Devil pratar ut :P

Vet att många är nyfikna på vad devil sa när vi var på Bialitt och träffade djurprataren Katarina Honoré. Så här kommer det :)

"Jag tycker om att leka med andra snälla hundar, och jag vill gärna att alla ska vara tillsammans.jag tycker om att följa andras lek och att få vara med. jag vill inte vara ledaren,jag vill följa med. Jag är inte lika road av att leka med andra människor än flocken, de kan jag inte läsa av och då blir jag osäker. Jag villha koll på det som händer och håller mig gärna till matte så har hon också koll. Jag är duktig på att hoppa och att springa fort men jag behöver träna på nya saker mycket och tydligt, annars blir jag stressad och gör fel mitt i allt ihop. och sen är det svårt att hitta rytmen igen.Sätter stressen på kroppen och blir stel.

Jag tycker det är roligt att vara med och att komma på nya platser, då kan jag gå och nosa hela tiden bara för att få veta vem eller vilka som varit där. Jag vill helst inte vara ensam och blir lätt uttråkad om inte det händer något. Jag är inte så matglad i hundmat, men äter gärna andra goa saker sånt som människor äter. 

Ibland får jag kli i pälsen och blir torr, men när jag fällt och det kommer ny päls så blir det bra.
Jag är så söt tycker alla och charmig, och jag ställer gärna in mig hos folk för att visa hur fin kille jag är.
jag tycker int eom att bli blöt när det regnar eller blir grisig om tassarna.Jag tycker om att hålla mig fin i pälsen.Jag tycker inte om när man klipper klorna då rycker jag. Jag gillar inte att man håller fast mig.
Jag vill åka med i bilen så att jag kan titta ut och se allt man kör förbi.  Jag är envis och vill att mycket ska bli som jag vill,men jag har en jätte bra familj som verkligen förstår mig och jag uppskattar dom mycket."
Elliot Yamin - Wait for you

Jag är kär:Tisdag

Idag har jag:
varit på möte med min jobbcoach - bestämde att vi ska träffas igen nästa tisdag för att gå igenom mitt cv inför en reryteringsträff på onsdagen.
Tvättat klart fönsterna här hemma - ska nog börja på insidan imorgon
Tränat agility på Bialitt med mamma


Blir en händelse rik helg :P valborg agility tävling och camillas fest. 

Nej bara detta jag ville skriva blir kanske mer imorgon :)

Agnes - release Me

Denna snurrar konstant i mina högtalare just nu :) Tycker det är en bra party låt


Var är du?

Jag blir också trött,för jag kräver inte att ni ska umgås med mig flera timmar varje dag,inte ens varje vecka. men ett sms lite då och då,iaf ett svar på sms hade inte varit för mycket begärt. Jag vet att jag är arbetslös (eller ja nu är jag bara nästan arbetslös) och har mycket tid över,ni jobbar och pluggar osv,det är jätte bra,men om man inte har tid att svara på ett sms,var är världen påväg då? 

jag försöker att ta mig tid att iaf skriva något sms lite då och då,ringa något samtal osv för att visa att jag fortfarande finns där för personen även om vi inte träffas så ofta. men tydligen är det bara jag som tänker så. 

Fått ett litet jobb

Idag fick jag fast anställning på Easy-way städ AB,jag ska städa frisörsalongen Larsson & Lange en gång i veckan. tar ca en timme,MEN jag är glad för alla pengar jag kan få! 

På måndag ska jag och Joanna dit vid sju för att göra storstädning och putsa fönster. Joanna fick också jobb,hon hoppar in ifall jag blir sjuk eller får förhinder. Skönt att veta att jag kan lita på den andra som hoppar in eftersom det är ju jag som ska se till att där är snyggt alltid,inte kul att komma dit efter sjukskrivning och det inte är städat alls ju. 

Nu ska jag dra mig ut i solen och njuta lite,kanske börja städa lite också här nere men vill hellre njuta av solen just nu.Ska träna agility ikväll också det sak bli najs :)

Ha det bra folket!

Jobb tack

Va på rekryteringsträff på Af,hoppas på lite sommarjobb men vet inget ännu.

När vi (jag och Joanna) väntade på vår tur att träffa ISS så kom en från arbetsförmedlingen fram och frågade om vi var intresserade av ett litet jobb från ett annat städföretag haha hell yeah! så vi ska på intervju på torsdag höhö

Hoppas på något nu för jag har bestämt att jag ska satsa på ett jobb här och om inget annat vänta med Norge. Vi får se,den som lever får iaf!

 

Nu är jag trött och febrig,ska gå och lägga mig och läsa min bok! Natti folket

 

 


 

 

 


Skapligt kul

Idag åkte jag till af för ett möte.gick på en timme sen drog jag hem till min älskade Joanna!! :) Satt på hennes tak och solade och snackade skit :P Sen gick vi ner och köpte vars en glass :) Tog bussen hem vid tio över två.

Just nu harjag värsta pms-utbrottet typ! oh wee varit ute med Devil en runda men fan jag tycker magen gör mer ont när jag rört på mig! 
Ska till Af en gång till imon,något stådbolag som söker personal så jag och Joanna ska dit. Sen ska vi sola på taket igen :)

Jag vet att jag inte skrivit om vad Devil berättade för djurtolken (eller vad vi ska kalla henne) men det kommer. Har bara inte orkat skriva ner det ännu. 
Nu ska jag:
Skriva till lite på mitt cv,maila över det till Joanna
Tvätta lite kläder till imon
Slänga mig på soffan och vara ett svullo!


Ha det super folket!

Torsdag

Idag har några kilo lättats från mina axlar känns det som. Har letat upp papper som jag ska ha med på mitt möte på måndag med min handledare på arbetsförmedlingen, och så ska jag försöka fylla i det pappret jag skulle också.

Dagen är inte så planerad mer än att jag vet att jag ska försöka träna 10-15 minuter på crosstrainern idag. tränade inte igår men då gick jag i ängelholm (gick lite omvägar när jag hade tid över innan mötet) och sen var det ju agility kurs. så jag var ju iaf inte still :)

Det blir även att städa rummet och försöka börja där uppe iaf!
Nej nu ska jag gå upp ha det bra folket!!

Ursäkta röran förändring pågår!

Jag har bestämt mig,förändring ska ske. För jag mår skit och är nere i botten. Måste verkligen leta upp,vill inte vara här nere!Min katt ligger just nu och typ snarkar här i sängen,väldigt trevligt att lyssna på, NOT!
Jag sitter och försöker skriva upp vilka jag bjudit och vilka som sagt dom kommer på festen på fredag. Hoppas vi blir många,eller iaf tillräckligt höhö !!
I helgen var det ju maskerad och jag såg ut såhär:


Inte direkt en charmerande bild men strunt samma!

Nu ska jag ta en thekaka och värma den så jag får i mig lite mat :) 
Sen ska jag upp och träna lite idag igen,för som sagt förändring pågår !!

Ha det toppen folket!

Brad Paisley and Alison Krauss - Whiskey LullabyShe put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

1st Chorus
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullabyJoanna och jag

Haft en produktiv dag höhö
Åkte in till stan så jag var där klockan ett,väntade vid fontänen på Joanna och lyckades träffa Louice också! Bra gjort tycker jag hehe
Jag och Joanna gick inom en massör på vägen till arbetsförmedlingen,en som var utländs och lite konstig tyckte jag. (inget imot utlänningar men man forstod knappt vad hon sa) Denna kvinna trodde jag var Joannas mamma!!HENNES MAMMA!!!!!!
Jag har hört att jag ser yngre ut men inte äldre!! Speciellt inte sådär 15 år äldre (liksom jag kan väl inte föda henne hur ungt som helst!)jaja men tack för den.

På arbetsförmedligen gick det nog bra,lite mycket att ta in om a-kassor osv men ja jag ska läsa på lite i broschyren jag fick.

Sen gick vi och fika på coffee house. Najs satt ute i solen jag drack en varm choklad med grädde och marshmellows och hon en chilatte. Vi var nog där i nästan 1.5 timme. Skönt att sitta och snacka om allt och inget.
Sen gick vi och kollade priser hos 2 massörer till sen hem till Joanna. Hon var snäll och lagade mat till mig MUMS kassler,potatis och sås. Nom nom!
Sen fick jag åka hem för klockan var redan 19 höhö jag skulle ju diska och lite sånt så ja bara att åka hem.

Varit en riktigt härlig dag (ok aarbetsförmedlingen var kanske inte så mysigt men ja ändå) så nu ska jag kolla ett avsnitt av Bones sen sova nöjt :)


Lycklig

Just nu, i detta tillfället så känner jag mig sjukt lycklig!! 
Strand promenad

Ikväll var jag,Joanna och mamma på stranden med hundarna. Väldigt mysigt! Varmt och gott och ja underbart :)

Kommer bilder senare ikväll. :D

Imorgon blir det åka in till ängelholm. ska till arbetsförmedlingen med Joanna,suck jag vill ha jobb! Slippa gå dit men nja det är väl lika bra att gå dit. Till helgen blir det eventuellt maskerad med Joanna,Louice och Sara. 
Nu ska jag fixa lite här hemma. Ha d bra folket!

Sonja Aldén - Du får inteDu får inte knacka på min dörr 
om du inte är beredd och komma in 
du får inte göra om mitt namn 
och börja kalla mig för din. 
Du får inte vandra på min väg 
utan att visa mig ditt mål 
och inte stjäla av min godhet 
för att fylla upp ditt hål. 

Och du får inte riva mina murar 
som jag omsorgsfullt har byggt 
om du inte skyddar mina drömmar 
så att jag kan somna tryggt. 

Och du får inte ha mig som en dröm 
när jag vill va' din verklighet 
du får inte säga att du hoppas 
om du inte tror du vet. 

Men du får ta den tid du behöver 
för att förstå vad det är du vill 
du får be en bön att tiden 
du behöver räcker till. 
Och du får samla dina tankar 
så att två själar kan få ro 
och så att allting som vi lovade 
oss själva kan få gro 

Och du får inte andas på min panna 
inte få mig falla mer 
om du inte sen kan stå för 
all den oreda du ger. 
Och du får inte röra vid mitt hjärta 
som om allt var uppenbart 
nä jag önskar inget hellre, 
Än att du gör allt emot mig snart. 

Du får ta den tid du behöver 
för att förstå vad det är du vill (vad är det du vill) 
Du får be en bön att tiden, 
du behöver räcker till 
Och du får samla dina tankar 
så att två själar kan få ro 
så att allting som vi lovade 
oss själva kan få gro 
x2 

Du får inte röra vid mitt hjärta, 
som om allt var uppenbart 
Men jag önskar inget hellre, 
än att du gör allting mot mig snartEn vårig torsdag

Idag har det hänt mycket får jag väl lov att erkänna. Började med att gå ut med hundarna en liten promenad,vi stannade på vår lilla "äng" och satt där och njöt av vädret ett tag. När vi kom hem blev det läsa lite tidning på trappen i solskenet (saknat denna värmande solen).

Sen började städningen,dörren var öppen så hundarna kunde gå ut och in och det gillade dom! :)
När jag städat klart blev det diska undan sen hoppa in i duschen.
Jag tänkte först att jag kunde börja sy ihop lite hundleksaker (vi har ju bara en ica kasse full med söndriga nallar till dom haha) men så tänkte jag nej jag ska ut och verkligen utnyttja att det är fint väder så jag gick ut och satte mig i gräset och läste lite i glamour i ca en halvtimme innan mamma kom hem.

Sen blev det ju att gå över till Bialitt för serietävling. Tur med vädret hade vi ju allt och jag är jätte nöjd med Devil idag.
Han var duktig på agility loppet och tog kontaktfält helt godtjänt med tanke på hur lite vi tränat de.
Hopp loppet gick som det gick höhö men det var egentligen bara de svåra tunnel ingångarna som var problem med annars tyckte jag det flöt på bra! Min lilla älskling är nog öm i kroppen nu dock för han morrade på mig när jag skulle massera honom när vi kom hem. Det brukar han inte göra för jag försöker massera när han varit igång så det kanske inte gör så ont mer men ja. Ska se vad dom säger sen när vi varit hos han kiropraktikern ifall han tror det är musklerna som bråkar.


Nu ska jag snart soova. Ha det bra folket.

(hoppas ingen tycker det är för svårt att läsa nu när designen har blivit mörk,jag är kass på att fixa med sånt själv så har lånat denna från en sida man får göra det men tänkte jag ska försöka mig på att ändra vissa små saker sen)

Avskyr detta

Detta med jobb är ingen lätt affär! Söker jobb och letar lite här och där men det är inte lätt. Ringt mitt gamla jobb och sökt där till sommaren hoppas hoppas hoppas på att jag får något där. Hade varit jätte skönt att komma igång igen. För det känns inte som dealer jobbet var ett jobb i den bemärkelsen. 

Igår tränade jag på Bialitt 2 gånger haha jag vet ibland känner jag mig lite konstig men sån är jag! 
Idag ska jag på genomgång av reglerna igen,alltid bra för det var ju ändå typ 6 månader sist så detär bra att förfriska upp minnet lite. 

Imorgon ska jag dra mig till väla för att fixa lite ärende och köpa lite dricka till helgen (understryk liiite) så om någon vill med så hör av er! Sen på kvällen blir det nog serietävling på Bialitt om det är fint väder. 

Nu ska jag försöka bli av med illamående känslan jag får efter att ringa jobbiga samtal. Ha det bra folket!

(ps hör av er om ni vet något ställe som eventuellt skulle behöva lite extra hjälp jag tar de mesta haha ds)

RSS 2.0