underbart väder

Ja idag är det jätte fint väder. har legat och solat lite innan. När mna har 4 hundar hos sig blir det lätt väldit slibbigt,dom pussar en när man ligger på marken haha

Inatt har jag drömt skit jobbiga drömmar. tänker inte gå in på det här på bloggen,skriver kanske ett privat inlägg sen. Men fan vad jobbigt det var,inte sovit bra alls.Vet inte varför jag drömmer så,kan vara en händelse som dragit igång det men borde inte vara det,jag kände ju inte något då. aya ska försöka släppa det nu,kan ändå inte göra något åt det.

nej nu ska jag prata klart med Badankan,sen ska jag ut i solen igen. Ha det bra,kommer nog lite foto ikväll.

12 timmar

Idag har vi varit i Lund på agility tävling.Vi va borta i 12 timmar. Mamma tog gjorde ett felfritt lopp och blev femma!!!

Nu är jag så slut så ögonen håller på att smälla igen när som. God natt!

jobb och lite annat

Nu har jag varit vaken i ca 1 timme. Väldigt sjukt med tanke på at jag inte somnade förrän vid halv 5 (!) i morse. Men av någon konstig anledning sover jag inte länge när jag jobbat natten. Tror det är så att jag sover så tungt då och behöver inte lika mycket. Sen är jag ju en sjusovare utan dess like! Iaf på vardagarna.

Igår va rätt kul på jobbet faktiskt. Hade mest roligt folk som spelade och inte så mycket dötid,men lite ändå. Hade ont i ryggen också av att sitta på barstolen (japp så mycket bryr dom sig om vår hälsa att domi nte kan ha en riktig stol till oss.),och när man får ont av att sitta står man ju,men jag får ju så lätt ont i fötterna! Ja detta är i-lands problem men ändå!
Iång stog jag och tänkte på fenomenet "jag ska ha häng i baken" hos killar. Jag förstår faktiskt inte varför killar har det! Lixom FÖRLÅT MIG men det är inte smickrande!! vafan visa upp ert "junk in the trunk" ,inte då genom att byxorna hänger så långt ner att jag får reda på vilka kallingar ni har,utan upp med brallorna och få röven att se snygg ut!
Ja som ni märker har jag ett väldigt givande jobb,man får livsviktiga tankar när man står där och inte har något att göra mer än glo på folk! Haha!!


Jag hade tänkt åka in till väla för att fixa solkskyddslotion. Behöver nog det imorgon då vi ska till Lund på agilitytävling och sitta ute hela dagen typ.Sen tänkte jag åka ner till stan och lämna papperna på jobbet så har jag det fixat. Ska ju inte jobba mer denna helgen så det går ju bra.
Nej nu sk jag gå och göra ve mig lite i lugnan ro. Klockan är ju inte så mycket så inte stressigt direkt. Får kanske kolla upp när bussar går också haha,det var en bra idé det!

Ha det bra folket!

4 hundar

Har precis kommit hem från klubben. Happy Dog har varit där och fotograferat,tror våra bilder blev jätte bra faktiskt! Ska bli kul att se hur dom blev,dom kommer hem som provbilder om ca en vecka.
Vi gjorde även vid balansen när vi ändå var samlade. Hämtade mat på Sibylla,vääääldigt ovanligt! haha nooot.
Men det är sjukt mysigt faktiskt att ha det så kul på klubben som jag tycker vi har.

Tinas familj har ju blivit större sen i måndags då hon hämtade hem lilla Kid.Han är så söt och go så man bara vill pussa ihjäl honom! =) Ska bli kul att se honom växa upp och va med i vår stora flock hehe

Imorgon kommer Alexandra upp. Ska bli trevligt att träffa,var ju typ ett år sen vi sågs sist. Men vi håller kontakten som tur är. Sen på kvällen jobbar jag på tres.

På måndag fylls huset med vovvar. Då kommer lilla ner med sina två sheltisar. Dom ska stänna här till den 7-9 juni. Så under den perioden kommer jag har 4 hundar att se om här hemma.Kommer bli fullt upp och inte många lugna stunder,men det kommer bli kul också.
Här kommer en bild på alla fyra,inte världens bästa men bättre än inget! =)

Dumle,Devil,Isaak och Viggo

Hundarna

Ibland tänker jag på hur mycket hundar betyder för mig och min mamma. Det är vårt liv egentligen om man tänker efter. Vi tränar med dom,myser med dom,leker med dom, promenerar med dom osv. När dom va små var vår eviga diskussion om hur bajset var när vi var ute med dom! haha ok det är inte så stor förändring när det gäller den saken om jag tänker efter!!

Jag har lite ångest inför tanken att flytta hemifrån. Jag kan ju inte ta med Devil,och blir då helt utan hund,helt utan djur överhuvudtaget! Jag kommer inte ha råd att köpa en ny hund heller. Kommer ta något år innan det sker,hur ska jag överleva?
Vill inte bo hemma,köpa hund sen flytta och ta med den.Känns fel att rycka den från sin flock.Ok djuren lämnar sin flock när dom lämnar mamman,men det blir ju en extra gång om jag tar hit den,bor här ett tag och sen flyttar.
Hrm ja det blir ett dilemma att lösa innan jag flyttar (vilket inte är inom den närmsta tiden ändå).


Privat inlägg

Detta är ett privat inlägg bara e med lösenord kan läsa det.

http://littleblue.blogg.se/privatatankar/2008/may/puh-jag-hade-ratt.html#comment

(har du ej lösen och vill ha så hör av dig så får vi se om du får ett lösen.)

Borde sova...

klockan är mycket och jag borde somnat för länge sen. Men nej nej jag ligger här istället och är dum. haha

Kollade på The Bodyguard på trean,ahh en sån klassiker hehe. Älskar den filmen. Sen kollade jag lite på terminator serien men orkade inte titta klart.
Har varit och firat morfar idag.Han fick en egen digitalkamera så nu slipper dom låna vår =) Hna blev jätte glad för den =)

Igår var lite livat på jobbet,kommer dit och räknar kortleken,märker att det fattas ett kort,räknar om 2 gånger till,fortfarande fattas det. Ringde Carro och fråga hur jag skulle göra. Aya löste sig,nu ska jag bara kolla så det verkligen fattas,gör det inte det,kommer jag bli knäpp,va helt säker på att det fattas det och räknade noga faktiskt!
En göteborgare spelade bort lite pengar hos mig,trots det skulle han ändå kyssa min hand innan han gick haha.
Fick förfrågan om mitt nr av en annan kille men nej nej lämnar inte ut nr sådär bara.

Aya slutet gott allt gott som man säger.

Nu måste jag verkligen sova! Fräsis har redna däckat här i sängen brevid mig. Imorgon blir det åka in till hbg som vanligt för att lämna rapporter på jobbet. Inga andra planer än det men det är väl tillräckligt ibland. Ha det bra folket och sov gott!

Work work

Ja igår var det jobb på Telegrafen.Lite rörigt i början då ingen var där när jag kom,dom har ju uteservering på torget nu och därför inte öppet förrän 21 på själva stället,lite illa för mig som måste vara där innan för att hinna göra klart allt för att öppna 21. Tycker dock det är lite korkat att öppna bordet redan vi 21 då det inte är folk förrän vid 22 som tidigast.
Men men inte mitt problem jag får betalt för att sitta där och läsa tidningar. hehe

Ikväll blir det Tres Amigos,tror dock inte att det blir massa spel ikväll heller,då det är helgen innan löning. Det är ingen bra helg. Men som sagt inte mitt problem eller fel.

Imorgon ska jag till morfar och mormor för att fira morfar fyller 79 år =)
På torsdag ska vi fotas med hundarna på klubben då Happy Dogs är där.Ska bli kul,måste ju ha foto på mig och devil så vi kan sätta upp sen när vi börjat tävla =)

Nu ska jag gå upp och titta vidare på Pussycat Dolls.

Ha det bra folket !

Privata bloggen

Nu har även den privata bloggen snyggt utseende. Har samma design där som här,så blir det mer som lösenordsskyddade inlägg. Ska nog börja med att lägga in en länk här på denna bloggen när jag skrivit något nytt på den lösenordsskyddade. =)

Om det är någon som vill ha tillgång till den bloggen och inte redan har det så är det bara att höra av sig så avgör jag om du ska få tillgång till den eller inte.
Har lite av en sorts bloggtorka just nu,därför så få inlägg.Men det beror även på att jag inte vet vad jag vågar skriva om här riktigt,eller om jag har lust och ork. Men men iaf nu vet ni det och nu ska jag försöka sova.
Jobb imon oh lödag så måste hinna med lite saker innan jobbet imon. Ha det super folket!

Happy me

Ibland vet jag inte var jag ska ta vägen,jag har något som tynger ner mitt hjärta och all livsglädje något sjukt mycket!

Men så är det väl för alla ibland......




Imorgon måste jag ringa till läkarhuset för att få en tid. Min hals är uppsvälld och svider. wee eller inte.

Ikväll blir det avslutning på agilitykursen. Blir nog kul.
Måste egentligen äta något nu,så får väl gå upp och fixa till mat.
Har jätte mycket att skriva ,jätte mycket som pågår i min hjärna,men jag kan inte få ut det just nu. kanske blir det senare på min privata blogg. Ha det bra folket

Sommar!!

Ja nu känns det verkligen som sommar,och ändå är det bara Maj månad. Hrm lite udda men helt ok enligt mig!

I onsdags var jag hos Angelica i hennes och Stefans nya lägenhet,fin var den! Vi åt mat kollade på tv och flumma.
Sen gick vi på stan,åt glass och in på apoteket för jag behövde köpa magkatarr medicin. Jag åkte hem och busade med Devil i trädgården när mamma var på kurs med Dumle.

Fick även hem prover från Proviva female. Dom är goooda! Älskar Proviva. Några vänner ska få prova dom också så sen blir det en rapport till Buzzador.




Ikväll blir det grilla här hemma med familjen och Angelica hehe hon är ju nästan familj egentligen men ändå hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska iväg och handla sen. ha det bra folket!

Soliga dagar

Har inte skrivt på en vecka ungefär -uuupppss- men varit mycket i huvudet och runt om så jag har verkligen inte orkar något. Inte laddat upp bilder på bilddagboken eller något.
Det jag gjort mest är nog tittat på The Hills! Haha sett 3 säsonger nu på MTV´s hemsida (jam na kan kolla på fulla avsnitt där wee) Så nu har jag sett alla avsnitt som visats. I morse kom ett nytt avsnitt,så det kollade jag på,men nu är det en hel vecka innan nästa komer upp! Hur ska jag klara mig? Får se om jag kan hitta fulla avsnitt av Laguna beach som är serien som The Hills kommit från. Jepp I´m a nerd!

Mycket sol har det varit,vilket är jätte skönt. Var fint väder i söndags då det var Hampus dop.Gick bra och var trevligt,trots jag bara hann sova 4 timmar den natten för jag jobbade lördagen och så var dopet redan vid 10. puh jag som brukar sova minst 9 timmar i vanligt fall!

Idag blirdet agility träning för första gången på 2 veckor! Det är länge för att vara mig! Inte tränat hemma pga att det varit mycket.Men det ska allt tas igen,nu är det ju snart sommar och då blir det mer träning.

Min blogg har flyttats till nya plattformen men ser faktiskt inga förändringar! Jo vet att man inte kan förhandsgranska när man ändrar designen men det är också allt. Ja och färgerna men daah inget som gör någon skillnad egentligen.

Hrm nej nu ska jag inte tjata mer hehe ska gå ut med hundarna och busa lite i trädgården,det är lite varmt för att ta långa promenader då vi går i solen hela tiden ju,men dom klarar sig på detta också,får bli lite foto nu när det är så fint väder.

Ha det bra folket
!

Camilla 19år!!!

Grattis gumman!!! Hoppas du får en bra dag och en rolig fest ikväll.Synd att jag inte kan komma men vi kanske ses på Tres om ni kommer dit =)

Camilla

RSS 2.0