försvinner

kommer inte skriva här på ett tag, utan gör det i min låsta privata blogg, så vill någon läsa får ni fråga efter inloggningsnamn och lösenord.
Ha det bra alla!

f word

tittade precis på slutet av Gordon Ramsay program the F word.
Han var med när de slaktade två lamm. Jag kan tycka att det är rätt på ett sätt att när man är kock, ha varit med på en slakt. Jag har nog aldrig sett en slakt på lamm förut, dom gjorde iaf så att de gav 200 volt stöt genom huvudet på lammet, hängde upp de, skar halsen av de och sen drog av all ull. Inte direkt trevligt att se på. Fast samtidigt jag äter ju de, så då borde jag veta hur man gör. sen är det kanske olika för hur man slaktar på olika ställen. jag vet inte om jag hade kunnat stå där live, men att se de på tv är väl ändå bra nog tycker jag. Jag är ju trots allt otroligt känslig när det gäller djur och deras död. Gråter ju när jag ser hästar, hundar katter osv blir skadade i film - och då vet jag ju att det inte är på riktigt!
nej slakt är kanske inget jag vill se på varje dag, men kan vara bra att se någon gång när man faktiskt äter kött. det är min åsikt iaf.

helgens bravader

Ja då var det söndag igen. För att ha börjat veckan med att tycka att tiden gick sakta, så har veckan rusat förbi efter det! 
Var på fest hos Tina igår. med intriger och diverse händelser så slutade kvällen rätt bra ändå får jag lov att säga. 
Jag hade med Angelica dit, och jag tror hon hade kul :) 
Jag sov över hos Joanna som planerat, dock blev det lite trångt i sängen för oggie joinade oss och vi va uppe sent på natten och pratade. I förmiddags gick oggie och Joanna för att köpa lite frukost vilket va jätte gott :)
Det blev inte mycket sömn inatt så jag tog igen lite efter jag kommit hem nom nom så skönt det va att somna i sin egna säng!!! 
Jag hade jätte kul och hoppas alla andra hade det med :)

solen skiner

idag hade de varit toppen om man haft med sig godis och klicker på promenaden. för idag mötte vi inte bara en hare - utan två! de va riktigt nära också, så gud vilken chans att skvaller träna! men men inget att göra åt nu. mer än att se till att jag har med rätt saker på nästa promenad :)

dåliga straff!

idag när jag satt på bussen hade jag två killar framför mig, de pratade om att den ena avtjänar sitt straff med samhällstjänst på 75 timmar. han fick även böter på 5 tusen. vad hade han gjort? jo bland annat misshandlat någon och burit kniv. va något annat också men egentligen kvittar det, för det är sjukt (!) hur lätt han kom undan. han tyckte tom det själv! personen erkänner tom att han är 30 år! vafan människa väx upp!
När jag sen pratat med angelica om det blir jag bara mer arg, som hon säger;
man kan få 2 månaders fängelse för att skydda sig själv eller någon annan. äh detta rättsystem är fucked up!
somna i solen och snuva

igår låg jag och hundarna ute i trädgården och mös i solen. riktigt gott faktiskt. idag är inte lika varmt, så det får bli städning idag. Har liksom lust att städa, så alla andra planer får lov att vänta till imon haha! när jag väl känner för att städa så får man ta och välja bort allt annat.


Misan chillar på min resväska hehe
Min snuva är fortfarande kvar, men annars är jag frisk från förkylningen vilket är väldigt skönt!!
Nej om man skulle sätta igång med städandet?! Ja lika bra ha d gott folket!

aww

denna låten påminner mig om alla dessa pojkband på 90- och 00-talet. :) 


Lite synd om alla dessa tjejers hjärtan som kommer krossas av denna 16-åring! hehe


helgens planer...

... gick åt skogen! 
nyser,snyter mig och käkar värktabletter bara. Nej just det jag har kollat klart alla befintliga avsnitt av army wives .
nu måste jag vänta en vecka innan de nya avsnittet kommer gaah 
tycker dock att jag borde ha magrutor snart efter allt detta nysande! :P
bilder som jag lovat har inte blivit av pga att jag bara legat och försökt vila för att bli bättre. Men dom kommer i veckan. Kram på er

tadaaa

fått lite klagomål från mor min att bloggen inte uppdaterats på en vecka. så då får jag väl slänga in ett litet inlägg nu.  :)
har lite saker att visa som jag och mamma handlade igår när vi va på väla igår med Angelica. dock har jag inte fotat ännu så det får bli senare i helgen. ja för nu är det helg :)
varit på serietävling idag med Devil, han va jätte duktig!!!
nej nu är jag jätte trött så nu ska jag sova. natti natti folket!

RSS 2.0