om filmerna,sen om ni läsare sätt någon får ni gärna skriva vad ni tycker om den tillbaka =)

Nej nu ska jag kolla vidare på min serie =)

Privata bloggen

http://littleblue.blogg.se/privatatankar/2008/july/trotta-mig.html#comment

Detta är ett privat inlägg,för att läsa måste du ha lösenord. Hör av dig om du inte har lösen och vill ha det.


hmmm

Ja idag har jag som sagt städat. Blev inte här nere,för det har jag inte orkat ännu. Kanske kommer ett ryck snart....
hrm sitter här och tittar runt på borden jag har i tv rummet. Har datorn på bordet framför tvn nu för min datorstol gick sönder innan, så kan inte sitta vid datorbordet. Men har tänkt ett tag på om jag ska ta mitt andra bord och ha det oxå här framför tvn. De svarta har jag som sängbord men jag kan byta till ett annat bord och ha där. För då kan jag få plats med att ha mina högtalare till datorn oxå.

Ska kolla om det blir bra sen =)

Vad trött jag blir,mognad är inte din bästa sida just nu!

Imorgon kväll/natt kommer min badanka hem!!!!! aaahh miss you!!
Ska bli så kul att träffa din lilla bäbis sen =D

ha d bra folket!

Hrmmm

Ja idag har jag som sagt städat. Blev inte här nere,för det har jag inte orkat ännu. Kanske kommer ett ryck snart....
hrm sitter här och tittar runt på borden jag har i tv rummet. Har datorn på bordet framför tvn nu för min datorstol gick sönder innan, så kan inte sitta vid datorbordet. Men har tänkt ett tag på om jag ska ta mitt andra bord och ha det oxå här framför tvn. De svarta har jag som sängbord men jag kan byta till ett annat bord och ha där. För då kan jag få plats med att ha mina högtalare till datorn oxå.

Ska kolla om det blir bra sen =)

Vad trött jag blir,mognad är inte din bästa sida just nu!

Imorgon kväll/natt kommer min badanka hem!!!!! aaahh miss you!!
Ska bli så kul att träffa din lilla bäbis sen =D

ha d bra folket!

städdag

Idag blir det en massa städande. Precis ätit frukost och ska kolla på Mcloud doughters vid tio i tolv sen ska jag börja städa. Ska hjälpa mamma där uppe (hon orkar ju inte så mycket pga sin rygg),men skulle även behöva städa på mina rum i källaren.

Hoppas jag fått hem nya filmer idag,för då blir det filmtajm senare ikväll =)

Igårkväll gick jag och mamma en lång promenad med hundarna. Vi gick en bit i skogen vid skolan och det älskar hundarna,dom sprang och hoppade och hade skoj. Dom tänkte väl " wee terräng" eller nått hehe







Nej nu ska jag ut och se om posten kommit,hade inte kommit för en halvtimme sen men hoppas på att den kommit nu. Ha d bra folket!

Alexandra

Jag älskar dig!
Du kan få mig att må så bra bara genom att skriva ett sms till mig. Bara genom att tacka för att jag finns där för dig,när det är en självklarhet för mig att finnas där för personen som finns där för mig alltid! Du gör mig så glad och jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dig som vän!

Vi hade ett uppehåll och pratade inte alls med varann ett tag.Du hade betett dig fel,även jag ,men du var ärlig nog att erkänna dina misstag. Om jag bara inte varit så envis och sur så hade vi funnit tillbaka till varann snabbare. Men mitt ego var sårat och jag ber om ursäkt för att jag inte kunde låta gammalt vara just gammalt.
Men nu är vi vänner och det är det som är viktigast!!


Vi ska nog allt lösa alla våra problem i livet tillsammans,för det är just det,tillsammans är vi oslagbara!
Vi stöttar varann till 200% och hjälper varann till bättre beslut här i livet.

Jag älskar dig min badanka!!


Mycket har hänt

Ja nu var det ju ett tag sen jag skrev,mycket har också hänt på den tiden!
I torsdags var jag ju och klippte mig,blev jättebra faktiskt! Låt frisören bestämma typ allt och hon lyckades få mig nöjd hehe. Efter frisören blev det åka till klubben direkt och träna lite agility med Devil. Det var bara fri träning för mamma kände för att träna lite med Dumle men ändå. Devil var jätte duktig som vanligt. Sen blev det lite mat på Sibylla sen hem och sooova.


Fredagen blev det solning i trädgården även titta på filmen Good luck Chuck,vilket var en bra film tyckte jag absolut.
På kvällen åkte jag in till stan och umgicks med Camilla. Min lilla vän flyttar ju snart upp till Gävle (eller jävla Gävle) så vi fick ju ta en lite "krogrunda" innan hon åker! Dock blev det inte mycket drickande för mig men det ju inget konstigt eller synd hehe. Men vi ska nog allt hitta en dag till som vi kan umgås på innan du åker gumman!

Lördagen blev det ekebo festival!! Åkte dit med Anna och Ida och fick komma in gratis för Anna hade backstage biljetter, och jag fick en =) Tack vännen!  Var kul att komma dit,har saknat stället faktiskt. Kul att få liten dos (eller stor dos egentligen) av Joddla med Siv också hehe Dom kan verkligen det här med att få till en underbart rolig stämning.


Idag har jag sovit mesta delen av dagen,även kollat in disney filmen Förtrollad med "McDreamy" i huvudrollen =)
Den var en typisk Disney film,allt från skoj till kärlek och lyckliga slut =) Men man måste nog vara på rätt humör för att se den! haha

Nej jag borde väl egentligen gå och lägga mig snart. Fräsis ligger redan brevid mig och sover här i soffan. 
Ni får ha det så bra folket!

Sjuk

Sen söndag vid 18 tiden typ har jag ått kasst,riktigt kasst! Legat i sängen och mått illa. Knappt kunnat röra på mig utan att kännas som jag ska kräka men har inte gjort det som tur är (eller är det otur?).
Först idag har jag varit utomhus! Bara öppnat dörren till aktterna sen i söndags. Illa verkligen. Undra vem det var som smittade mig ?! Tyvärr har jag smittat mamma nu så hon kommer kanske missa sin agility tävling som är i Bjuv på lördag.
Idag åt jag middag för första gången denna veckan,deet gick inte så bra :S Jag gav upp efter ätit sådär 1 dl.... Kunde inte få ned mer.

I måndags hade jag ju tid för klippning,som jag väntat på i en månad (!) och så kan jag inte gå dit!!! Som tur var så hade hon en tid redan nu på torsdag (imorgon) så jag ska dit då istället för jag känner att jag är frisk nog att klara av det.

Nej nu ska jag titta vidare på tv och sen försöka få i mig lite mer mat innan jag ska sova.

Ha det bra!

RSS 2.0