helgen

Helgen har varit trevlig. Kalas hos Angelica och bror min vilket bjöd på god mat och mycket skratt :)
Förlåt Angelica men jag kan nästan lova att din systerdotter tyckte mer om mig pga att jag var helt ny och spännande. Lovar att hon gillar dig mer egentligen hehe :P

Idag har jag varit nere hos Ep och lekt med Hampus,han fick sin present och han verkade gilla den :)
Sen blev det hem för att lägga sig och kolla på Förhäxad!! woop woop saknat de sååå hehe

Om morgondagen blir som jag tänkt så går jag och hundarna över till Bialitt för att Devil och jag ska träna på att jag inte är så nära honom.Ska bli spännande att se hur det går! Nu måste jag väl sova minst sagt!

Natti natti folket!

Happy day!

Städade klart och diskade upp innan Elin kom idag,vi snackade och hade trevligt och så klippte hon mig. Blev klippa upp håret lite men annars mest topparna,tror det var bäst så :) Tror det kommer bli snyggt när jag får i färgen också. Ska boka in ett till möte med henne nu i dagarna så det blir klart med :)
Sen åkte vi ju då in till hbg för att kolla bio. Åt lite på seven eleven innan men nja vi gick nog båda på en nitlott vad som gällde den maten haha
Filmen var jätte roligt och mysigt,verkligen värt det. Tur dock att man är medlem i Kicks club,för då fick vi betala 150kr för 2 personer till bio och det hade blivit 50kr dyrare utan detta. Tur ska man ha ibland!

Är trött som F A N just nu men mest av allt NÖJD! jag är jätte nöjd med dagen och kan somna lycklig :D



Natti natti folket hörs imon!




Städ dag och bio kväll :)

Vaknade med menssmärtor ohh yey great! Lite jobbigt men ändå,fick i mig typ en tallrik kellogs (stavas?). inte så gott men ändå.
Har diskat upp lite (det är ett berg!) och så har jag rensat kattlådorna.
Ska ta upp en cd och börja städa! 


Vid halv 3 kommer Elin och då blir det klippa håret på mig woop woop!
Sen ska vi kolla på Dumpa honom ikväll i hbg.
Måste igång med städet nu ha det bra folket!



Tada

Då har man fått en ny design här på bloggen och även uppdaterat lite i länk-listan. (har fler att lägga till så hojta till ifall ni vill vara med!)








Inställt besök

Jaha suck och sånt! 
Devil skulle till Ågården imorgon på undersökning,men självklart så ringer dom därifrån idag och säger att det inte går,för han som skulle kolla på Devil är sjuk. Såklart!!!!! Det är min otur,hade verkligen sett fram imot detta så man kanske kunde få en aning om vad som är fel. 
Får vänta till nästa torsdag antagligen bara för det! ibland blir jag så trött!!


Vi gick inom Bialitt jag och hundarna innan när vi var ute på promenad. Jag och Devil tränade fram, än så länge behöver han extern belöning för så fort jag inte springer med honom eller hamnar lite bakom så kommer han av sig och springer till mig istället för att hoppa hindret. :( Så ja träning på det får det bli nu. 

När vi sedan gick på promenade efter träningen så hittar killarna en igelkotte (tror det var de med tanke på ljudet) jag gick där i mina egna tankar så hör jag ett ljud som låter som en pipleksak,tänker nej jag tog inte med någon sån till dom,faaan springer mot killarna som står med huvudet ner i gräset och det där pip ljudet bara piiiiiip piiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiip!!
Får bort dom därifrån efter ett tag. Dom hade inte skadat den vad det såg ut som, men dom var väldigt chockade själva över sitt fynd! Haha Det var bara att koppla dom för det var omöjligt att få dom att gå fram efter detta.

Typ 5 min innan dom hittade igelkotten så har dom jagat bort inte en - utan två fasaner! Dumle som förste man till plats båda gångerna. Suck ja inse folk Dumle är inte så oskyldig alltid och Devil är inte alltid boven i dramat!






Irriterande??

Varför får jag en känsla av alla vår egna lilla blogg drottning Kenza gillar att provocera sina läsare?
Ok fine du röker woohoo vi har förstått det nu,men måste du ha en cigg i handen på varje outfit-bild?
Yes jag har förstått att det blir oftast att de bilderna blir tagna på raster osv där av ciggen,men hallå du kan väl ta bilderna precis innan du tar upp ciggen eller efter?

Jag bryr mig inte om att du röker,lika lite som du antagligen inte bryr dig att jag sitter här och äter chips fast jag inte borde,men jag fotar inte mig själv med dessa chips iaf! (höhö)

(förlåt för detta otroligt vettiga inlägg men jag bara ville ordbajsa lite om detta heta (host) ämne)


I´m alive.... barely !

uch ja jag lever men det är precis också!
I fredags var jag,mamma och pelle på väla,shoppade lite. Hittade två välbehövda bh och min nya maskara. dock har ja inte hunnit prova den ännu! Deppigt jag vet men jag har mått som en död strumpa. 
På fredagkväll kände jag mig väldigt frösen.la mig i sängen,snackade lite med tomas och kände verkligen att nej nej detta blir bara värre. Somnade innan tolv, innan tolv liksom!!!!! 

Låg i sängen som en död fisk hela gårdagen, jäkligt surt för jag ville mycket denna helgen!!!
Rörde mig inte mer än nödvändigt för det gjorde sååååå ont överallt. fyy vill inte ens tänka på vad min feber låg på igår,ännu mindre på hur min mage mår efter denna helgen med alla värktabletter! hej magkatarr välkommen det var inte så länge sen sist men hej ändå.

Sett fram imot att bli klippt och fått håret färgat idag men nej,kan ju knappt gå rakt utan att magen säger "böj på dig tröga kvinna" så nej. 
Måste säga grattis till Elin och Bixx!!! Inte illa med ett cert! Det är ni värda !!

Nu ska jag försöka ta mig till duschen och försöka hålla mig kvar där så länge jag måste utan att svimma.
Good luck with that!

Ha det bra folket hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

I love her!

jag prenumerar självklart (!) på natalies videos på youtube, hon är typ min idol haha 
Efter senaste videon så är hon en gudinna!!! gaahh hon är så rolig Kolla bara här lixom!!




Självmord

Igår tittde jag på DrPhil, det handlade om människor som fallit offer för olika saker och behövde hjälp för att gå vidare. 
Det som jag tog till mig mest var en kvinna som försökt ta livet av sig och ville ta sitt liv. Hon sa att det var för barnens bästa och för barnbarnen för att "dom skulle slippa undra varför mormor var ledsen alltid" !
Hon påstod också att barnen skulle komma över att hon tog sitt liv med tiden. DET GÖR MAN INTE. jag vet inte hur många gånger jag önskat att Kristina tog till sig den hjälpen hon fick,önskar att hon fortfarande var i liv. Jag grät som en dåre när jag såg detta programmet, för denna kvinnan hade så fel i allt hon tänkte när det gällde hennes självmordstankar!

Man kommer aldrig över att någon tar livet av sig,man lär sig leva med det ja, men man kommer inte över det.
jag kan titta på mina låssas brödrar och tänka på hur skulle dom varit som människor om Kristina in tog sitt liv? 
Så stora ärr dessa människor har i sig efter vad deras mamma gjorde mot dom! För i min mening så svek hon dom på det värsta sättet man kan göra som förälder. Hon kanske tyckte hon gjorde det bästa för dom,men det var bara vad hon inatal sig för att må bättre med sig självoch sitt val. För det är inte bättre att en mamma eller pappa tar sitt liv!!!

Ärren kommer alltid finnas i deras hjärta och dom kommer alltid undra varför? vad kunde jag gjort för att hindra detta?
Många frågor och tankar far genom mitt huvud när jag tänker på sånt här. Jag kan fortfarande se Emil framför mig när han står helt still och blek och säger "mamma har tagit livet av sig". Det är de värsta jag någonsin varit med om.
många saker efter detta är som en dimma för mig,men just det tillfället,kommer alltid finnas fast i mitt minne.


Jag hoppas att kvinnan hos DrPhil verkligen tog imot den hjälp hon fick, och att han känner att hon har något att leva för. 
En sak som hon sa till DrPhil varje gång han frågade om hon var villig att ta imot hjälpen som han hade till henne var: "bara jag inte blir inlåst". 
Det var det viktigaste för henne just då,att hon inte skulle bli inlåst på ett behandlingshem, inte att hon skulle få träffa sin familj,inte att hon skulle få livslusten tillbaka eller något,utan bara att hon inte skulle bli inlåst.

Jag önskar att alla människor som känner att dom vill ta sitt liv,att dom fick chansen att få den hjälp dom verkligen behöver. För det är inte dom själva som blir lidande av att dom tar sitt liv, det är alla dessa människor runt om. Dom som aldrig kommer komma över detta,som har detta spökande i deras huvuden alltid. 
Det kan komma upp när som under dagen - tanken på den personen som berövade dom på en bit av deras hjärta.

Asg!!

Haha denna bruden är sååååå rolig, kolla bara in typ 2.10 hahaha "babie in the boob" hahaha



Söndag

Igår var en najs kväll! :) Elin hade roligt iaf (mohahaha detta kommer jag aldrig glömma höhö) och jag med! 
Tog ett tag innan det kom igång igår men sen jäkar hehe! Kul att Elin fick träffa några av mina godingar som Joanna,Camilla och Oggie (självklart fanns där fler där men dom ligger varmt om hjärtat dessa). 

Jag var väldigt nöjd med min sminkning igår,men självklart glömmer jag att fota! suck,får göra om den och fota en annan gång. Sen shockade jag dom jag känner genom att komma i kjol hehe men jag fick bara beröm över det så den får komma med på fest fler gånger haha

Jag har en massa bilder som kommer komma upp på bilddagboken sen men får se när det blir,ikväll eller imon.
Ha det bra folket!!



Party

Ikväll blir det partaj hemma hos Camilla (vad tycks om hennes outfit? hehe ) och det ska bli najs. Mamma har köpt cider till mig också så jag kan dricka fören gångs skull höhö

 


Nu ska jag kolla vilka kläder det blir ikväll sen hoppa in i duschen tror jag :) 
Ha det bra folket!

oh nooo

Jag var duktig idag woop woop 
Gick ut med Dumle och Devil en halvtimme sen ut med Molle en halvtimme. Skit jag är ju nästan duktig höhö
Dock snöade det när jag var ute = inte najs. Jo det hade kunnat vara najs,men det var blötsnö och det blåste så det kändes som ispiggar som flög in i ögonen! aj! 
Nu har lite snö lagt sig men det kommer försvinna som senast imogon på förmiddagen är jag helt hundra på.

Somnade innan vid sju tiden ojoj var ju inte meningen,vaknade och tittade på klockan då var hon åtta haha
Satte igång What happens in vegas och har precis sett klart den. Väldigt rolig och söt film.

Nehe får väl sova snart,fast det kommer väl bli som alla andra nätter,bestämmer mig för att sova i tid och när jag väl släcker ner allt är hon runt två tre på natten. 
Aya Ha d bra folket!

Tisdag

Mina planer att åka och shoppa ändrades rätt drastiskt när jag fick huvudvärk, meen det är ju inte så att jag inte kan göra det vilken dag som,så jag är inte direkt deppig.
Har inte ätit något ännu så är väl dags nu minst sagt!! Vitamin-drycken ska ner också,för jag ska dricka den varje dag nu! 

Ska försöka städa upp i sovrummet idag och söka lite mer jobb. 
Om det är någon som känner för en lite nshoppig runda i ängelholm imon så hör av er :)

Haha ohh jag vill ha denna väckarklockan!! Looki Looki http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=27336

Ha det bra folket!!

awwww

awww ni måste bara se detta!!! soo adorable!



Febrig

Skulle bara tjovka mig i sängen ett tag efter jag ätit,för att sedan gå ut med hundarna. Självklart blev jag illamående och febrig efter bara någon minut. bläää vill bli av med denna förkylning nuuu !!

Sökt 2 jobb idag,ett hos Telenor och ett på Ica som lagerarbetare (martina som tyckte jag skulle söka det,och vafasiken tycker hon det så gör man väl det,allt för ett jobb). Ska söka ett till men guud jag avskyr att skriva personliga brev. Det är så svårt att få det rätt. Vet ju inte vad dom vill läsa för något,allmänt dravel eller något vettigt men inte för "hej-jag-är-bäst-i-allt-tror-du-mig?"


Imorgon ska jag nog dra min tjocka gump till Väla (eller ängelholm) för att handla hårfärg. Elin börjar bli trött på mig men vänta bara säger jag!!! mohaha Du ska färga det och klippa det,fyy lider nästan med dig! ;P

nu ska jag messa min köra bror och fråga hur långt han har kommit med älskade serie förhäxad,jag dör ju snart om jag inte får titta på några avsnitt!! höhö
Ha d bra folket

cat fight

Min katt har en udda idé om underhållning tror jag. Han kommer allt som ofta hem med sår på hela kroppen. Den jäklen är som ungar på gatan - it´s all about the fight! 



Han ser ju inte klok ut med alla sår i huvudet. Tappat stora tussar av päls också pga alla slagsmål.Hur lär man en katt att slåss inte är lösningen? :P


Har varit och tränat på bialitt lite med Devil och Dumle. Devil mest och han var jätte duktig. Han har svårt att släppa mig och springa fram ibland,men det är träning som gäller! 
Hna tog slalom fint några gånger,sen tyckte han det räckte som vanligt. men men det blir nog bra med det också någon gång.
Nu ska jag gå upp och fika lite för att sedan diska en massa disk som stått på mina rum fööör länge. fyy evve!!

ha det bra folket! 



Gossip Girl

mohaha jag bara längtar tills GG är tillbaka,jag dör av skratt när jag ser promos för nästa avsnitt. Kolla själva:




Gammalt hus - ingen el

Haha ja som rubriken säger - ingen el ! Eller joo det finns el i huset,bara inte på mina två rum i källaren! Väldigt mysko är detta. Jag trodde först det var mitt batteri på datorn som var sönder eller sladden som hade glapp,men sen försökte jag tända lampan och det gick inte. Jag har aldrig problem med elen på mina rum,proppar går lite hit och dit hela tiden ibland här hemma,men aldrig på mina rum. Men nu är det något fel - dock är det inte någon propp eller så.Mamma har kollat igenom alla och bytat dom som var misstänksamma,men ingen el för det !

Så jag har flyttat upp till "hund/stryk-rummet" med datorn haha
Sitter här nu och dricker min vitamin-dryck. (vet någon som är stolt över mig,detta är andra dagen du !! haha)

Smak av apelsin/lime . Inte långt ifrån smaker hos Zingo och fanta faktiskt nom nom

Nehe nu får man väl ta och duscha och klä på sig. Sminka sig och städa undan lite. Tänkte tvätta lite också men det gick käpprätt åt helvete! NÅGON har haft skruvar i sina fickor när dom slängt in kläderna i tvättmaskinen,och nu sitter en skruv på tvären så man inte kan rensa där man behöver för att få igång tvättmaskinen igen!!! Undra vem som får fixa detta??!!??
Ja tur att man har tvättat det jag är i mest behov av iaf! 
Blir att åka och handla med mamma idag (ifall hon nu inte mår så kasst så hon inte orkar) sen åka till Joanna ikväll. Just det !! jag har ju glömt att ta fram filmer att ha med mig,aja jag hinner med det också. 

Ha det bra folket (önskar en förkyld Evelina -suck- )


Devil

Idag var vi hos veterinären med Devil för att röntga hans rygg. Vi valde att han skulle få sömnmedel när han skulle röntgas så man slapp bråka med honom. Ett problem var bara att min lilla snutt inte blev sömnig av första dosen haha så dom fick ge han en halv dos till.Först då blev han trött. höhö I have a super dog!
Dom hittade inget konstigt på röntgen förrutom att hans ena svanskota var väldigt kort jämfört med vad den skulle vara,men det hade ju inte med skadan att göra,antagligen har det alltid varit så.
Så nu får vi gå till någon annan för att få reda på vad det är som gör att han får ont. 

När vi kom hem var han fortfarande påverkad så han somnade gott på täcket.


Jag har precis varit ute en runda med honom men jag tror jag hade lika bra kunnat stannat hemma.
han gick rakt fram i en väldans fart i början,kissade en gång utanför oss precis bara och luktade en gång till på vägen. Efter ett tag blev han nog yr för han vinglade lite och börja släpa med fram tassarna så han nästan trillade. Då bestämde jag att det bara skulle bli en kort runda. Lyfte upp honom ett tag och då blev han helt avslappnad och när jag satte ner honom höll han på att falla ihopa igen. Gick hem - ner i min säng,och där har han legat nu helt stilla sen jag la honom där för ca 20 min sen.

Mamma är på serietävling på bialitt med Dumle. Hoppas det går bra för dom =)
Nu ska jag mysa lite med Devil och leta upp filmer till imon - ska till joanna på lite myskväll :D

Ha det bra folket!!


Onsdag

Idag har varit en halvt aktiv / halvt oaktiv dag. 
Städat och varit ute med hundarna under eftermiddagen,det gick ju bra och det var ju aktivt. 
Sen gick det utför...... hade lite huvudvärk innan jag gick ut med hundarna,men hoppades ju på att den skulle försvinna när jag kom ut i friska luften. Men hallå det är min vi pratar om,brukar jag ha sån tur? NEJ
Det blev inte bättre alls,somna sen på soffan,men gick huvudvärken över då? NEJ

Just nu har jag feber och mega huvudvärk,tror det kan kallas migrän men skit i vad det kallas,få bort det !!
Ska nog ta och duscha snart,kan man skålla bort feber? nej just det,har redan provat de,jag blev bara värre.
Frysa bort febern vill jag inte ens prova! 

ooookkk gå och slänga lite tvätt i tvättmaskinen så man får lite kläder som inte bara luktar rök! Använde inte alla kläder jag hade med mig till Norge men dom luktar bara äckel rök så måste tvätta dom ändå. 

Ha d bra folket!!

besatthet




En besatthet har tagit över mig.
 Får starkare och starkare känslor för dig. 
Varje dag blir dom större,men varje dag måste jag säga till mig själv att jag inte kan få dig.
 Du vill inte ha mig. 

Jag får leva vidare i min ensamhet,och du
du kommer hitta någon du vill ha,men det kommer ej bli mig.



The three gringos




Dessa galningar + en Ronnie kommer bo tillsammans till sommaren,undrar hur det ska gå??!! hehe

Sverige

Äntligen hemma igen,saknat mina doggisar =) 
Kom hem igår morse vid 6 tiden. Hann sova någon timme innan det var dags att göra ve sig för gästerna kom vid halv tre.
Va mega trött när gästerna gått så jag la mig i sängen och glodde lite på en serie sen sov jag. Sov länge idag och det var mega skönt. 

har inte så många bilder från Norge men någon blev det iaf. Har dock inte lagt in dom på datorn ännu.
Vi gjorde inte så mycket under tiden jag var där,men det var skönt ändå. Ingen av oss har mycketp engar över så det var bästa valet att mest ta det lugnt. spelade en massa wii under tiden jag var där =) enligt wii balance gick jag ner 0.7 kg på 2 dagar haha 

Nu ska jag leta upp någon rolig film att titta på för idag blir det bara slappe för min del! 
Ha det bra folket!

RSS 2.0