Prewiew

såja nu ska de vara färdigt i lägenheten och här kommer en liten prewiew :)
Närbild på tapeten som är i hall och sovalkov. :) mycket vackrare brun i verkligeheten, svårt att få bra bild.
Sovalkov :)
Närbild på tapeten i vardagsrummet :) skit snyggt när solen står på :D
Kommer fler bilder i helgen!

Nom nom för mig

När denna tidningen dimper ner från brevinkastet blir jag suuuper glad :) 
Och ja jag handlar å kicks så mycket att jag är guldmedlem :P tihi älskar att kolla i tidningen och få ideér och tips på nästa köp osv. Sen är det sällan jag inte får rabatter med tidningen :P 
Sen vill jag tipsa om min nya allt-i-allo kräm. Den är toppen till torra fötter, när ansiktet känns genomtorrt att ta på under kvällen när man ändå inte ska ut (den är ju trots allt fet kräm så man blir ju inte snygg i den) den är TOPPEN att ha på läpparna under natten, kleta på ett bra lager och sov i det, läpparna är mjuka och goa dagen efter :) Jag använder den mest till läpparna men även punkter i ansitet där jag har en torr bit, toppen över natten så när man ska sminka sig dagen efter blir det inte torra partier som blir som skorpor i ansiktet. Toppen produkt alltså! Finns på de flesta apotek för ca 50-80 kr. Den är dryg och värd varenda krona! 

home sweet home

i eftermiddag ska jag äka hem till lägenheten, har varit hos mamma en vecka nu pga målning och tapsering av lägenheten. jag hoppas dom är klara idag så jag kan börja städa och fixa imon. Så in och kolla det idag blir det.
När de är fixat lovar jag bilder :) Men till dess får ni söte bilder på min Tiger :D
Hihi

Klänningar

Jag har fastnat vädligt mycket för klänningar och Nelly har självklart många fina festklänningar :D Här är ett urval och alla utom två ligger under 500kr de andra två ligger precis under 600kr.
Skorna passar ju till alla klänningarna också :)  Någon som bjuda mig på sisodör 2 tusen kr att handla på nelly.com??

RSS 2.0