glaaad!

Ja just nu är jag glad, för jag har bara imorgon kvar sen är jag klar på mitt sommar vik! oohhh wee haha
det har varit bra för mig att jobba självklart, fått motion och rutiner, men nu ska det bli skönt med lite ledigt. Dock vill jag hitta ett jobb så fort som möjligt, asså jag måste få in mer pengar om jag ska kunna få igång mitt företag, det känns som det inte går annars men vi får se. 

sitter ensam hemma för alla andra är nere i huset och rensar, jag tänkte jag skulle gå upp och sätta igång ugnen och ge hundarna lite mat.
12 dagar kvar!♥

Oj oj de va ett tag sen nu!

ca 2 månader om inte mer sen jag blogga sist. Gissa vad jag gjort? JOBBAT! denna veckan är sista veckan på mitt sommar vik och det ska bli skönt att få lite ledigt. tycker jag har kämpat på bra dessa 9 veckorna, cyklat och sprungit i trappor som en galning! 

Den 23 augusti ska jag FLYGA  till Norge! Min första gång att flyga,ska bli spännande men som vanligt blir det att jag åker själv, mamma har ju semester nu och när jag slutar,då börjar hon! Så det får bli att åka själv men oj vad jag längtar. haft en jobbig period med många känslor och många kvällar med tårarna i halsen. Känt mig så ensam fat jag har fullt med härliga vänner runt mig. Men vi alla vill ju ha någon att leva med, jag hoppas bara jag hittar denna någon snart, för jag börjar bli vääädligt trött på att vara singel. 
ha gjort 3 nya hål i öronen i helgen, dom gör ajaj just nu men kommer bli så snyggt när det väl läkt :)
Nu ska jag bädda ner mig för att försöka sova. Förhoppningsvis så kommer bloggen igång mer nu, så till nästa gång vi hörs : ha det så bra!


RSS 2.0