Lagom nannig nu

Jahapp då sitter man här i soffan, nyduschad och fräsch! ;) 
Gått bra på jobbet idag, lite nya regler på stället sen jag var där innan årsskiftet men det gick bra. När jag var påväg till knutan ringde steff och vi bokade in fika så hon kom och hämtade mig i hbg, vi fixade lite ärende sen in till Ängelholm. Satt på esspressohouse typ en timme och fikade och hade gott :) 
Promenerat med katten och duschat som sagt så nu blir det nog fasiken att dundra ner i sängen och glo BB plus massa serier till jag somnar! Sjukt trött, men nöjd. 
Imorgon ska jag försöka komma igång och fixa naglarna och jag ska med mamma till Anna och hämta jordgubbs- och smultronplantor :)
Så natti natti alla små smultronplantor ♥

Sommar jobb :D

Ja igår var jag på intervju för ett sommarjobb inom kuntjänst och jag fick jobbet!! På måndag ska jag in till dreamwork och skriva på papper sen på onsdag börjar min 2 veckors utbildning och sen blir det jobb hels sommaren.
Jag längtar faktiskt väldigt mycket, ska bli spännande och pirrigt i början men det kommer gå bra :)
Imorgon blir det dock jobb inom städ, men det är ett bra ställe så helt ok och pengarna behövs. Ska snart krypa ner under täcket för jag fryser som -piiip- !
Så natti natti folket!

Lossnat..

Kan det äntligen lossnat? Den där spärren som hållt tillbaka mig?
Jag hoppas på det för ett jobb inom kundtjänst om så över sommaren hade gjort såååå stor skillnad. Jag har jobb även om det inte blir de, men då inom städ, jag vill ju in i kundtjänsten och sommarjobbet kan ju hjälpa med det. 
Jag vill bara komma framåt, vill hitta ett bra och trivsamt jobb. Ha råd till störra lägenhet och då kanske tom en katt-kompis till Tiger. Jag vill så mycket och hoppas verkligen det kan börja lossna nu så allt kan ramla på rätt plats. 
Funderar på att lägga mig i god tid ikväll. 09.15 är det coachmöte och 10.30 jobb intervju :D
Håll tummarna både för jobbet och att Tiger kan sova inatt och inte gå omkring och skrika en massa !
God natt vänner

Barn och framtiden

Jag har drömt väldigt mycket att jag är höggravid den senaste tiden. Inte helt konstigt då MÅNGA är gravida i min omgivning :P
Men det jobbiga med drömmandet är att jag inte vill ha barn, inte bara att jag inte vill föda utan hellre adoptera, utan jag vill inte ha barn. Just nu är iaf mina känslor så. Jag kan inte se mig själv som mamma. 

Jag kan dock planera en framtid med djur, just nu är jag inte redo för en hund, men jag vill jätte gärna ha en och funderar,söker om raser, planerar hur den ska uppfostras osv. Men barn nope, jag skulle dock inte ha några problem om framtida pojkvännen har barn sen innan. Det ser jag inte som något jobbigt eller så, men jag vill inte. Förlåt jag tjatar jag vet, men det är så få som förstår de här med att inte vilja ha barn. Min mamma förstår, hon har ju barn men hon kan förstå. Det är ett val alla ska få lov att välja helt själv. 
Jag ÄLSKAR dock barn ! Mina vänners barn,min brors son, ja jag hjälper gärna barn också om jag kan göra det. Det är verkligen en gåva, en otrolig gåva som inte alla kan få naturligt. 
Som jag skrev innan är många i omgivningen gravida eller nyss fått barn. Iiih jag blir så glad när jag ser dessa runda magar och tårar kommer ofta när jag hört bebben kommit ut :) Sån är jag, glädjs med tårar för andras lycka. 
Här har ni en mega söt mamma med sin finfina mage . Tycker Alexandra är så sjukt vacker som gravid, fler efter denna? hihi
Magen och känslan att ha någon levande inom sig är väl det som jag kan vara avundsjuk på, för även om jag inte har egna barn så förstår jag ju att den känslan är obeskrivlig! ♥
Vad tycker ni om mig och andra som väljer att inte ha barn ? Är det för er konstigt? Kan ni förstå till en viss del? Någon som är som mig kanske tom? 

Viktiga beslut

Idag har jag skickat iväg ansökan om bostadsbidrag, hoppas jag kan få det och att det blir iaf de som preliminärt räknades ut. 
Har även varit iväg och handlat, blev morötter,gurka,apelsiner,äpple,bananer och 3 st ramlösa. Sjukt stolt över mig själv som inte köpte godis fast mitt sug skriiiiiiiker!
Det blev massor av makaroner över sen i lördags så idag ska jag fixa till en kyckling/pasta-sallad igen. Billigt och gott :)
Nu blir det lite annat fix innan maten ska göras. Ha det bra folket! :)

Sliten krigare ;)

Ja såhär på kvällen känner jag av att jag gjort mycket idag. Sovit dåligt och sen upp vid sju för då kom E, vi la oss direkt och somnade :P Sen upp, kisserunda för E och mat i magen för mig. Pratade med mamma och bestämde att hon och hundarna skulle komma in och gå en runda, så innan hon kom diskade jag undan lite. Vi gick lite över en timme,blandannat genom hembygdsparken, humor när vi kommer förbi grisarna och en gris går mot oss och hundarna blir nyfikna, dock är ju grisarna vana vid hundar så den backade ju inte och Molle blev ganska rädd faktiskt hahaha
Hem för att tvätta, damsugade sängen sen bäddade rent och lagade mat. Nu känner jag mig rosig om kinderna av trötthet och planerar att gosa ner mig i sängen nu efter duschen och mys till någon serie och sen sova gott :) 
Imorgon blir det fortsättning av städandet, handling och fest på kvällen. Lördag blir det roadtrip till Gbg :D
Natti natti folket!
we heart it

Galet fint !

Får lov att säga att mitt fynd på ebay för 25 kr var riktigt fint!!!
Sen kör vi en ego bild på knäppa mig från i morse :P Även en bild på naglarna som de ser ut just nu. 
Dock kommer manikyren ändras till helgen :P tjo tjim allihopa!

Min söta morfar

Jag har nog världens sötaste morfar :P
Detta är från julen 2011 när vi hade haft julklappsspelet och han vann denna söta badmössa :D

Omotiverad

Känner hur det bara blir säme och sämre just nu, hjärnan funkar inte riktigt för tankarna finns där men allt blir bara mos. Jag orkar inget just nu. Tror det är regnet som jag mig depp. Funderar på en dusch men vet inte om jag orkar helt. Men fy asså det är pain även för mig, jag kan lata mig men då ska det fan vara av fri vilja inte för att jag faktiskt inte orkar pga hjärna och kropp. 
Ser en massa "måsten" framför mig, men jag vet att jag inte ska tänka så, för det är inget jag måste göra, jag väljer att göra saker, jag väljer att betala räkningar för jag inte vill bli hemlös /hamna hos kronofogden. Jag väljer att söka jobb för jag vill ha ett jobb, vill inte sitta hemma. Ja ni fattar nog. Jag SKA börjar tänka på mer positivt sätt igen, för jag vet det går, har bara varit lite på paus ett tag nu. 
Så nu öppnar vi fönstret, plockar fram kläder och hoppar in i duschen, för jag ska vakna upp nu och bli piggare, om så för 30 min så är det värt det. 

That´s me

Efter denna lilla ego stund är det nu dags för denna trötta brud att sova, imorgon blir det dreamwork för seminarie. Btw.... glömt köpa batterier typ 3 gånger på rad nu... minne vad är det?

Nalle Puh

De som känner mig väl vet om att jag har svaghet för en viss man, Nalle Puh! ♥
Jag funderar faktiskt starkt på att göra en tatuering med just Nalle Puh som motiv :) Får se när det blir verklighet :) 
we heart it

Varför?

Köpte en ny (ny och ny en begagnad) balance board för någon vecka sen då jag insett att min inte ville gå igång mer :( tårar i massor. Skulle nu prova den nya så den funka men nej, den vill inte heller starta. ska köpa nya batterier imorgon och fan ta den om den inte går igång då!!! Jag blir pissed för hur kul är det att köpa en och så funkar den inte? förstår att dom är lite känliga men SÅ känsliga får dom ju inte vara!
ja nu är jag irriterad! tråkigt då jag haft en relativt bra vecka. Imorgon blir det tvätta och fixa mellan 11-15, gå ut med katten som btw går omkring och gapar just nu, sen handla batterier och fixa så allt är klart inför intervjun på tisdag. 
På torsdag kommer Devil hit, mamma och pelle ska iväg på tävling och mamma undra om jag ville ha Devil över helgen när dom ska bort så vi får lite mystid tillsammans, klart saknar ju min älskling! Ska bli spännande och se hur de kommer va när han och Tiger fått vara tillsammans några dagar. 
Nu ska jag göra mig redo för sängen och sedan lägga mig och titta på ett avsnitt av Alcatraz innan jag somnar. Hoppas folket haft en bra helg och inte blivit allt för lurade idag. Kram och hej

Kontroll

Att kontrollera mina känslor är verkligen inte min starka sida, jag har blivit bättre men det finns en del som jag nog aldrig kommer bli bra på, och det är när de kommer till kärlek. Jag kommer nog aldrig vara den som rycker på axlarna en månad efter ett förhållande tagit slut. Jag kan inte bara "gå på nästa" utan jag behöver min tid att sörja så att säga. För min känslor är sjukt äkta när dom väl finns där, och dom försvinner inte på en månad. Önskar ibland att dom gjorde det för knuten i magen när man läser/hör/ser någon man gillat gått vidare eller hittat någon dom gillarm jag då suger det till i min mage. Jag VILL INTE känna så, jag vill släppa taget ,borsta av mig och resa mig upp. 
Tror inte på något sätt att jag är unik med dessa känslor, aboslut inte, men ibland undrar jag om de verkligen är så få runt mig som är som jag.... 
Och nej detta är inte kritik mot andra! (varför har jag behöver att försvara mig alltid? jo för jag har hamnat i bråk utan att de egentligen funnits något att bråka om = vänner tagit åt sig fast det inte varit riktad mot någon speciell)
Men ok hej och hå detta är inte bara depp inlägg :P Jag måste tro att Han finns där ute, och de gör han ju, kanske tom i flera format :) 
Känner mig lite löjlig kär i livet ibland, och så ska det vara, happiness. :D
bilder från We Heart It

RSS 2.0