En dag på sjukhuset

Denna dagen har spenderats på sjukhuset i ängelholm,nästan hela dagen iaf =)

Gick dit vid halv 8 i morse med Angelica (hon som skulle dit ju),kom inte in förrän typ halv 9 men aya. Dagen segade sig på trots att vi hade tv,tidningar och godis haha. Jag låg ihopkrypt på två ihopsatta stolar och sov stora delar av dagen. Inte det mest bekväma men vad gör man inte när man inte har någon annanstans att ligga? Jag var ju inte där för min egna skull,då hade jag åkt hem innan tolv kan jag lova,utan för Angelicas skull och då står man ut!Man måste verkligen vårda sina vänner och ta hand om dom,man kan behöva deras stöd i framtiden.

Som om dagen inte var lite jobbig ändå (för Angelica då) så gick brandalarmet på sjukhuset också! haha men det var tydligen i någon operationssal som larmet dratt igång,så vi var säkra. vid fyra tiden (tror jag hon var) så kunde vi gå hem ÄNTLIGEN!

Inom apoteket och Ica påvägen hem sen åt jag lite för att sedan ta bussen hem vid 17.40.

Helt slut däckade på soffan i typ 1,5 timme. Vid nio tiden började jag baka muffins (som ska med imon till varberg) dock fick jag hacka sockerbitar för sockret var slut! haha illa men det blev muffins tillslut iaf.

Nu ska jag snart stänga ner datorn för att sova. Känner hur skönt det ska bli att sova i min egna säng och inte på Angelicas soffa haha

Ha det bra folket!

drömmar och lathet

Denna morgnen sen typ 6 i morse har jag drömt och drömt och drömt. helt sjuuka drömmar! Första drömmer är att jag och ett helg gäng vänner (som var helt okända,alltså ingen som jag kan säga tillhör min riktiga vänskapskrets) var på en fest i en lägenhet,helt plötsligt var vi utomhus och festade i någon park eller något,då börjar någon galning kasta stenar runt sig.Sen hade han en maskin som sköt iväg stenar så vi fick springa in på ett ställe som var typ bank/äldreboende! Där kom han in sen och jagade oss men sköt ingen eller så jag fattade ingen men sprang ut en bakväg sen ringde jag efter killen jag var där med och försökte få ut honom. Sen vaknade jag. (kanske lika bra det!!!)

När jag sen somnat om igen så börjar jag drömma om att jag var typ på 17-1800-talet och några galningar jagade en grupp som jag var med in i en kyrka.Dom kastade eldklot och sköt pilar efter oss. Efter lång tid att vi legat under fönsterna och kastat tillbaka eldkloten med våra händer (yeh right!) så hade dom inga eldklot kvar,utan dom kom in och började skjuta pilar mot oss. Men då hade vi tydligen gevär mitt i allt! Så vi vann tillslut hahahahaha

Helt sjuka drömmar men som alltid så var drömmarna väldigt verkliga just då.
Jag ska snart pallra mig upp för att fixa lite mat,inte ätit något ännu. (varit vaken sen kvart över 10).
Sen ska jag packa och fixa för att åka in till hbg,fixa lite sen in till ängelholm. Handla dricka och snacks sen hem till Angelica för att sova över där.
Jag kommer inte hem förrän någongång imorgon kväll. Ska vara med Angelica hela dagen. Sen blir det baka på kvällen när jag kommit hem för på torsdag ska jag och mamma till varberg för att titta på agility,och jag ska bjuda på muffins för vissa har hört för mycket om dessa muffins utan att fått smaka ännu. Mamma ska tävla på onsdag kväll i varberg men jag hinner inte åka med henne.

Oj vad långt inlägget blev hoppas någon orkade läsa det haha
Ha det bra folket!

Ny vecka

Ja nu var det en ny vecka och saker som ska göras,men först går jag igenom lite som hände förra veckan.

I fredags var jag uppsatt på att jobba på telegrafen,jag fick åka in så jag var i ängelholm redan 21.00 fast jag inte började förrän 22.00 ,mamma jobbade och pelle hade drukit. Ok det var ju inte lajbans direkt att åka in så tidigt men men,eftersom det var midsommar var typ ALLT stängt,jag fick gå upp till statoil för att handla,men det tog ju lite mer tid också så det var ju inte så hemskt. Sen kom jag väl tillbaka ner till telegrafen vid halv tio skulle jag tro. När det fortfarande inte kommit någon vid kvart i tio ringde jag min chef,hon förstod inte varför dom ej var där, men hon sa att jag iaf skulle sitta där till prick. Det gjorde jag och ingen kom! Jahapp ringde mamma som slutade 22.00 och bad henne komma och hämta mig. sur som en gurka då dagen varit dålig sen innan fick jag åka hem,sätta mig i soffan och glo fotboll.

Lördagen gjorde jag allt för att få kontakt med dom på telegrafen - utan att lyckas såklart! Aya så jag åkte in där,och ja då var det folk där som tur var. Dock hade jag lika bra kunnat strunta i det då jag endast hade 2 st som spelade hos mig på hela kvällen!!! Fick in typ 600kr weeee

Jag hoppas att jag får vara på tres en kväll denna helgen iaf så jag slipper sitta på telegrafen båda kvällarna denna helgen också. Jag kräver inte mycket men liiiite variation hade varit trevligt!


Denna veckan händer inte så mycket vad jag vet. Ska åka hem till Angelica tisdag kväll,och vara med henne hela onsdagen (om inga ändringar skett utan jag vet om det). Mamma ska tävla med Dumle på onsdag också men jag tror inte jag hinner hem i tid för att följa med dock. Igår var dom på tävling och kom 3e plats!! ohhh agility-champs snart hehe

Nästa helg börjar min nya agility kurs med Devil,ska bli kul att komma igång igen,varit väldigt segt med det nu de senaste.

Nu ska jag upp och ta en av mina kladdiga chokladmuffins som jag bakade igår (2 satser haha,den ena blev ej kladdig så fick ju göra en till sats) mumsa på den och spela lite spel! Ha det bra folket

skit förbannad!

jag blir så trött! Hundar kan man inte göra timeout på! man kan inte heller stänga ute dom och säga att dom får komma in när dom är tysta,FÖR DOM FÖRSTÅR INTE DET!!!

grät floder när jag pratade med Alexandra,så arg och ledsen. Orkar inte mer snart!! Tack Alexandra för att du orkar lyssna på mig,älskar dig vännen!! <3

min älskling ska inte bli utstängd för att hon inte kan ta hand om hundar!
None

Mätt!!

fyy vad mätt jag är. Precis ätit friterade räkor,ris och sötsursås. mums men mättande.
Blir ännu mer gottit senare ikväll då vi har jordgubbar och brie ost!! nam nam

Jobbat på telegrafen i helgen,dock en timme mindre än vanligt,gör inte så myvcket,men hade varit kul om dom hört av sig i tid om sånna saker. Jag hade redan hunnit åka in till stan när jag fick samtalet.
I fredags var jag hos Camilla och grattade henne på studenten,synd att det inte var lite varmare men det var trevligt ändå.
Åkte ju in i tid för att jobba men gick till weedii´s studentfest medans jag väntade på att jag skulle börja.

Just nu orkar jag inte skriva mer utan ska slänga mig på soffan och kolla lite på tv. Ha det bra folket

yey regn!!

Ja idag har det blåst som aldrig förr (haha yeh right det blåser mycket och ofta men ändå) och regnat!! Allvarligt talat så är inte jag ledsen över att det regnar,snarare skönt,då har jag "rätt" till att ligga på soffan och slöa hehe

Dock skulle jag behöva städa källaren!! Speciellt mitt rum,eller båda rummen men mitt sovrum är viktigast.  Imorgon blir nog en heldag i källaren med tvätt och städ! Måste verkligen!
Tänkte jag ska sätta in tvn som vi fått av mormor och morfar (som står på mitt rum och tar plats) och samtidigt installera telias digitalbox då vi har den gratis, finner jag ingen anledning till att den inte ska användas.

Ikväll vet jag inte om det blir fotboll för lillan,om hon vill se det,tänker jag nog försöka fixa lite med datorn. Behöver lägga över bilderna på nya (och andra) usb minnet för det andra är redan fullt. Behöver rensa datorn ganska mycket faktiskt.

Maten borde vara klar snart och så är det Glamour snart,måste se dagens avsnitt,blir nog lite dramatik haha.

Ha det bra folket!

Måndag 9/6

Idag har inte hänt mycket för mig,vaknade med huvudvärk och bestämde att det inte var stranden läge för mig idag. Skulle egentligen dit med Angelica men det var ändå inte så fint väder.

Åkte in till hbg vid 15 tiden.lämnade rapporter på jobbet och hämtade en massa saker som behövs till ställena i ängelholm.
Försökt få tag på någon som vill hänga med till hbg eller väla imon men tydligen är alla upptagna eller ja allmänt ointresserade. Jag orkar snart inte höra av mig till vissa mer,de engagerar sig inte i mig!

Hoppas på att veckan blir ok trots allt skit! Blir vad man gör det säger man ju....


Dagen som varit

Ja denna onsdagen har varit rolig men tröttsam för fötterna,
Jag och Camilla hade bestämt vi skulle hitta på något idag,men hon va tvungen att göra ärender i hbg,så vi bestämmde att skippa stranden,och umgås i hbg istället. Tog bussen vid 14 tiden och hamnade i hbg.Yrade och yrade efter smycken som hon ändå inte hittade några hon ville ha.
Vi skulle till HM men tydligen hade det brunnit eller något i huset där HM och Gina Tricot ligger så där var stängt,dam it!
Jaha då blev det resa till väla. Gick fram och tillbaka där,men tycktes ändå inte va i så många affärer?!? Mina fötter höll på att dö,även min överkokade hjärna och hungriga mage.Jag fick iaf i mig mat,fick lite Donken mat,vilet är andra gången denna veckan! Inte bra alls...

Iaf åkte vi hem vid 19 tiden för Camilla skulle jobba och jag var typ död!! Haha

Kom hem och nästan dog i soffan. Nu ligger jag här och känner att magen är hungrig,men det är magkatarren som talar.
Såg att jag fått in min skatteåtebäring redan i måndags! wee kunde alltså shoppat lite idag fast jag inte trodde det. ILLA!!

Men men blir kanske väla imorgon för det annars får vi se när det blir.
Sov gott folket!

Helgen

Förra veckan var en evig röra tyckte jag. Blev inringd på onsdagen för att jobba på tres,dom hade glömt skriva in den dagen på schemat så ingen kunde eller ville ta det passet så jag ställde upp.
Sen var jag ju ledig en kväll,slappe kväll blev det. Sen jobb fredag och lördag. Sovit hos Angelica hela helgen. Igår tog vi en promenad med glass i handen till hembygdsparken och tittade djur =) va riktigt trevligt.
Så många söta kaniner,fåglar,påfåglar och även bäbis getter =D
Jag och Angelica kom på att getter är rätt äckliga ändå,för en get kissade när vi stog där,och sen drack den av sitt egna kiss!! URK! Haha och så Angelicas kommentar :"jag ska aldrig mer pussa på getter!!" haha

Idag sitter jag ute i partytältet med datorn i knäet. Fint väder och jag är slööö!
Mamma kommer nog vid tre halv fyra tiden skulle jag tro. Måste duscha sen åka in till hbg idag också. Men löser det senare idag,mot kvällningen. Orkar inte nu!
Nej nu ska jag läsa en massa bloggar för jag har nog missat mååånga inlägg denna helgen =)

Ha det bra folket! kram


RSS 2.0