Bloggproblem

Eftersom bloggen håller på att dumma sig jämt så blir det inte av att skriva inlägg (sorry). Men iaf nu ska jag försöka =)

I onsdags var jag på väla,när jag stog på H&M ringde mobilen,det var alexandra. Hon var faktiskt påväg till Väla hon med =) Så jag lullade runder på H&M ett tag till och väntade på henne. Hittade en svart skjorta och en svart väst.


Sen gick vi runder lite till och inne på Gina Tricot hittade jag en tjocktröja som jag kan ha på jobbet ifall det blir kallt.


Jag blev hungrig så vi satte oss vid Grafitti och jag åt en bakad potatis,Alexandra ville inte ha något då hon redan hade fikat med sin mamma =)

Hittade även ett fint nagellack på Kicks, ett billigt för 25kr från Depend. Somrig färg som passar bra till solbränd hud tror jag.Har dock redan på mig det för jag är så nyfiken hur det ser ut ju! Hehe



Nej nu ska jag byta om och fixa till mig lite för mamma borde komma hem snart,och då ska vi till klubben och träna lite agility.
Ska hälsa på lille Hampus senare idag också =) Titta hur lägenheten blivit osv.
Ni får ha det så bra!

Bråttom

Nu har jag lite bråttom. Bussen går här tio i 1 och jag har inte bytat om ännu!! Liiite kris. hehe har iaf sminkat mig!

Ok jag har 1400kr på mitt konto,mer än så får detta inte kosta. vilket det inte kommer heller men ändå.
Ohh just det på Söndag ska jag med jobbet och äta och bowla. Ska bli skit skoj! Jag går på personalfest innan jag ens börjat jobba på riktigt där hehe.

Ha d bra folket skirver mer sen!

Tisdag

Idag har jag varit duktig. Precis städat (nästan) klart.Har bara toan kvar sen så är det klart. Ska börja där nere senare ikväll också.
Pratat med Cassie och bestämt att jag ska träna på torsdag vid halv 3. Sen på fredag och lördag ska jag träna på kvällen men vet inte var ännu haha illa men ändå.
Nu är jag ju stressad lagom för jag ska börja jobba nästa vecka,både torsdag och fredag på telegrafen tror jag det blev. Eller ja jag vet inte.

Lagom förvirrad ibland men ja det ordnar sig väl.
Nu har Ep och Åsa flyttat in i lägenheten så det är skönt. Ska nog allt ta och försöka hälsa på nu i veckan.

Nej nu ska jag titta klart på Top Model och sen duscha.
Ha det bra läsare =)

Ni får jätte gärna skriva en liten kommentar vilka ni är som läser,har ju bara varit Jannike som "vågat" berätta att hon läser. Varför är ni andra så rädda?


Hampus

Idag har vi lille Hampus på besök. Mamma och pappa är ju i lägenheten och fixar så då får man öva på att lämna bort lillen lite.

Han är så lugn och go. inget skrik eller något. Nu är farmor ute och stoltserar i byn med lillen hehe.
Nej nu ska jag titta på tv.

image31

Tävling!!

Just nu är det tävling på min favvo-blogg blixman.blogg.se där kan man vinna ett lyxigt lipgloss från dior.

Självklart är jag med och tävlar och hoppas på vinst! =)
Var med du också =)

Orolig mage

Just nu mår jag inte bra psykiskt,vill så mycket men går så dåligt. Eller egentligen går det inte dåligt förrän jag börjar tänka så,och då blir det bara värre och värre, tyvärr.
Idag har jag insett att jag behöver en dag ifrån träning,blev så psykiskt nertryckt igår (av mig själv) så jag behöver pausa. Men imon ska jag dit på kvällen.

Ska nog ner till lägenheten sen för att se hur det går för dom och kanske träffa lille Hampus.

Nej ska titta vidare på konståkning nu och äta godis och bara ta det lugnt!

Ha det bra folket skirv gärna en liten kommentar så man vet vilka som läser =)

Längtar

längtar faktiskt lite till jobbet. ska bli kul hoppas bara någon rolig ska sitta med mig =) Vet att jag sitter själv när jag börjar jobba på riktigt men det betyder ju inte att jag inte kan ha trevligt folk runt mig nu under utbildningen. =)

Idag är det annars bara lugna tider för mig hehe orkar inte något speciellt idag då jag har träningsvärk! Va på klubben igår och tränade agility med devil. Han är sjukt duktig och det gick väldigt bra. Jag fick börja springa med honom och därav min jäkla träningsvärk. Men men så kan det gå när inte haspen är på! Haha

Nej ska glo lite tv nu men ha d så bra folket!

Städa

Nu blir det snart städdax för min del. Måste verkligen städa där uppe då mamma inte kan det. Sen skulle jag verkligen behöva städa här nere, men gaah ska inte sätta upp något nu för jag blir bara besviken om jag inte gör det.

Devil ligger just nu brevid mig och sover,med huvudet på en nemi-tidning. hehe är han inte söt?

image30


Nej nu måste jag sätta igång! hoppas ni får en bra dag allihopa. Kraam


Snöstorm

Idag är inget roligtväder som sagt. Värsta snöstormen. Gick ut med hundarna innan och man kunde inte titta åt båda hållen för att gå över vägen,det gjorde för ont i ögonen av snön som kom i 190 km/h.
Bläää väder,nu vill jag ha bra väder!

image29

Måndag

Har varit dålig på att skriva,har tagit fram sidan flera gånger men alltid bara stängt ner sidan igen. Inte haft lust alls faktiskt.

I lördags va jag på jobbet och tränade några timmar med Anna. Vi flummade lite för mycket kanske. Vi var båda trötta hehe.Sen åkte jag hem vid 18 och slappade bara. Tittade på melodifestivalen med mammsen =) Lite spännanade var det, som tur var vann rätt låt (enligt mig och mamma iaf).

Igår var det slappe på hög nivå. kom inte ur min pyjamas förräns vid 20-tiden då jag kollat klart på One Tree Hill wee äntligen är det tillbaka!
Gick ut med hundarna sen blev det bara att släga sig i soffan igen hehe

Idag är mamma och pelle iväg med mormor och morfar på spa. Så jag och hundarna är ensamma hela dagen idag. Tråkigt att vädret är sååå kasst.
Devil och jag leker med bollen (han kommer med den jag kanstar iväg den hehe) och Dumle ligger i soffan brevid mig och myyyser.
Nej nu är mitt huvud trött så nu ska jag vila ögonen lite.

image27image28

Ont i armen!

Idag vid halv 11 satte jag (nej ok barnmorskan) i p-stav i min stackars arm hehe
Ont gjorde det,men sen samtidigt kan jag stå ut med de 2 minuterna som gör som mest ont när jag bara behöver göra det 1 gång var 3e år.

Idag har jag inte gjort mycket hehe,efter vi varit på ungdomsmottagningen (mamma körde mig) så körde vi till Åstorp och handlade.
Sen hem åt lite,la mig på soffan och vilade. Har precis varit ute med hundarna och pratat med cassie. Ska va på Crom imon för att träna.

Har inte mycket att tillägga just nu.
Såhär hemskt omlindad är min arm just nu hehe och 2 dagar frammåt.

image26

Natti Natti

God natt folket!

Nu ska jag och djuren sova! Imon blir det upp tidigt.


killarna

trött idag

Ja idag är jag skit trött och slö. Illa verkligen men så är det. Måste äta snart för magen kurrar väldigt mycket!

Har börjat räkna lite idag och det har gått bra. men måste bli bäst! hehe
image25


ska vara på Crom ikväll vid 19.00,tror jag skulle ha Jessica som tränare,vilket jag tycker är bra.
Nej asså känner mig febrig så måste nog ta och äta nu! Sen blir det duscha och göra ve sig för kvällen.
Ha det bra folket.

Agility

Ikväll har jag och Devil varit på agility kurs. Varit jätte roligt. Vi va 6 st (men ska va 7) så helt lagom grupp.
Jobbade med lilla Maja som var sååå söt! Vill också ha en sån hund sen hehe

Devil var sååå duktig idag. Tog hinder efter hinder,platten utan problem och tunneln jätte bra också. Så himla kul att träna när han verkligen också tycker det är kul och gör allt =) Han var så på G att jag behövde bara kalla till mig honom så vände han vid mig direkt och tog hinderna osv direkt! Haha inte lönt att stoppa honom nu hehe

Där var så geggigt haha man sjönk nästan när man stog på samma plats för länge. haha Fick flytta hinderna för att inte halka för mycket haha
Devil har blivit duschad nu så nu ser man att han har vita ben igen. Dom var helt svarta och magen var också helt svart haha

Nej nu ska jag sova.
Imorgon har jag huset för mig själv tills jag ska iväg och träna för mamma och hundarna ska till småland och hälsa på Gitte + doggisarna.

Mycket räkning blir det imon! Ha det super folket!


Jobb och lite annat

Idag har jag gått upp
Ätit frukost
Gått ut med hundarna
Dammsugit
Åkt till hbg med mamma
Varit på jobbet och tränat

=)

Jag och mamma körde hemifrån redan vid 15 tiden om inte lite innan,viliket var dumt. För vi hade aldelses för mycket dötid över haha. Mamma skulle ju släppa mig på knutan eftersom jag skulle vara där vid 18.
Först till ÖB.Hittade kortskon och en vaxduk. Lite annat oxå fast undertrycker verkligen lite haha.
Jaha kl var typ 16 bara så ja mycket tid kvar. Men iaf vi körde till knutan,satte oss och åt. Sen var kl 16.50 och då gick jag till Crom och började träna räkning och mamma åkte hem.

Åkte hem från Crom med 21.32 bussen. Så ja har i stort sett precis kommit innan för dörren! Hehe
Det gick bra idag,räkningen börjar det släppa på så det går frammåt för varje gång jag tränar. Kom på att jag ska nog träna räkning innan jag sätter mig där alltid. Hjärnan var igång mer då.  =)



Ibland måste man göra vad man tycker känns bäst. Självklart förstår jag att det inte alltid uppskattas av alla,eller att man förstår det,men hjälper det verkligen att försöka trycka ner mig för mina val? Försök inte att låta så duktig med "älska glömma och förlåta" när du går på och är elak direkt efter. Det klingar inte bra ihop. Man får vara besviken ,men mår du verkligen bättre av att klanka ner på någon annan? Jag tror inte man mår bättre av det. Mobbning,kränkning osv är aldrig lösningen.

Jag måste göra vissa val i mitt liv för att må bättre. Jag har mått dålig en längre tid nu och det är inte bra. Ingen människa ska må dålig. Så om jag måste ta tuffa beslut om saker så måste jag det.Hur jobbigt det än är för stunden.Det blir ju bättre,det är ju bättre som är målet.
Måste bli tuffare,ta tag i saker och göra mig av med saker som gör mig ledsen/orolig/stressad osv. Måste försöka göra mitt liv till ett lyckligt liv igen!

Jobbigt

Just nu har min magkatarr dragit igång igen på det väldigt jobbiga sättet. Jag mår illa nästan hela tiden och varje dag,är hungrig men allt jag provat äta smakar illa just nu.
Stressen att bli klar i tid med utbildningen gör att magen inte blir bättre heller.

Om någon har bra tips på hur man hanterar stress så SNÄLLA skriv till mig. Jag är en väldigt stressad person,och det är inget positivt! Det gör att jag förstorar upp enkla saker och gör det svårare än det är!



Nu ska jag upp och duscha och göra mig klar. Ska åka in till Hbg med mamma senare och kolla runt lite. Sen kl 18 ska jag vara på Crom för mer träning. Träningen går frammåt det gör den. Men det är en bit kvar.

Nej hoppa in i duschen var det! Ha det bra folket

Sjukt trött

Just nu är jag så sjukt trött på dubbelmoral. det har varit småsaker jag ignorerar och sett förbi för att man verkligen ska ge varann flera chanser. Men jag vet inte jag orkar inte längre. Tänker inte ens ta tag i det nu,kanske inte någongång alls hellre.

Jag har saker på G nu som är bra,som tex mitt jobb. Jag orkar inte förstöra detta genom att gå och irritera mig eller bråka en massa. Utan jag bara säger en sak; lev ditt liv som du vill,för jag orkar INTE mer.
Kom inte med förklaringar eller någon undanflykt. För de som är mina vänner vet mina åsikter och mer är det inte med det. Ni får ha era åsikter och jag mina,lämna mig om ni inte gillar mina,lika mycket som jag lämnar er ifall jag inte gillar era.

Nej nu ska jag sätta mig och räkna tills jag storknar! hehe
Lite stressad är jag och väääldigt nervös men jag ska klara detta. Ger mig fan på det och det finns inga tvivel denna gången!

Ny vecka

Ny vecka och nya "uppdrag"!

Idag blir det att åka till jobbet vid 14 tiden för att träna en massa. Undra vem jag ska ha som lärare idag?
Imorgon blir det åka till jobbet på kvällen för träning.
Ondag har jag fullr upp med agility och läkarbesök innan dess.
Torsdag har jag sen kväll på jobbet för mer träning. Gaahh jag tror Cassie sa att jag var uppbokad för att jobba redan om typ 2-3 veckor!! Fan att jag blev sjuk,missa ju 2veckor av träning då!
 Som sagt kalendern är ganska full....
image23


Men men nu ska jag upp och äta nygräddade kanelsnurror och sen göra ve mig lite! =)

Ha det bra folket!

Vet inte..

Vet inte riktigt var jag ska börja,har så mycket jag måste göra egentligen men så lite ork!
Måste nog lägga upp ett litet schema för mina dagar för jag äter inte bra nog så jag orkar ju inget.

Har börjat tvätta idag och blää vad mycket det är när man inte gör det ofta haha

Nej har inget jag vill skriva just nu,får vänta med det tills jag har ork.

Ha det bra

Grattis!!!

Grattis Emil och Åsa till lille Hampus!
Han kom den 7/3-08 22.58 vägde 3125 g och var 50cm lång.

Nu är man faster :) Längtar efter att få se det lilla undret.

Här är bilden som finns på hbgs lasaretts hemsida.
Hampus

Utbildning

Idag har jag inte gjort mycket. Mått kasst idag pga magkatarren så var påväg att strunta i utbildningen idag men det blev bättre och jag envisades med att jag inte skulle stanna hemma.
Gick rätt bra på utbildningen,hade jessica och hon är bra =) även en jävel på att fuska och luras hehe men hon var väldigt mild mot mig idag. Hon tränade även mig på räkna vilket är skit bra! Jsg erkänner jag är jätte dålig på matte så detta är en jävla utmaning för mig,men jag ska klara det!!!!

Imon blir det att åka in till hbg igen för lite mer träning. Vill verkligen komma igång,vill bli snabb på allt. Fick lite tips på hur jag skulle dela ut snabbare också. Även hur jag skulle använda båda händerna för att dela ut vinster osv. Många små grejer känner jag att jag fått med mig från dagens träning.

Men iaf fredag imon och det är skönt. På lördag blir det dock utbildning då med,men då handlar det om agilityn.Vi ska ju ha lite tävlingar på klubben,och jag kommer hjälpa till då. Så nu ska vi lära oss lite grunder om det hela och det är ju bra. Alltid kul att lära sig nya saker och förstå mer om allt.

Men men nu har jag bara pladdrat en massa utbildning men ja så är det när mitt liv just nu går ut på att utbilda mig till dealer. Ha det super alla!

Ps en fin bild på vår älskade Dumle :)

image21

Magkatarr och skit

Igår vid 21 tiden fick jag magkatarr attack. Inte alls rolig med tanke på att jag satt på jobbet och utbildade mig! Det ända positiva var att det var ekebovärdar som stog och spela hos mig så då var det inte så pinsamt att bara behöva gå därifrån.
Var dock inte kul eftersom jag hade kunnat tänka mig stanna en timme till. men aya nu blev det åka hem i panik för det gjorde så ont.

Ringde min läkare idag för jag kan ju inte ta medicin som ger mig magkatarr,eftersom attacken gör så ont att jag inte kan stå upp eller sitta för den delen. måste krypa ihop. Inte så lätt att sitta och jobba då.Men ja han var ju för upptagen att prata så han ska ringa mig någongång idag typ efter middag. så får jag se hur vi löser detta.

Ska åka in till hbg vid 14 tiden för att det är mer utbildning,,mår inte bra men ja jag får nog åka ändå.

Nej får väl upp och äta något ordentligt nu så magen kanske blir liiite bättre.

Bihålsinflammation

Idag ringde jag till läkaren vid 8 för att få tid att kolla upp varför min förkylning inte tar slut. Fick typ rusa till bussen med en drick-yoggi och en banan. hade 20 min innan bussen skulle gå hehe tajt med tid. Var inne på läkarhuset vid 8.50 redan och hade tid 9.15.
Fick medicin utskriven och så var jag påväg ner till apoteket. självklart frös jag så jag gick snabbt,vilket resulterade i att jag kom ner innan kl var 10 och apoteket öppnar. Men iaf fick gå runt i typ 5-10 min sen öppnade dom. Fick mina 2 olika mediciner sen kom mamma och hämtade mig. Vi körde till Nisses och köpte lite gott till fikan.

Efter vi ätit lite fika gick jag ner och la mig igen (var skit trött och utmattad) somnade och vaknade och gick upp vid 15 igen. Sov väl ca 2 timmar skulle jag tro.

Tog min medicin och gick upp och åt. Duschade sedan och BAM sådär ja nu mår jag skit! Medicinen är stark så min mage blev helt orolig och jag blev illamående som fan!  Drack lite actimel och sen blev det lite bättre. Ätit knäckebröd nu också så nu känns det någerlunda iaf. Ska ta bussen vid 18.50 till hbg. Ska ju till "jobbet" och träna ikväll. typiskt att jag ska må blää bara men ja,det är bara någon timme sen hem igen,ska försöka få så jag kommer hem vid 22-tiden.

Det enda positiva med det hela är att inflammationen är inte så hemsk för vi kom på det i tid. Hade kunnat bli otroligt jobbigt om jag väntat en vecka med att kolla upp det.

Nej nu ska jag packa väskan,fixa håret sen sätta mig vid tvn tills jag åker.

Ha det bra alla bloggläsare. Just det kan ni inte skriva en liten kommentar så jag vet vilka ni är som läser bloggen? Jag är inte farlig jag lovar :D

Galna hundar och ensam tjej

Idag har jag varit ute med 4 hundar helt själv. 4 hundar som inte brukar gå tillsammans med enbart en förare. Så liiite krångel blev det. Men som tur är har vi en bra gräsplätt en bit härifrån där man kan släppa hundarna och låta dom leka lite. Så dom slapp va kopplade hela tiden.

Har sovit ganska mycket idag,hrm helt utmattad av att få gå upp åtta på morgonen! haha

Precis ringt chefen för att boka in fler träningstillfällen,men hon satt i tele som vanligt,så hon skulle ringa upp. Hoppas att vi får in iaf 2 tillfällen denna veckan då jag vill bli klar någongång! Funkar inte att ha en gång i veckan bara,kommer ju aldrig bli klar med utbildningen då!
Men men det löser sig nog!

Nu ska jag upp och kolla Glamour medans jag väntar på samtalet.

Ha det bra alla blogg-läsare!

Känner mig snurrig

Just nu vet jag inte vad det är för fel på mig. ögonen är helt dimmiga och stirriga. Hemskt jobbigt kan jag berätta!
Tror jag är trött och därför är min kropphelt mysko.

Sminkade Lizette idag och fixade håret. Blev snyggit =) ska lägga upp bild sen,men just nu är jag som sagt för trött.
Fotat hennes katt en massa också så har jätte många bilder på honom hehe. Kommer upp sen i veckan på bildagboken (gå in och kolla vetja,du måste vara inloggad och mitt användarnamn är littleblue).

Nej gud (eehhh jag menar Allah haha ni som har sett jeff dunham på youtube förstår haha) jag ska nog allt ta och soova lite. God natt bloggen!

Idag är dagen...

..då jag ska hem till Lizette för första gången! hehe

sitter i sängen halvt påklädd. Har duschat ju så nu ska jag klä på mig helt,gå upp och sminka mig. för 13.20 ska jag ta bussen till Lizette wee

Nej men hallå! Jag har ju egentligen inte tid att sitta här. så hej svej!

image20

Tävling

image19

Nu är det dax för TÄVLING igen! Denna gången är vinsten ett par skor från Steve Madden. Du får själv välja vilka du vill vinna. Skornas värde varierar mellan 699-1299:-

Hos http://shopaholicmamman.blogg.se/1203931175_t__v_l_i_ng__vinn_ett.html kan du tävla så in och tävla du med!

Seg dag

Idag har jag varit riktigt seg!
Gick upp vid kvart i 10 för att äta frukost sen ut med Devil.Mamma var på kurs med Dumle så vi gick inom där.Devil tyckte ju det var jätte tråkigt att mamma bara tog Dumle med sig. Ett sånt sätt! haha
Men vi gick vår promenad,som tur var så blåste det bara,annars var det lugnt inget regn eller kyla.

Kom hem efter en 30-45 min eller något sen gick det nerför!
Jag bara slöade orkade inget och kände mig allmänt död. Vilket har pågott hela dagen faktiskt.
Precis ätit men kände inte för det direkt heller men ja,äta måste man ju.

Ikväll blir det bara va hemma och glo på melodifestivalen och umgås med mammsen =)



Imorgon blir det dock andra bullar! Hehe

Åker till hbg vid 14-tiden. Hem till Lizette för att bygga på hennes naglar,även provsminka och kanske komma på vad för frisyr hon ska ha på måndag. Packat ner (nästan) allt smink i en låda nu ocks,så jag får med mig allt och vi kan prova oss fram till vad som blir bäst.
Ska packa ner allt till naglarna också ikväll. Även krustång och locktång ska ner i väskan.

Nej nu har jag inget mer att skriva så skriver väl mer imon kväll när jag kommit hem från Lizette,ska ta lite bilder också såklart (!) så ni får se vad som skett under dagen hehe
Ha det bra alla nu ska jag upp och spela black Jack med mig själv = träna/plugga !!

RSS 2.0