Ullared

Idag har jag och Alexandra lekt på i Ullared! woop woop !! 
Haft jätte kul och spenderat samanlagt ca 4 tusen :) vi är duktiga!

Nu sitter jag här och har plockat och haft mig typ allt jag köpt. köpte fyra filmer
Sex and the city - the movie
Horton
samlingsbox med : Madagaskar, bee movie och over the hedge

Så nöjd så nöjd över denna dagen! 

Alexandra jag älskar verkligen att umgås med dig! Vi är lika knasiga och har alltid kul ihop! <3

Ullared!

Nu när min badanka har lov,så ska vi utnyttja det ! 
Vi åker till Ullared och Ge-Kås på torsdag. woop woop !!


Jag ska ta med kameran och dokumentera vår färd =)

Blogglista

Dessa bloggar följer jag:
http://nevnarien.se/
http://mariiaa.webblogg.se/
http://www.agilida.se/
http://www.alexandraesb.blogspot.com/
http://blixman.blogg.se/index.html
http://www.glife.se/bloggkommentatorerna
http://emelieohlsson.blogg.se/
http://helenasnackar.blogg.se/
http://kenzas.se/
http://lilija.com/
http://www.lipglossbitch.se/
http://lyckligasteflickan.blogg.se/
http://naileds.blogspot.com/
http://sabbaa.se/
http://stinalee.se/
http://naangfaa.blogg.se/
http://designadinblogg.se/
http://youshinelikeastar.blogg.se/
http://egoina.blogg.se/
http://lindaslya.blogg.se/
http://barnenhenriksson.blogg.se/
http://metrobloggen.se/geka
http://metrobloggen.se/freakshow
http://pussydoll.blogg.se/index.html
http://linnegarden.blogg.se/
http://agilityvilda.blogspot.com/
http://ellehbell.blogspot.com/
http://annlouise.blogg.se/
http://sheltieflocken.bloggagratis.se/
http://rudolph.blogg.se/
http://metrobloggen.se/petra
 http://nogg.se/startpage.asp?idHomepage=69020



Några bloggar som inte kommit med finns det säkert,men tror jag fått med de flesta!

:)






Helgen

Denna helgen har varit rolig och givande. Det har varit agility för hela slanten! 

Lördag: Fint väder och vi gjorde mssa bakombyten och även lite blindbyten. Övning i att få hunden rätt in i slalom hur slalomet än står. Jag hade ju Dumle med mig och han är ju super duktig. Nu skulle bara jag hamna där oxå haha 
Nej men seriöst jag tycker att jag och Dumle gör ett bra par,men jag saknar att träna med Devil.

Söndag: Ösregn och vi ska köra bana. Ja asså om jag säger såhär,jag rör mig inte mer än nödvändigt och har kass kondis,så dessa dagar ger mig värk i typ varenda del av kroppen. Najs! 
Men vi sprang,eller dumle sprang och jag haltade efter haha
Jag är för snabb med mina armar och för sakta i kommando jepp låter ju inte så bra men det ska vi träna på.
Vi fick oss filmade och det var ju om inget annat väldigt lajbans att se,speciellt när det känns som "va fan höll jag på med?" hihi
Mias tält gick sönder och jag höll på att falla över ett hinder. Till mitt försvar var där lerigt = jag fastnade nästan med foten,sen var jag meega trött! Hihi någon som kände att dom accepterade min attack mot hinderet efter det försvaret? nja aya det roade iaf Magnus. 
Något som roade oss var "spöktunnlarna". Kiwi tyckte att dom var jätte läskiga,och valde att hoppa upp på den istället och gå där,något som matte och Linda inte tyckte var meningen. Men vi lovar att vi fick ett gott skratt iaf !!

Ja mycket ös har det varit denna helg,inte bara på regnet. Lärorikt och kul har det oxå varit! 

Tack Linda och Magnus för att ni är så härliga att ha med att göra,att ni står ut med mig och mina dumheter och att ni håller dessa kurser !!

Lista

Eftersom jag är skit kass på att lägga in de bloggar jag läser under länkar här på bloggen,så tänkte jag göra en hela lista över dom här i ett inlägg istället. Vad tycker ni om det? Där finns många guldkorn att välja mellan så jag lägger ut hela listan så får ni se om ni hittar några ni med! 

Dock vill jag varna,jag har över 20 bloggar under favoriter....sen om ni tar det som positivt eller negativt- det är upp till er! :P



Edit: oopps jag ljög, där är över 30 bloggar hihi

Devil

Igår opererades Devils svans och efter några timmar kom han hem igen. Han mådde som förväntat = inte så bra!
Vi gjorde en hage till honom med kompostgaller så dom andra skulle låta honom va. Han älskade det väl inte, men låg där inne utan att klaga, och jag tror han tyckte det var skönt.



Nu har devil en liten rått-svans hihi Nästan helt rakad är den och säkert 2 cm kortare! MEN jag älskar honom hur han än ser ut! Min bäbis! 

Idag är det inget som händer för mig,men i morgon börjar det. Har kurs mellan 9-16 om jag inte minns fel. Tar med Dumle eftersom Devil inte kan. Sen är det även kurs på söndag. Så inget festande denna helgen,det går inte! hehe

Ska ta mig i kragen och plugga lite idag också. Men nu ska jag kolla på Beverly Hills 90210 den nya spinoff:en som faktiskt är en bra serie! Bra för dom är inte för besatta av den gamla serien och försöker göra allt som den var,utan försöker göra en bra blandning. 
Men men ha det bra folket! 

-Vi ses i regnet!

Torsdag

Nu har vi lämnat Devil hos veterinären. Känns lite hemskt,fast det inte är de! Men det känns konstigt att lämna sin älskling där,var ju typ ett år sen sist och då lämnades ju både Devil och Dumle för att bli kastrerade. 
Ska hämta honom vid 15 igen. Men gud vad långt till dess!!

Igår hade jag rycket. Städade där uppe som vanligt,damsög,torkade golvet och städade toaletten. Sen gick jag ner här i källaren och städade mitt sovrum. De som varit nere på mitt rum den senaste månaden vet hur hemskt det såg ut,mamma kom ner och var chockad över att hon såg golvet hihi Det tog tid vill jag lova,men det blev gjort,och nu är här jätte fint!

Idag ska jag försöka ta mig ann mitt andra rum, men vi får se när det blir,jag är ju mer än kvälls människa så jobbar bättre senare på kvällen. Men men....

Nu ska jag kolla lite på Gossip Girl och slappa. 

Ha det bra folket


Devil

Ja idag var vi hos veterinären med Devil. Han tyckte vi skulle ta ett borelia prov för att kanske kunna utesluta att det är där skon klämmer (=därför Devil har ont och beter sig konstigt). Vi ska även operera hans svans så han blir av med den biten av skelettet som sticker ut. Vi får nog svar på borelia provet på torsdag när han ska in på operationen. 
Vi får se vad som händer,vill inte tänka på alla olika saker som kan ske osv för vet man inte är det bara dumt att stressa upp dig för något som kanske aldrig sker. Men jag erkänner,jag är orolig för min älskling!


Jag ska tända lampan nu så jag ser lite bättre och sen ska jag börja klura ut hur jag ska göra med designen på bloggen. Ha d bra folket! 

Någon?

Någon som kan hjälpa mig med en ny design? min gamla började flippa ut och vet inte vad som hänt med kategorierna. Som tur är har jag den gamla designen kvar på min privata blogg,så kan gå tillbaka och försöka lösa det igen.Men är jätte sugen på en ny design men ja vi får se vad det blir av det hela! 


Helgen

Ja denna helgen har varit väldigt fartfylld vill jag väl påstå. Fredags tog jag det mest lugnt då det var tävling tidigt på lördag morgon. 
Vi har insett att Devil har ont och ska ringa tidigt imon för att få tid att kolla hans rygg osv. Jag hade i tankarna att tävlingen inte skulle bli bra alls just pga detta så hade inga förväntningar på bra lopp. 
Men jag sa att vi skulle prova,visade han att han hade ont skulle jag avbryta direkt. 
Tävlingen kom och han var på g när han väl kom ut,men inte innan,sov i buren som en skadad soldat. Föst ut hade vi agility klass ett,jag hade inga nerver och inga förväntningar så var väl inte borta i tanken och visade inte ordentligt på 3e hindret. Devil sprang förbi det och provade om A hindret skulle hålla och därmed blev vi diskade. Vi fullföljde loppet ändå såklart och efter slalomen gick det jääätte bra! Min guldgosse!

Sen var det hopp klass 1.Banvandringen var en evig röra för mig för jag hade en kobination på ca 4 hinder som jag absolut inte visste hur jag skulle göra. Provade 3 olika handling sett där men ingen som kändes bra. Men men jag var beredd på en diskning till redan när jag gick och hämta Devil. 
Han tappa fokus redan när vi stog och försökte förbereda oss då han är väldigt skällig mot andra hundar just nu,han är nog rädd att dom ska gå på honom nu när han har ont. Men jag fick honom till att lägga sig i starten (tror det ska fortsättas att få honom ligga för han får mer fart då) och han gjorde precis som han skulle!
Han vägrade först en gång vi ett hinder i konstiga kombinationen sen innan slalom men det var allt! vi diskade oss inte!!!!
Tidsfel hade vi men var gjorde det? vi klarade den kluriga banan!
Vi kom sexa! vår första klass ett bana utan disk! weeee så glad!
Nu ska han få vila upp sig och bli bra.

Denna helgen som kommer har jag kurs både lördag och söndag,men Devil får tyvärr vila hemma och Dumle får ta hans plats. Vill inte riskera att Devil får mer ont,för ont får han att springa och hoppa. 

Lördag kväll blev det stressa i sig lite mat duscha sen göra ve sig för att åka till Anna. Hade jätte kul med goa människor hela kvällen. Sen sov jag över hos Anna för att slippa be mamma att hämta. Sov länge och åkte hem för att nästan direkt somna igen! Tror att tävlingen och min oro för Devil gör mig lite mer utmattad än vanligt.

Imorgon blir det att försöka ordna upp lite grejer och sen får vi se vad veckan har att erbjuda. 
Ha det bra folket!

Ekebos ägare finns ej mer

Det är med lite sorg i hjärtat som jag skriver detta. Bertil Johnsson finns ej mer. Jag kände inte honom personligen,dock har man träffat på honom några gånger under tiden jag jobbade på ekebo. 
http://hd.se/angelholm/2008/10/16/bertil-johnsson-har-avlidit/

Han var en stor människa,han har gjort mycket,och vi kommer aldrig glömma detta. 
Ekebo och bäckaskog kommer vara det som gör att vi minns. För han har verkligen lyckats bygga upp något stort. 

Vila i frid

Onsdag

Idag hade jag en lugn förmiddag för mamma tog md sig Målle till jobbet. (ja han får heta Målle med å nu så han är riktigt skånsk hihi)

Grattis Angelica till lilla flickan! Jätte söt !

Idag är det kurs på bialitt. Regnar såklart haha

nej nu ska jag kolla lite one tree hill =)



duktig evve

Ja igår var jag faktiskt väldigt duktig. Jag och mamma var iväg och handlade vars ett regnställ (för bara 750kr/styck). Jag hittade två billiga sports bh:er (en för 150kr och en för 250kr). Riktigt bra får jag säga för att vara jag! 
Sen åkte vi till Maxi för att handla lite,köpte mest mat och frukt (guud vad duktiga vi var då?!?) Sen lite godis till hundarna på arken zoo. Åkte sen till Mats skor för att se om jag kunde hitta några nya skor och det gjorde jag, två stycken!!! wow det händer typ en gång var tredje år som jag hittar 2 par skor på en och samma gång och ännu mindre från samma butik. Denna gången var det även billigt! under 500kr. woop woop säger jag bara hihi

Sen på kvällen blev det lite träning på Bialitt med basic gruppen. Tyvärr fick jag SKIT ont i foten så kunde bara springa två lopp sen klarade inte min fot mer. :( Jävla piss men aya jag ska försöka följa med till åstorp ikväll för att träna lite där. Behöver träna vippen och lite sånt med Devil. 
Ska proppa i mig lite värktabletter snart för fyy inte kul att bli förkyld men ja nu är jag det! Måste vara för att jag har både tävling och fest i helgen så då hade det ju varit hemskt ifall jag varit frisk... suck....

Nej nu ska jag lägga mig och titta på greys anatomi eftersom jag kommr missa det på onsdag då jag har kurs. 

Ha det bra folket

helgen

Ja nu är det helg igen,tycker denna veckan har gått jätte snabbt! 

I torsdags var jag och mamma på klubben (åstorp) och tränade med Elin,Tina;therese och Mia (tror inte vi var fler),Therese hittade på banor och det var kul men krångliga! Devil har fått tillbaka sitt tunnelkärlek och hoppar däcket jätte bra! Så stolt över honom. Vippen mååååste vi träna mycket mer på för hna hoppar av när han blir rädd av att den slåt i marken = inte bra alls!!
Vi tränade även lite kontaktfält och ja om jag säger såhär,vi behöver verkligen traggla detta! För det går väl sådär,men vi har precis börjat träna detta på ett annat sätt så får väl inse att det kräver väl ca 500ggr innan jag kan lita på att det blir rätt mer än var 4e gång hehe.

Igår fredag gjorde jag inte mycket,tog det mest lugnt och slappade framför datorn (eller under med tanke på att jag har den på magen och knäna) typ hela kvällen. 

Idag blev jag väckt av att mamma kom ner med Hampus hehe tyckte allt jag skulle gå upp nu,så det gjorde jag. Ep har hjälpt mig lite vid datorn och snart ska jag gå upp till galningarna igen. 
Ska till mina kusiner idag vid 5 tiden så ja lite underhållning blir det allt idag,ja förrutom att min favvo brorson är här (ja ok jag har bara en brorson tur är kanske det?).

Ha det bra folket!

Mavala nr 30 Mexico

Köpte ett nytt nagellack idag. Mavala nr 30 med namnet Mexico. Jätte snygg lila färg för billig peng! Kostar bara 39kr och det är helt ok för ett nagellack tycker jag. 
Här är lite bilder,första är i solljus,andra i lampljus och tredje på flaskan:






















Onsdag

Det är onsdag väl? Ja det är det de ju mamma har ju kurs ikväll.

Gick upp vid kvart över åtta för att äta frukost med mamma. Sen vid nio gick vi ut med hundarna tillsammans,när vi var vid hennes jobb svängde hon och Dumle av dit ,och jag gick hem med Devil och Molle.
Jag diskade sen gick vi och la oss i mammas säng och slöade fram tills mamma kom sådär 1.5-2 timmar senare. GOTT!

Inte gjort något vettigt annars idag,utan jag ska slänga på mig lite kläder nu (har precis kommit ut ur duschen) och så ska jag spela lite spel mohaha

ha d bra folket!

Hej!

Hej mitt namn är Evelina och jag är tv serie-nörd!

Sitter och kollar på tvn på typ alla serier jag klarar av att se på,samtidigt (eller nja inte samtidigt,men nästan!!) tittar jag på serier på datan. Skit! Hej trevligt och träffas,ja hej om du vill umgås med mig så kom till min säng,det är där jag kommer spendera min tid de närmsta timmarna :)

tjoo!

(ok jag har kommit på det,jag är beroende av utropstecken!) mohaha

Tudeluu

Gosch 5 min på mig innan jag ska kolla på cityakuten,får nog bli att jag tittar här nere så mamma får titta på vad hon vill. 
Skulle bara in här för att meddela att man kan läsa små uppdateringar från mig på Tudeluu.se 
http://www.tudeluu.se/User/Littleblue

ohh nu har det börjat!!

Nybäddad säng

finns det något mer underbart än en nybäddad säng? Jag tror inte det!
Bäddade sängen igår precis innan jag gick och la mig,tog det finaste påslakanet jag har,ljust och fint med rosa,limegröna och blåa små ränder. Jätte fint och fluffigt. haha

Idag är det måndag,men för mig känns det som det kvittar vilken dag det är.....
Nej ryck upp dig nu för fasiken människa,imon sak du ju göra skitgod morotssoppa! mumms!

ha d bra folket!

farligt telenr

Om detta nr 0088213213608 ringer dig så ring inte upp! Finns jätte mycket sånt skit runt om i världen just nu, dom ringer upp en eller två signaler till din mobil för att du ska ringa tillbaka, så dom kan lura dig på pengar! Kostar mycket och inget svar inte.
Eftersom jag läst om detta i tidningar på nätet så förstod jag direkt att jag INTE skulle svara eller ringa upp! 
Fick detta samtalet för ungefär en kvart sen,ganska obehagligt att folk får tag på ens nr hur som helst (vet att jag har mitt på eniro osv men förstå mig rätt nu) och kan lura en på en massa pengar!

Min bäbis!

Usch min stackars bäbis hade otur idag. Min bror kom hit för att hämta en jacka,och samtidigt som han stänger dörren rusar Devil bort dit och på något sätt fastnar med svansen i dörren.Han fastnade bara med pälsen med sprang iväg i fart och då drogs det av en stor bit av hans svans av! Med hud och allt ajajajaj!! 
Vi fick ta lite potatismjöl på för att stoppa blödningen och det gick bra. Han har ont nu men ingen fara alls annars. 
Tur dock att inte svansen fastnade utan bara pälsen,annars hade det ju kunnat gå riktigt illa till!
Men nu gjorde det ju inte det så bara att se till att såret läker och sånt så blir det nog bra.





Fyy evve

Ja igår låg jag uppe till fyra ,eller ja det var väl idag då haha Vad gjorde folk på nätet för att roa sig innan youtube fanns? haha I love it! Kollade lite på allt från OTH till Reba. Gosch vad Reba är en rolig serie!! kul att se att hon och Kelly Clarkson (som jag är ett stort fan av) har gjort koncerter ihop =) Båda är såå duktiga sångerskor.

Har dammsugit lite idag och torkat golvet,även städat toan. Ska ut och gå med hundarna nu med mamma. Sen ska jag väl försöka (verkligen!!!) att ta mig i kragen och börja plocka undan här nere så jag kan städa någongång. Ikväll händer det nog inget roligt för mig,har ändå inga kläder rena så haha (illa!)

Nej ut med hundarna var det! Ha det bra folket!


Fredag

Ja nu är det helg,ingen vanligt helg för mig dock.Jag ska ju inte jobba + att det är inga agility tävlingar vi ska på heller denna helgen,mamma är sjuk och jag vet inte ens om jag hade följt med om hon varit frisk och skulle dit. Men aya sånt är livet. 

Denna helgen kommer bestå av att jag gör så lite som möjligt! Vet att jag har en massa saker jag skulle behöva göra men känner mig själv.det lär inte ske!

tappade helt lusten att skriva så ha d bra folket!

tävling!

Jag är med och tävlar om ett paket med olika amerikanska grejer som godis och läsk. Tycker detta är en rolig och annorlunda tävling så varför inte? hehe
Jag har valt att jag vill tävla om detta paketet:


Vill ni också vara med och tävla? Gå då in hos http://pussydoll.blogg.se!

vad jag vill

jag tror jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Måste bara läsa på en massa om detta och hoppas jag kan övertala en viss person till att göra detta med mig! 
Så resten av veckan blir det mycket påläsning om ämnet och så får vi se vad vi får ut av infon jag får ihop =)

Nu ska jag sooova! God natt folket!

RSS 2.0