Dejt

På onsdag har jag dejt med denna donnan! :) Och jag är sååååå glad!!!!





Dagens roliga historia




Jocke 4 år studerar fascinerad sina testiklar där han sitter i badkaret. Tillslut lyfter han blicken mot sin mor och frågar:
-Mamma är det där min hjärna?
- Inte än min älskling, inte än.......




Fredag

Ja idag blir det en lugn fredag. Ska in till stan och leka med Joanna och Tomas :) Kolla på film kanske kolla in jazz festivalen en snabbis :P
Har precis varit uppe och tränat på crosstrainern. Skit kass kondis men man måste börja någonstans. Har även tränat lite övningar som min massör gett mig. Nu är jag redo för duschen! hehe

Igår blev det städat här nere i källaren,skönt var det att få det gjort för här var lite kaos. Har fixat på mitt skrivbord och rensat lite idag. Måste gå igenom mina lådor sen också, har typ 2 lådor och 2 backar med saker som behöver organiseras och rensas ur :S Det är ju bara så tråkigt!
Men det måste göras. Imorgon blir det nog ett sista tag för sen ska jag möblera om liite här nere. hehe DET är dock roligt :)



Avslutar detta med min kommentar till Louice som fick henne att asgarva :)

jag är inte knäpp jag bara håller en högre standard än andra ! :P



Tjingeling!






18 veckors valp

När jag och mamma var i bilen påväg till veterinären i tisdags satt vi och lyssna på radion. 
Det var radio radio kristianstad och programet med en hundexpert. En lyssnare ringde in och hade en fråga hur hon
skulle få sin nya valp att inte skälla på allt folk som kommer utanför deras staket. 
Det är väl inget konstigt över det hela utan det konstiga var att hon inte skulle hämna valpen förrän den var 18 veckor!
VARFÖR??? Ja experten blev lika chockade som jag och mamma när hon då säger att uppfödaren har kvar alla valpar
till dess. Men hallå en valp ska lämnas till sin nya familj mellan 8-10 veckor och då är 10 veckor sent! Denna hund
kommer alltså vara 4.5 månad innan hon får hem den. Jag tyckte det märkes mycket på Devil att vi fick hem honom
som 12 veckor nästan 13.

Denna uppfödaren skulle man vilja veta namnet på för den verkar ju inte ha koll alls!
Varför man som uppfödare vill ha kvar valparna så länge innan dom kommer till sin nya ägaren är också konstigt,
för jag skulle då inte klara av att sälja dom om jag haft dom så länge!


Varför skulle man INTE vilja ha sin valp såhär liten och go?


Ibland

Ibalnd ska man verkligen vara glad att man hittar tillbaka till sina vänner, för ärligt talat så har jag saknat er ! 






Justin Timberlake - Losing my way

Lite småkär i denna låten - men hey det är ju Justin så det är inte så konstigt :P








Måndag och jobbveckan är över

Ja då har man jobbat klart för denna veckan haha aya jag vet att jag skulle kunna ta detta på kvällen eller helgen MEN helgen är det agility och annat roligt,kvällen går inte supermånga bussar plus att det är bra att komma upp i tid någon gång i veckan iaf :P

jag ska snart gå upp och försöka få i mig lite mat. Har inget planerat idag mer heller så blir att ta det lugnt antar jag.
Imorgon ska vi till veterinären i Höör för återbesök och sen ska jag skicka iväg lite ansökningar till jobb. Jag vill ha PENGAR nuuuuuuuu.

På onsdag blir det kurs :) och då ska lilla Emma-pemma bjuda på tårta för hon och Sol tog pinne igår :) Så glad för hennes skull,hon tog ju en pinne med Moa också och är uppe i klass 3 med henne nu :D 

Städa mina rum ska också ske denna veckan! Helgen är ledig så hoppas det händer något roooligt :D

Dessa agility dagar

Jag är så trött just nu så jag mår illa trots att jag ätit så det är inte matbristen som bråkar. Nej jag är för trött helt enkelt. 
Kom till Lund tio i åtta,första banvandring för mamma var vid kvart i nio om jag minns rätt - man ska vara i tid! Annars hinner man inte packa upp,äta,rasta hundarna och anmäla sig. 

Där var ett bra flyt fram till dom var klara med klass 2,då tog det lite stopp och var lite rörigt men inte så man dog (bara lite i någon sekund eller så höhö).

Jag började med agilityklass, jag var inte förtjust i banan då den gick runt runt och två gånger i samma tunnel - då blir jag gärna snurrig i huvet och glömmer bort mig men det var inte problemet denna gången. Slalom gick jätte fint! Så stolt över honom för han verkligen fattade snabbt där och inget trams. men när vi kom till tunnlen för andra gången så fick jag inte in honom direkt - vägran - sen litade jag inte på att han gick in och därav glömde göra ett framförbyte så jag skulle hamna ivägen för A-hindret. Ja och vad händer då? Jo Evelina vinklar sig för mycket åt A-hindret och han går upp på det = DISK!
Suck !!! Jag blir så arg på mig själv att jag riktigt kokade inombords. Varför kan jag inte göra rätt???

Nästan lopp blev ju dåsjälvklart hoppklassen, den var enkel,för mig så kändes den för enkel - samma här,runt runt runt men enklare då där inte finns några klätterhinder som lockar. Dock kom dommaren lite för nära i slalom så Devil bara stannat upp och kollar,hrm suck pust att få igång honom igen,men tror dommaren kände sig lite skyldig då jag ej fick några fel för det, och självklart känns det som han står i 1 min fast det egentligen kanske bara är 5-10 sek.Vi gick igenom banan fint och slutade på ett nollat lopp med endast några sekunders tidsfel och blev sjua enligt mamma. 
Ja aktiv känner jag inte att jag var då det öste ner när jag gick agility banvandringen och sprang loppet. 

Nöjd är jag dock över småglimtar nu när jag tänker tillbaka och det är ju inte illa bara det! Hehe

Mamma kom första plats i Hopp 2 och tog pinne, så stolt över henne. Nu när hon håller i Dumle mer så går loppen så fint. Kommer inte ihåg exakt hur det gick i agility men vet att han inte saktade ner till slalomen och halkade ur andra porten och fick 5 fel. Men men det har varit en bra dag.


Nu ska jag bara ta det lugnt,så lugnt att jag troligen kommer somna snart så in i duschen fort innan jag somnar. 
Imorgon är det jobba och denna veckan är det fönsterputsning så hoppas det inte regnar :S


nu är det helg

Det blev en trevlig kväll i onsdags. Vi hamnade hos Joanna efter ett tag då folk tyckte det var kallt på stranden. Riktigt mysig lagom fest tyckte jag. Tack så mycket alla inblandade. 

Igår åkte jag hem till Tomas. Han, jag och Fidde satt och snackade och drack lite på kvällen och det var väldigt trevligt. Jepp boys jag har saknat er! Fidde körde hem vid 12 men jag och Tomas satt uppe till 3 innan vi gick och la oss. Som vanligt när jag sover borta så hade jag svårt att somna, så jag är rätt trött idag och det ska bli skönt att sova i sin egna säng,även om Tomas säng faktiskt var bekväm :) Jag brukar inte tycka om andras sängar brukar vara för hård eller för mjuk haha

Idag har jag och mamma varit och handlat inför helgen. Falkenberg imon och Lund på söndag. 
Jag ska packa ihop lite grejer och ta fram så jag har kläder till imon sen ska jag hoppa i duschen. 
Får se hur länge jag orkar vara vaken, men jag lär väl iaf starta Step up 2 the street och titta lite på den för det blev jag väldigt sugen på innan.

Har mycket i mitt huvud att tänka på känner jag men det kommer nog allt att ordna sig,det är jag faktiskt säker på! 
Ha det så bra folket!

Onsdag

johopp då var det onsdag. Idag blir det att packa picknick väskan och dra till stranden för att fira att Yvonne fyller 19 år idag och passande nog fyllde hennes pojkvän Jim 20 igår :)
Hoppas på uppehåll och fint väder !

När jag och mamma var ute och körde en dag fick jag lite fina himmel-bilder. Vad tycks?





Helgen består av tävling för mamma i Falkenberg på lördag och söndag har vi båda tävling i Lund. Hoppas på fint väder och det verkar som jag får min vilja igenom,men man vet aldrig.


Nu ska jag packa ihop det mesta så jag har allt samlat inför ikväll sen ska jag väl äta lite också. Sover hos Joanna ikväll för jag tvivlar mamma vill hämta mig ikväll hehe
Hoppas ni har en bra dag och skriv gärna en liten rad och kommentera vad ni tycker om bilderna :)



Har alla fått solsting?

Ok ge råd till folk man känner kan sluta illa haha 
Flickvännen i fråga var inte överlycklig över mina råd och därav dampade loss lite genom att kalla mig ful osv. 
Jag vet inte vad hon fick ut av det men hoppas inget bra med tanke på att tjejen inte ens känner mig. Jag gav råd efter hur jag tolkade situationen och var absolut inget påhopp mot denna tjejen,men hon tolkade på annat sätt och bestämde sig för att försöka trycka ner mig lite genom att kalla mig ful. Hehe ja vi har alla våra metoder!

När jag går ut och försöker förstå varför hundarna skäller står det två tjejer vid busshållsplatsen och försöker döda stolpen som är där. Hahaha vad är det för fel på folk (läs vissa tjejer) idag ??!!



Lite sjukdom och så

Såhär fungerar evves hjärna när hon är sjuk,den är inte helt med i svängarna kan jag lova! :

"hrm jag har tråkigt,inte kul att bara ligga här i soffan , jag vet jag fixar mina naglar!!!"
Sen blir jag illamående av doften och ja där sket det sig. Detta händer typ varje gång,jag vet inte vad som är fel på mig men mina smarta celler arbetar imot varann när jag är dålig tror jag! suck


Tittade på hela ESC igår,och det var några år sen sist jag kollade på hela. Passande tillfälle också att göra det då det gick till historien det hela. Jag var lite i tankarna att Norge skulle ha en stor chans men när man tror det brukar det ju inte bli så. 
Jag tycker det är skit häftigt att dom tog hem vinsten och han förtjänar det verkligen! 


Här är ett klipp från när Alexander var med i en norsk talk-show i februari då han vunnit norska melodifestivalen. Rätt roligt att se på och jag asgarvade när jag så hans ögon när dom pratade om att dom hade klipp på honom från när han var liten haha



Tack :)

Tack Angelica för du påminde mig att jag slappat lite väl med bloggen,behövde nog den sparken i baken.
Om jag ska vara helt ärlig så har denna veckan gått lite sådär. Blev glad för nytt jobb men besviken när jag fick reda på mer. Ska inte gå in för noga på det här.....

Ja vad har hänt den senaste tiden? hrm lite olika saker men inget speciellt.  Övningarna med devil verkar göra nytta,hans reaktion är jätte bra nu på baktassen jämfört med innan.
Var i skogen och gick med hundarna,mamma,Therese och hennes hundar. Dom badade lite i sjön och hade kul. Riktigt trevligt och avslappnande var det. Tror jag behövde komma hemifrån och inte tänka på jobb och allt sånt. 


Jag vet att jag visat detta klippet innan men aahh det är så kul! 






Jag ska försöka skärpa till mig med bloggandet och det kommer lite nya bilder snart. Ska lägga in från dagens promenad iaf och där finns lite fina bilder. :)

Ha det bra folket !

Min kille!!!

jag är så stolt,så otroligt. Devil och jag Nollade vårt första hopp lopp och fick bara lite tidsfel men inte alls mycket med tanke på att vi brukar få jäääätte mycket tidsfel och minst en vägran varje gång. 
11e plats är inte fy skam känner jag :) 




ÄLSKAR DIG MIN KÄMPE!



Devil

I fredags var vi då ju hos en veterinär i Höör. Hon kände igenom Devil noga och kom fram till att hans nervsystem inte fungerade bra på högra baksida,han högra baktass reagerade inte så bra som dom andra och det är troligen av de hårda rycket han gjorde när han fastnade med svansen. Som rehablitering ska han få akupunktur. Vi har även fått i läxa att ge massage på ett speciellt ställe på ryggen och att kittla honom under den högra baktasen så att nerverna får arbeta och därav bli bättre :)






Börjar komma på rätt spår

Ja då va det upp tidigt idag för att åka in till hbg. Möte med Iss som nu är min arbetsgivare. På måndag ska jag på stormöte med typ alla som ska jobba i ängelholm under sommarhalvåret. 


Så måndag består av att jobba på morgen,är klar vid nio förhoppningsvis (ja men hallå jag är ny på detta och ska putsa fönsterna) sen ska jag underhålla mig på något sätt till kl ett då jag ska på mötet med Iss. 

Nu ska jag dra mig upp för att äta lite sen stääääädaaaaa. 
Vad gör ni för roligt idag? :)



Dröm

Sitter här ska när som stänga ner datorn för att soooova. Ska upp tidigt för att ta mig till helsingborg på möte.
Va på rekryteringsträff och det gick nog bra. Ja lite svårt när man vet hur mycket folk där var och man inte vet vad dom har att erbjuda. :S Men jag lever på hoppet. 

Sen ett bra tag tillbaka (typ 1-2 år) har jag tänkt tanken att sälja smink över nätet. Ha en hemsida och sälja smink,det är lite av en dröm för mig. Men jag vill inte ta vilket märke som helst och typ sälja över bloggen. Helst ska det vara lite unikt men ändå bra pris och kvalité. Ja många tankar i mitt huvud som kanske till slut blir något i praktiken. 


Nu ska jag sova ha en super kväll!






Full vecka

Denna veckan är verkligen full. När man varit arbetslös en längre tid och i stort sätt inte gjort mer än typ max 2 saker i veckan,då är det mycket när man helt plötsligt har något planerat varje dag. När då även orken tryter,ja då är det inte sååå roligt :S

Jag vet det är inte mycket att jobba 1.5 timme,men suck tidig morgon på det - ja om jag säger såhär det var en tröttig dag!
Idag blev det åka in till min jobbcoach för att gå igenom mina personliga brev inför imorgon,jag är verkligen ingen skrivare ( nja ok jo men inte när det ska bli perfekt och andra ska bedöma mig efter den lilla texten) men tror det blev rätt bra tillslut. 

Så ja imorgon åker jag till hbg för rekryterings träff,Camilla hänger med också.
Torsdag blir det möte med ISS (städ företag också) får se vad det leder till. Ska höra av mig i nästa vecka till min handledare och jobbcoach (iaf jobbcoachen,hon är jätte bra och hon har på dessa två möten fått mig mer positiv inför allt med jobbsökande) för att berätta hur allt har gått.

Fredag blir det Höör med Devil. En veterinär där som ska kolla igenom honom. 
Lördag blir det kanske serietävling på Bialitt (japp trodde jag hade lördagen oplanerad iaf men icke så nicke!)
Söndag blir det tävling i Höör.

I denna röran ska jag ha tid att städa och träna med Devil. (som sagt påpeka inte ens att det inte är mycket,för det är mycket för mig!)

Nu ska jag iaf gå upp och ta bort utkletat smink,borsta tänderna,varma vetekudden och sen lägga mig och läsa i Gossip Girl boken. 

Ha det underbart folket och glöm inte att lämna ett avtryck att ni faktiskt läser mitt dravel :P

Collage

Lägger ut ett collage som jag har som bakgrundsbild just nu på datorn i brist på ork att skriva :P






Citat

ett kort citat från dagens tävling. Emma sitter och är speaker för den klass jag springer,det går inte så bra,lite vägran hit och dit sen hoppar devil från fel håll på ett hinder,då utspelas detta scenario:

Emma (i mikrofonen så alla hör såklart ) :    Men Evelina nu blev du diskad !
Evelina (på banan i gång med att fortsätta springa klart trots disk)   Afan! 


Hahaha  Asgarvar
Jag hörde att några åskådare kommenterat detta och tyckte Emma var stygg,dom förstod nog inte att vi känner varann och det var på skämt! 



Haft en jätte härlig dag men nu är jag trött och sol bränd, så nu ska jag parkera mig i sängen och läsa lite i min bok.
Hörs en annan dag folket! Kraaam




RSS 2.0