Lägenheten

Åååhhh jag vill bara in i lägenheten nu och börja packa upp och fixa. Vill se hur den ser ut och bara känna känslan av något eget :) 
Min min min baaara min :)

Norge i våra tankar

Det ofattbara har hänt. Ingen normal funtad människa kan förstå varför man gör såhär, hur man kallblodigt klär ut sig till polis, åker till en ö där hundratals ungdommar är samlade, kallar de till sig och sedan skjuter dom en för en. Jublar efter varje skott. nej förstå kan man inte göra, hur man kan göra en bomb och bomba en byggnad där människor finns i och runt om. 
Bombningar händer hela tiden runt om i världen, det är inte så att vi inte bryr oss, men det finns bara så mycket vi kan ta till oss, så mycket vi kan sörja över, så mycket vi kan skriva om varje dag. 
Detta skedde i ett land som ligger så nära, där vi inte har krig, där bomber inte är vardag. Inte minst vi är inte vana vid att folk går och skjuter våra ungdommar helt kallt. Vi känner folk i Norge, vi har vänner,släkt bekanta och minst sagt det är våra grannar. Jag får ont i magen när jag tänker på rädslan ungdommarna fick när dom insåg att detta var en människa dom var där för att döda - inte skydda!
Det jag tänkte när jag hörde om det hela var :tack gode gud att Kristina och hennes familj inte är där!!!♥

Drömma kan man...

Ja för de som missat (fb osv) har jag fått lägenhet!! :D 1 augusti är det inflytt så det är packa som gäller om dagarna nu :) går bra faktiskt måste jag säga, för jag har fått ner rätt mycket. 
Lägenheten är en 1a på 32kvm, sovalkov,badkar(!) och köksvrå. Lagom för mig! Den ligger på heimdallgatan 11a och ni är välkommna att hjälpa till att flytta när detta blir (kommer väl fråga om hjälp på fb när jag vet exakt vilken dag).

Nu till drömmandet.Har lite saker som jag önskar att jag hade i mitt nya hem, och för er som kanske vill ha ideér om presenter så kommer deta ju lägligt -blink blink-
Sakerna nedanför finns på bluebox.se
Ett stort batteri där man lägger batteri som ska till återvinningen :) smart och snyggt tycker jag.
Häftigt bokstöd
Sladd dekorering :) 
Sax och gem i väldigt sött format!
Till tejpen :) kan ni se så sött detta blir på mitt nya skrivbord? :D
Cool nyckelring-holk :) fågeln är även en visselpipa ..
Häftig påse till klädnypor :)
Sen har jag lite från H&M som jag vill ha :P
Riktigt passande duschdraperi
Häftig kökshandduk :)
Ok nu ska jag sluta, men som sagt drömma får man :)

Nörd tävling

WIIII katta har startat upp bjooti igen (sveriges bästa skönhetsblogg) och har nu en riktigt bra tävling.Detta är vad man kan vinna :
Jag kommer va uppe bland molnen om jag vinner :) wish me luck!

jobb jobb och jobb

lite så känns de som mitt liv är just nu. Inte mycket mer än jobb, men jag ska inte klaga för pengarna behövs och jag trivs på lindab!
Varit på 3 lägenhetsvisningar denna veckan, en av dom fick mamma och pelle gå på utan mig för jag jobbade den tiden. Första jag tittade på va lite av en besvikelse så jag sa nej till den, andra var över förväntan och jag sa ja men tyvärr fick jag inte den. den som mamma och pelle tittade på har jag sagt ja till och mån-tis får jag svar. hoppas hoppas hoppas!!
3 veckor kvar på jobb som är bestämt,blir kanske en vecka till efter de :) 
Nu ska jag sova för imorgon blir det städa städa städa och lite handla ! ha det bra mina vänner!

Veckorna går...

känns som det går på nästan full fart just nu. Jobbar hela dagarna på Lindab i Grevie, super glad för jobbet men lite magknip när jag ska börja på något nytt, gillar inte att INTE ha stenkoll på vad jag ska göra. Men det är bra att lära sig :) Varit där 3 dagar nu och börjar känna mig hemma där :P Dock är de bara två veckor jag har detta städschemat sen börjar nytt från v 29. 
Men nog om jobbet. På lördag gifter sig min låtsasbror Ola med sin fastmö Anne.Ska bli väldigt spännande och roligt, hoppas dom har tur med vädret ! :D
Imorgon ska jag försöka se till så jag har ork att stanna i stan en rund innan jag åker hem. måste fixa underkläder till helgen, har ingen bh som passar till klänningen jag ska ha så jag måste fixa det nu. Då blir det även att träffa Kristina som varit nere i Sverige waaay to long utan att jag kunnit träffa henne! 
Nej nu ska jag nog dra igång någon film och lägga mig till rätta i sängen för klockan börjar bli mycket och ögonlocken tunga, så lagom till en film är slut är även jag de och lär somna :P
Natti mina vänner!!

RSS 2.0