migrän

Jahopp då hade man en hemsk migrän attack innan idag. den börjar sakta med säkert att släppa! äntligen!!
Dagarna bara flyger förbi. Mesta dels av min tid går till att planera och vara på contendo. Denna veckan ny lokal,och nya saker att göra. Jag planerar och har mig samtidigt som jag gör uppgifterna som vi får där.
Denna "kurs" har gjort mycket för mig. Jag ska snart skriva ut lappar för att få reda på hur stort intresset för mina planer är,vilket jag hoppas på positiv respons. Men har lärt mig denna tiden att jag klarar detta även om alla inte är positiva till det hela. Man måste omge sig med rätt personer för att verkligen lyckas och må bra här i livet.
Meeen nog talat om detta ämne :)
I helgen var vi i Nybros skogar för att tävla , det gick rätt bra för mig och Devil,han tramsar i slalom fortfarande men har utvecklas i andra saker så det är bra. Tror och hoppas att även jag utvecklas! :P
Förra onsdagen (på agility kursen) tappades en del av balansen på min fot. Ajajajajaj kan jag säga! Den väger ju något runt 20kg skulle jag gissa. Inte skönt men bröt inget i foten och jag kunde springa på lördagen! hehe ibland kan man mer än vad man tror. Den är lila och grön just nu och gör ont ja,men inget allvarligt.
Ha det super folket!

3 år!!!

Min älskling fyller 3 år idag!! Grattis hjärtat!
Har en födelsegris till idag som är Casper,han blir 4 år idag. Oj vad tiden går fort!
Grattis till de fina pojkarna!!

besviken...

Jag blir så besviken på folk ibland. Jag förväntar mig att mina vänner frågar mig om jag är arg osv. och inte bara får förutfattade meningar och anklagar mig för något som jag inte är! Jag är besviken för en kompis ställde in våra planer,sen ville jag att hon skulle lova att det blev av nästa vecka då eftersom hon inte kunde denna veckan,då är JAG den som är otrevlig osv. När jag bara ville veta om det skulle bli av för jag ville så gärna att planerna skulle bli av. men fel av mig...
Sen är det inte roligt när vänner väljer bort mig för något "roligare" när det i själva verket var jag som frågade om vi skulle göra en sak tillsammans. Så att dissa mig för jag fick mixade info hela tiden,ja det känns surt. men har ju hänt förut så jag borde veta hur det är...... :S
Jahopp min mobil kommer inte förrän i oktober,aya får väl citera mamma "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!" Hrm jo det kan man men nu är den beställd så finns inget att göra åt det!
Imorgon är det hemma jobb som gäller,ska bli rätt skönt. Ska försöka sortera ut all info och göra den vettigt i mitt huvud haha

Visste du att....

Japaner som svettas mycket slipper göra värnplikten eftersom 
det räknas som en sjukdom!

(haha fråga mig inte hur mycket sanning det ligget i dessa olika påstående jag har hittat dom lite varstans på nätet)

ny mobil påväg hem

idag blev denna goding beställd,vill den ska komma NU!!! :)

Visste du att....


Människor, delfiner och en speciell art av dvärgschimpanser 
är de enda djuren som har sex för nöjes skull.
(varför ingår inte grisar med där?)

Visste du att....

Banka sitt huvud mot en vägg bränner cirka 150 kalorier i timmen

Visste du att....

Om du fiser oavbrutet i sex år och nio månader, har du tillräckligt med gas motsvarande energin hos en atombomb
&
Om du skriker i åtta år, sju månader och sex dagar, har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma upp en kopp kaffe.
(vilket skulle du helst prova på?)

Freestyle

Jag vet att jag inte varit inne på länge och skrivit,ingen lust så tänker inte tvinga fram det heller. Dock har jag något som jag vill visa alla er som inte sett detta innan. JAG blir iaf tårögd för det är så bra gjort!!!!

Frida Binette & Alice


Titta och njut av samspelet mellan människa och hund!

onsdag 2/9-09

sitter och små fnissar för mig själv,sitter vid mammas nya dator i storarummet. pelle kommer in och pratar lite med mig men han ser inte att det är en ny dator hihi han vet inte om att mamma köpt egen ny dator så ska bli roligt när han inser det :P
jahapp hittade en sovsäck för 450 kr så det var toppen :) hittade även ett par skor och fann ett par för 450kr! vilken tur för det var sista paret av dom :D ibland ska man ha tur.

Har börjat tvätta mina kläder och ska snart börja packa lite för imon åker jag hemifrån vid tolv för att åka till ams i hbg,sen hinner jag väl hem precis sen ska vi köra in till Oggie - för sen drar vi till gbg :D:D:D:D

 

Devil är meeega nöjd just nu för han är ensam hemma med mig och han fick ett av märgbenen som han vann på Gotland. He´s a happy dog!

 


(dock är detta rosetten från Höganäs då han fick pinne i hopp)


Helgen närmar sig....

... med stormsteg tycker jag :)
Imorgon ska jag och mamma till väla,vi ska köpa en sovsäck och jag ska försöka hitta ett par skor.
Sen tänkte jag kolla om jag hittar mobilen jagvill ha,i någon affär så jag kan få känna lite på den :) bara sett den på bild så vill se hur den ser ut i verkligheten innan jag bestämmer mig helt.
På torsdag har jag Ams möte i hbg,sen blir det hem direkt för att åka till Oggie för kl 17 kär vi mot gbg :D
Jag är säker på att jag och Tina kommer ha skit skoj!
Ikväll har jag och mamma + hundarna varit i Åstorp för att träna agility med: Tina,Elin,Emma,Therese och Carola. Vi gjorde en bana som dom körde i helgen och det gick jätte bra med Devil.
Provade att lägga godis i slutet på alla kontakfält,och ja det gick bra,tills andra rundan då han ville till godiset utan att göra rätt hinder i rätt följd :P Det är men knäppis det. Så fick gå och ta bort det för att kunna slutföra slalom.
På söndag är det dubbel etta i Eslöv som jag och Emma ska till,hoppas att Devil och jag kan komma hem med lite skryt nu när det knappt är någon annan som vi känner som ska dit. Det är även första tävlingen som jag åker utan mamma så det ska bli spännande att se hur våra rutiner blir då :)
Nej nu ska jag rulla ner mig i sängen och soooova.
natti folket <3

RSS 2.0