shopping

Idag ringde Badankan och fråga om jag ville med till väla,jahpp upp ur sängen och göra ve sig snabbt-hon var ju redan påväg!!Vi åkte dit,glodde lite på kläder på H&M sen blev det frukost =) Baguette med rostbiff till mig från grafitti och en macka från bageriet till badankan.
För att ni ska slippa höra allt yrande vi gjorde så säger jag kort att jag köpte enbart en scarfs/halsduk på H&M och hon köpte en hon med (fast inte likadan) och ett par jeans. 

Min scarfs ser ut såhär :


Igår var jag ju i hbg och lämnade papper på Crom,sen gick jag inom kicks för att köpa foundation.Den jag hade tänkt var inte alls för mig! Den glittrade (!!) lixom hallå jag vill inte se ut som en disco kula i huvudet! Hittade en annan som jag haft för något år sen och köpte den.Hittade även jätte bra svampar i olika storlekar och former som jag också köpte.

Använt ena svampen därför den ser "smutsig" ut,har tvättat den men det försvinner inte helt.


Sen när jag ändå är inne på temat så ska jag göra lite reklam för en jätte bra sida här på nätet. Denna:

Denna hemsida säljer smink (vanliga som maxfactor osv) fast till ett billigare pris då de kommer från usa.Mer om detta kan ni läsa på sidan så in och kicka vettja!
Jag köpte 3 saker därifrån och fick det för 204kr + frakt,vilket är kanon priser!
Det jag köpte var,en mascara från Maxfactor,en vattenfast kajal från Lacôm och en ögonskugga från NYX.
Här ser ni dom (ögonskuggan har inte den färgen som det ser ut som på bilden,svårt att fånga rätt färg i ett mörkt rum):


Nej nu ska jag soova för jagska upp tidigt imon och gå ut med hundarna sen kommer Alexandra med sin lilla Molly så ska jag passa henne några timmar. Ha det bra folket!!

Hbg

Jag sitter här i sängen och ser alla måsten som bara byggs upp runt mig! puh inte kul men då får man ju ta tag i det så det blir mindre måsten och mer roligt! 
Ska klä på mig och äta lite efter jag skrivit detta,sen blir det åka in till hbg. Lämna av mina sista papper på Crom sen gå till kicks och handla lite smink woop woop me löööve smink!
Denna veckan kommer bli storstädning här i källaren för min del.Ska klura ut ett schema ikväll för hur allt ska te sig annars kommer jag börja med 8 olika grejer på en gång och det brukar sluta i katastrof och evig kaos!
Ska även ha en massa tv tittade denna veckan hehe ja jag är serienörd
"-Hej mitt namn är Evelina och jag är serieberoende. - HEJ EVELINA!!"

I helgen ska jag... hrm JAG VET INTE!! mohahaha enda gången jag gillar ovissheten! Så skönt att inte jobba helger mer!

Nej men seriöst nu ska denna tönten ta och fixa till sig och göra de måsten jag har för dagen! Ha d bra folket!!

trött och lat

Idag har jag sovit och sovit,tittat på tv och slöat haha
I torsdags jobbade jag lite dubbelpass genom att jobba 2,5 timme på stinsen,sen in till ängelholm och jobba på telegrafen mellan 21 och 2. Gaanska trött efter det haha
Sen igår jobbade jag ju självklart på telegrafen igen,hade dock ovanligt trevligt då dom hade liveband och de bandet var väldigt trevliga. Alltid najs att liva upp stämningen med ett liveband.
Idag jobbar jag mitt sista pass för Bonik. Blir telegrafen såklart haha Lite peppad för detta pass eftersom jag faktiskt tycker det ska bli sjuuukt skönt att inte jobba på helger och nätter mer! woop woop
Visst jag har ju kanske några lördagar på sjöstrands eftersom jag jobbar där extra, och då kan det bli någon lördag,meeen det är mellan halv sex och tolv så det är helt ok (då menar jag dagtid inte kvällstid).

I torsdags när jag kom in till ängelholm vid åtta på kvällen,mötte jag upp Alexandra och hennes vän Maria (jag skriver rätt nu va??) och så gick vi till telegrafen och åt god middag. Snackade lite skit och hade väldigt trevligt innan jag började jobba och dom åkte hem.
Igår hade vi gäster här hemma bestående av 2 människor (Tina och hennes man) och 3 hundar. Väldigt trevligt att dom kom på besök med sin lilla husvagn (dottern skulle ha fest och ville ha ff så dom kom hit och sov),kan tänka mig att mamma tyckte detta var trevligt också såklart!! (pelle också då juuu)

Jag känner att min källare behöver städas extremt mycket,men jag oooorkar inte idag! Fyy vad lat jag är! Men looovar att fixa detta inom de närmsta dagarna.

Hade varit kul om de som läser min blogg lämna ett litet avtryck i form av en kommentar här så man vet vilka som läser. Inget tvång men mest en rolig grej :D

Ha d bra folket!



kräk!

kräk på DIG OCH DIG OCH DIG!! 

blää så trött på allt,så trött på DIG! på ER!

fuck nu står hundjävlen på ovanvåningen och skäller IGEN fast han vet om att jag är här nere,kan tom kalla på han och han slutar ändå inte förrän jag går upp till honom,värsta är att han drar igång min älskling också!

TRÖTTA MIG!!!!!

Det är ingen vanlig dag för det är Devils födelsedag!!

Min lilla muffins fyller 2 år idag! grattis älsklng!!

Under dessa dryga 2 åren jag haft  Devil har han växt upp och blivit en riktigt fin hund. Han har lärt sig så mycket och det är såå skönt att jag stog ut den tuffa perioden vi hade med honom upp tills han blev sådär 1,5 år.

Jag älskar min Devil över allt annat och vill ha mååånga fina år till med honom !



Torsdag

Hej och hå jag är ledig denna helgen!!! Lyckan står högt i tak!
Inte bara för jag slipper jobba (tack gode gud bara 3 pass kvar,ifall inte någon är sjuk nu på lördag vill säga,jag har ju jouren) utan för jag ska på fest! Japp för vissa är detta en självklarhet att kunna festa men icke för mig! Ska bli så skönt att slippa detta jobbet nu! September ut sen så är jag klaaaar med det jobbet!

Idag är jag slö slö och åter slö! Sitter i sängen med pyjamasen på ännu och med datorn i knäet. Guud vilket jobbigt liv man kan ha! =P nej inte direkt. Dock fattigt när det gäller penga delen. Men det ordnar sig i slutändan.
På måndag jobbar jag på Sjöstrands igen =)

Jaha vad ska man göra idag? jo jag ska lyfta min feta röv från denna underbart goa säng och snygga till mig! Ska handla med mamma,behöver lite ingredienser till Oggies tårta. =)
Tror inte det blir någon agility träning ikväll,men jag vet inte. Kanske ställer upp lite hinder i trädgården och kör lite med alla hundarna =) Japp det känns verkligen som ALLA nu när man har 3 hundar.


Molle har en skön stil eller vad säger ni?

Ha d bra folket!

Tisdag

Helloj eller något sånt...

Ska börja med att skriva en sak till Mia,jaa det är pells hund men jag ser ju det som familjens hehe sen att jag satt hemma och väntade helt själv kändes extra som "hem till MIG" hehe Men självklart är det Pelles hund. =)

Idag åkte jag till Crom för att lämna lite papper,där var en ny som höll på att lära sig rouletten. Jag stog med och spelade med henne och hennes "lärare" för dagen,tillslut blev det så att jag insåg att OJ jag måste ju hem ska ju till klubben ikväll hehe missade en buss ,så tog bussen 17.40 så hann jag precis hem om sen gick jag över till bialitt direkt. Var med när Magnus gick igenom reglerna,vilket var intressant då jag missat vissa delar men kände till det mest. Var dock väldigt seg i huvudet efter åtta tiden men men. Gick hem vid tjugo över nio typ.

Har ätit och pussats med hundarna lite och nu har jag lagt mig här i sängen och ska snart sooova.
Imon blir det kurs på klubben för mig och Devil,det ska bli kul =)

Nej sov så gott alla för det ska jag göra!

Molle

Den här lilla sötnosen är påväg hem till mig just nu!!


Torsdag 11/9

Minnes dag minst sagt:
7år sen skakades världen av terrordåd mot USA
5 år sen blev Anna Lind knivskuren och dog mindre än ett dygn senare.

Jag känner för alla som mist sina nära och kära.


Idag har jag och mamma varit inne i ängelholm och shoppat lite,najs najs.
En bur till Molle så han ska lära sig att finna trygghet i den när han numera bor hos oss.
Köpte även lite annat smått och gott.
Sen åkte vi hem,åt lite sen ja slappade jag.

Har tittat på top model på youtube eftersom jag missar kvällens avsnitt. Evelina ska ju jobba ikväll wee eller nej just det det är snarare blää

Imon blir det lite agility träning på förmiddagen sen ja så ska mamma och pelle packa för dom kör ju tidig lördag för att hälsa på lillan sen upp och hämta molle.

Jag blir ensam hemma sen för jag jobbar ju i helgen och kan inte följa med. Kommer bli så tyst och tomt här. :(

Ok nu börjar jag få huvudvärk så det är väl dax för mig att ta en värktablett och fixa till så allt hänger med till mitt rooooliga jobbpass *pytsan*

Ha det bra folket! Älskar er mina vänner!!

Buzzador

Idag fick jag ett paket med posten,och det var ett paket från Buzzador.Weee gillar dessa paket!
Denna gången fanns där en massa tandkrämer i småå tuber och en stor,även en tandborste.


Så om någon vill prova denna tandkräm som sägs ge vitare tänder efter första borstningen så hör av er!
Det är helt gratis och det ända ni behöver göra att att berätta för mig vad ni tyckte om den osv. senast den 10/10-08

Så hör av er nu så skickar jag en tub till er =)


mycket att göra

ja just nu känns det inte som jag hinner med att blogga,eller något annat för den delen! Händer så mycket på en och samma gång vilket jag inte är van vid.
Torsdagen gick ju åt på klubbtävling,sent i säng vilket var sådär bra med tanke på att jag skulle gå upp kvart över 4 dagen efter. Men det gick bra ändå. Var på jobbet till halv 12 på dagen sen hem och äta glo på datan sen sova lite. Skulle jobba på telegrafen kl 21 på kvällen igen så ja fullt ös medvetslös.
Lördag morgon sov jag äntligen ut,gick upp vid halv tolv och åkte till klubben vid lite över ett så vi skulle hinna handla innan. Nästan precis kommit hem från klubben och ska dit tidigt imon igen för en heldags kurs.

Måndag ska jag till nya jobbet igen skönt men känner att allt går i ett vilket känns lite stressat.
Nej fullt ös och jag tappar snart tid och rum. men men ha det bra folket återkommer en annan dag.

träningsvärk :S

Ja idag har jag träningsvärk i min kropp. sträckt mig i ena benet men ja, det är väl så det är när man har kass kondis och sen springer fort korta lopp se står still. Måste börja med att stretcha lite lätt mellan springandet.

Ja igår var det agility träning med handling kursen,gick väl bra,jag gjorde ju blindbyte utan att mena det,2 gånger också hahaha
Nej blindbyten ska jag inte göra men har man snabb hund som vet vilket nästa hinder är och jag står fel,ja då blir det så!

idag är det ju tävling!!!!! wee ska bli kul! efter som dom är inoff så är jag inte så stressad och nervös,men så samtidigt (!) ska ju mina kursledare (båda gamla och nuvarande) se mina lopp så lite nervöst för det. Men jag har ju Alexandra där som stöd så det kommer gå toppen =) Ska be henne filma mig =)
Oooppps glöm inte plocka upp mer korv från fryyysen evve!!

Imorgon ska jag provjobba. DET är jag dock nervös för! Kommer med stor säkerthet säkert gå bra men ja,jag är alltid nervös.

Nej frukost sen hrm i don´t know!
Ha det bra folket!


Glad =)

Idag fick jag ett samtal som gjorde mig glad. Jag ska provjobba på fredag och turen är att jag känner en som jobbar där sen innan,så då kan man slappna av ännu lite mer. =)
Ska bli kul att prova och se vad jag tycker och vad dom tycker om mig,hoppas på att jag får jobbet.

Nu ska jag bara försöka handla lite innan denna helgen,har behövt det innan också men nu har jag ju sug efter allt eftersom nu är dagarna lite roligare =)

Nej frukost var det! Ha det bra folket!

Måndag

Idag är en slappe dag till max,eller förmiddag får jag väl säga. Klockan ringde kvart i nio. jag försökte vakna till liv sen ringde jag ett samtal,ett samtal som jag hoppas kan leda till ett till och sen ett jobb! =)
Ska göra ännu ett samtal idag,får se när jag gör det bara.

Helgen gick bra =) Devil och jag tävlade ju och det gick jääätte bra. Han var såå duktig och jag är såå stolt!

vecka blir mycket agility också,imon ska vi träna med Therese och mamma ,sen onsdag är det kurs och torsdag är det serietävling på bialitt och jag ska tävla både Devil och Dumle =)

Nej nu ksa jag gå och duscha,äta och göra ve mig för att åka till hbg. Ha d bra folket!

RSS 2.0