Städat och fint :)

Ja idag har det blivit städat i evves koja :) 
Angelica har varit här ikväll och tvättat, och även lyssnat på mig när jag jag rotar bland i mina kaosartade "organiserade" pappers högar. Det är sjukt, på arbete är jag så organiserad och de ska ligga på rätt ställe osv, men hemma nope! Anställningsbevis ligger med gamla räkningar, lönespecs. osv = i en jäkla röra. Men jag börjar bli bättre, suttit och kollat igenom allt möjligt nu så nu jäklar ska det bli ordning på torpet! :D 
Även kollat igenom min låda med fotografier, ojoj massa minnen, måste sätta mig ner och organisera + in med dom i fotoalbum! 
Ska hem till mamma imorgon, pussa på hundar och katter, kopiera alla mina arbetsgivarintyg,kursbetyg och gymnasiebetyg. Sen ska jag även hjälpa mamma för hon har köpt en andriod mobil! hon går från basic mobil till andriod tuch jopp jopp min mamma är high-tech ;D
Avslutar detta inlägg med att visa den enda Appel jag kunnat tänka mig att skaffa (humor människor inte blodigt allvar nu)
www.weheartit.com

rastade och glada

Ja nu är både hund och katt rastade och jag har precis skickat iväg en ansökan för ett jobb. Hade varit kul att få reda på mer om det jobbet för det var att jobba hemifrån deltid/heltid och det var kundtjänst /marknadsföring via internet. Jag sitter gärna vid datorn hela dagen :P Får se om dom hör av sig, har ju gruppintervjun på tisdag också vilket jag hoppas kommer gå bra :) 
har även letat massa mobilskal på ebay.se till en kompis, jag skulle kunna bo på ebay´s hemsida haha
Här är några jag gillar skarpt!
Vissa är snygga vissa är roliga :P de två sista är mjuka medans de andra är hårda.
Så nu ska jag kolla på The Vampire Diaries och äta en piggelin glass !

wtf??

Ok detta är inte kul. Innan idag drack jag en redbull, nu tänker jag WHY DID I DO THAT??? 
Ni vet när man är sugen på något, man tänker på det och det "sticker" i munnen och munnen vattnar sig? Jopp hej hopp så har jag haft det sen jag drack redbull. Jag kan informera för den som inte vet om det, att detta är INTE skönt. 
Damn you Redbull! 

Solen skiner!

Ja det är alltid trevligt att vakna upp (erhm evve jobbar kvällar nätter just nu på att söka jobb då katten ej sover mycket om nätterna och därmed inte jag heller) och se att solen lyser. Ger lite piggelin effekt iaf. Vaknade även upp och såg att ätnlgien hade Mini velat komma till världen och Annette och Fredrik "blev" föräldrar igår kväll till en liten prinsessa - bara det gjorde en ju helt mjuk och glad! :D
Känner ett sting av irritation när tiger nu ligger brevid mig i soffan och sover gott - DET HAR JAG FÖRSÖKT GÖRA INATT MEN DET HADE HAN INTE LUST ATT LÅTA MIG FÅ GÖRA! Skit katt är vad han är ibland!
Dags för frukost och sen iväg och handla Så jag kan göra köttfärssås, ska bli nom nom! Sen leta upp alla papper jag ska kopiera för imorgon blir det troligen att jag åker till mamma en sväng och då behövs dom. Åh snap kom på att jag ska passa E imon. hrm ja hon får åka med! 
Ha en bra dag folket !

Snälla....

Snälla killar sluta charma mina vänner och få dom att flytta från Sverige Jag vill ha dom kvar här. SNÄLLA!!!
Tack på förhand!

Rasta katten

Ja nu är det 3e dagen jag varit ute och rastat Tiger. Han har ju en sån längtan ut att jag får ångest av att hålla honom instängd dygnet runt i lägenheten. Första 2 dagarna blev de att han gick löst för jag inte har någon sele till honom och ville se hur han reagerade på att vara ute. Han tycker det är jätte kul och gapar då och då under dagen för han vill ut, speciellt på nätterna! Blurk inte kul att inte få sova men ok jag ger det lite tid. 
Idag kom mamma och hon hade lånat en sele och flexi koppel som jag kunde testa på Tiger. Det passade bra så idag har han fått vara ute 2 gånger. Han tycker det är surt att han inte får gå inne bland buskar osv men han visar inte mycket motstånd ändå och min kära katt vet ju vad nej betyder :D
Ska se till att gå ut iaf 1 gång om dagen och hoppas han kan nöja sig med det och ha i tanken att han kommer ut varje dag så han behöver inte skrika hela dagarna för att han vill ut. Lever på hoppet! ;) 
Två bilder från middagens promenad i solen!

Alcatraz

Hej hopp!
Måste bara tipsa om en serie som börjar på tv4 i påsk, Acatraz heter den och ja kolla trailern:
Jag har sett första avsnittet och jag är redan fast! :D

Nytt på huden

Igår var jag hos Hanna i klippan och gjorde min första tatuering :) Texten Mom och massa hjärtan, kan det bli mer jag? nope skulle inte tro det :P
Japp nu är mitt ben föralltid lite finare :P

RSS 2.0