Taadaa

ja då sitter man i Norge men har inget internet i huset. de ær kvar i lægenheten så vi ær hær nu och fixar med rækningar och sånt. Har inte mycket tid att skriva men lovar en mega update nær jag ær hemma. :)

hoppas alla har det bra i sverige,dær jag hør att det ær fint væder,dock ær det inte så hær :( hær ær det regn men vi klarar oss ændå. har spel och massa sånt.

Ha d bra folket!

Resan

Ja nu är det bokat och bestämt. Bussen går 23.10 från hbg ikväll och jag är framme i Oslo vid 6 tiden på morgonen. Där har jag en tid att vänta på att bussen till ålesund går vid 10,sen får jag åka buss (med pauser såklart) till klockan är 20.00 då jag ÄNTLIGEN är där! skit kommer vara som en levande död tror jag.



Ska självklart bli underbart att träffa Kristina igen!


Lovar att försöka uppdatera något under veckan om inget annat en mobilbloggning. Men lovar inget.
Ha det super folket! så hörs vi om en vecka sisodär!

Norge

Igår blev det fest hos Oggie. Väldigt trevligt =) fick gratis mat och hade allmänt najs. Pratade med kristina också. Hon hade ett erbjudande. Hon ville betala min resa till Norge, så jag kunde komma upp nu idag för att vara med henne på hennes lov. Ja det kan jag väl göra haha problemet är att hon trodde att swebus körde hela vägen men det gör dom inte. Så vi måste lösa det på något sätt. Men men troligen åker jag ikväll och kommer hem på lördag. Ska ju ha kalas då och tycker det är lite fel att inte vara där. Dock missar jag agilityn,vilket är jätte tråkigt,men det kan man ta igen,denna resan är i begränsad upplaga så att säga haha

Ohh äntligen fungerar det att ladda min mp3 spelare. Insåg att jag skulle få panik om jag inte hade musik att lyssna på med tanke på att jag kommer väl åka sådär 14 timmar! Tur det är natt buss så jag kan sova lite också!!

jag får väl börja packa lite,så blir det inte mega stress sen, för just nu vet jag ingenting hur detta kommer gå,men troligen åker jag ikväll. 

Ha det bra folket!!

Fredag

Jaha då var det helg igen. Trevligt värre =) Ska iväg till väla idag och försöka hitta bh och byxor,men samtidigt känner jag att jag nästan kan shoppa på nätet istället. men så är det ett problem,jag behöver köpa alsolsprit till mitt finger. humm... 

Vill ha lite fredags-godis också ju,men det är inte prio ett direkt.  Humm. får väl höra med mor min om vi kan köra in till ängelholm och handla lite då,så shoppar jag över nätet istället.

Imorgon blir det fest hos Oggie woop woop ska bli najsigt värre! 
Jahapp då får man fortsätta städa lite idag då. Plockade upp och dammsög igår på sovrummet men behöver bädda om säng och rensa garderoben,behöver även dammtorka bord osv. ska byta mitt svarta bord mot mitt vita,är sugen på att ha det nu igen.


VARNING FÖR ÄCKEL BILD BLURK!





Ihh mitt finger mår inte bra :(



Ha d bra folket!! 

Min ängel


Jag älskar dig min lilla skrutt!




Onsdag

Igår var en jobbig dag. Mamma och jag hade bestämt att vi skulle gå och träna lite på Bialitt när hon kom hem efter jobbet.
Men det blev ändrade planer direkt när vi fick reda på att en bekants hund försvunnit i strövelstorp. Vi klädde oss och tog med hundarna för att gå ner och hjälpa till att leta. Vi var ute i nästan 3 timmar och letade men hittade inte lilla vovven :(
Vi gick hem för att äta lite,och för att vila upp oss. När vi ätit och så körde vi och handlade,när vi var påväg hemåt bestämde vi oss för att bege oss ner till byn igen för att fortsätta leta- då fick jag ett sms från My som sa att hon var hemma igen! puh hjärtat lättade med ca 10 kg. Vi var så oroliga för henne,osäkert om hon klarat en natt ute i denna kyla då hon var helt nyklippt och en väldigt liten hund. 
Var väldigt skönt att det slutade så väl. 


Idag var mamma och jag på klubben med hundarna och tränade med Tina och Therese,Tina fotade hundarna som inte är så lätta att få på bild när dom alla springer i 100km/h och på olika håll haha Men det blev nog några bra foto iaf =)
Jag har precis pratat med Telenor om hur jag ska göra med mitt abonemang på telefonen. När jag flyttar till Norge har jag ju inte råd att ha ett abonemang som är dyrt som gatan att använda där. Men jag vill ju behålla mitt telenummer ändå för att ha det när jag kommer hem sen igen. 
Tydligen måste jag göra det till ett kontantkort för att behålla nummret. Hum får väl göra det precis innan jag flyttar eller får mamma hjälpa mig med det när jag flyttat. Det är ju inte så många månader kvar på min bindningstid då och de 3 sista månaderna får jag gratis så om inget annat kan ju mamma ha nummret för att ringa till mig så blir det ändå använt. 
Men allt sånt ska jag lösa.


Jag kan inte lägga in bilder alls på något sida just nu,sjukt irriterande! Måste försöka fixa datorn så det går igen för jag vill uppdatera bdb och lägga in bilder här. 
Ska åka till väla någon dag också för att köpa ett par byxor och minst en bh till. är i liiiite behov av det. 
Men nu ska jag gå upp till mamma och planera vilka tävlingar vi ska anmäla oss till så vi får det gjort i tid! ooppss vi har varit lite sega på det. 

Ha d bra folket!

Ny vecka nya bekymmer?

Nej bekymmer ska jag försöka undvika.

Igår var en najs dag,om så lite kall haha Åkte med Camilla <3 till hbg för att gå på väla lite,lurade i henne (och mig själv) att dom stängde 17 så jag stressade henne lite,dock kom vi på att dom inte stängde förrän 18 haha men vadå? hon behöver lite press för att få röven att röra på sig! Haha
Åkte från väla vid 18 för att stanna på MAX äta lite mat och sitta där och snacka allmänt massa skit. 
Sen körde vi in til stan för att kolla lite på Love & Light festivalen, VARNING VARNING!!!! GÅ INTE IN I KÄRLEKSTUNNELN! 
Helt slöseri med tid att stå i så lång kö för det där!
Ljusshowen på kärnan är dock värt att titta på. 

Nähe vad ska man göra denna dag då? Tror jag ska försöka vara lite duktig och städa ordentligt där uppe,städade bara snabbt och enkelt i fredags innan baket drog igång.
Självklart (!)  nu när jag tänker avsluta detta och gå upp där uppe,då lägger sig fräsis på mig! Allt är som vanligt!


Jag vill hitta på något roligt i veckan,så hör av er ifall ni vill vill umgås! :D
Ha det bra folket!!!



Fredagen den 13e

Ja då var otursdagen här! mohaha nej skoja bara,jag tror inte mycket på sånt. Dock tror jag på mycket annat skit haha!


Igår fyllde man ju då 22 år =) woop woop man börjar bli vuxen nu. 
Fast iof kanske inte då Elin frågade igår hur gammal jag blev,om det var 13  (!) pffft jävla sätt! Hahaha
Detta är vad jag fått hittills,fick chokladen av mamma,nallen av hundarna och gelé hjärtan av Olsson familjen =)
Treeevligt trevligt,dock har dom nog en skev uppfattning om verkligeheten allihopa då jag behöver gå ner i vikt inte upp !!
Haha men sen så blir jag ändå skitglad då jag älskar gottis! :D




Idag ska jag göra 60 vaniljhjärtan till mammas jobb. puh kommer ta hela dagen känns det som! En ugn och bara en plåt i taget! 60 hade annars varit en pice of cake om man varit på ett konditori,då kan man ju göra nästan 100 på en gång i samma ugn. Ja fan vad gött det hade varit att haft så stora och bra ugnar hemma,kunna jobba lite när man kände för det haha haft en kavlingsmaskin hemma oxå,kan vara en mindre format som dom har på sjöholms,så slipper man kavla allt själv,vilket tar längre tid och blir inte lika bra. 
men men! Nu ska jag gå upp och göra en mördeg och sen damsuga. Efter det drar jag upp datan för att titta på förhäxad samtidigt som jag gör vaniljhjärtan =)

ha d bra folket!

Måndag

Igår hittade jag en låt som jag förälskade mig i , kollade på youtube och lyssnade på olika låtar från samma artist och nu är jag lite lätt fast. Jag har alltid (sådär i smyg) varit lite crazy i country musik så detta var uuunderbart i mina öron =)
Ännu roligare var det när jag läste mer om artisten - Brad Paisley - för han är gift med en känd skådespelare som jag tycker är väldigt bra, Kimberly Williams-Paisley. (Visste inte vem hon var förrän jag såg bild på henne,då kände jag genst igen henne).

Nu går jag och lyssnar på hans låtar hela tiden! 
Denna är jääätte bra:




Denna är så najs, om ni går in på hans officiella video för denna låten så ser ni hans fru i videon oxå. :)
Kan tyvärr inte lägga ut de officiella videorna för det går inte. :S 



Ha det bra folket!!



min älskling


Älskar dig och längtar till sommar då jag flyttar till dig!!





8e plats

Ja igår var det tävling i Oskarström. Devil var ju ensam från vår lilla flock men visade inte alls att han brydde sig,tror han gillade uppmärksamheten han fick. =)
Första loppet diskade vi oss då jag visade slalomet för dålig och han tyckte att det var myyyycket roligare att hoppa ett hinder. 
men Loppet gick jätte bra så jag är nöjd ändå!

Andra fick vi 10 fel + tidsfel (men dom räknar jag inte ännu,tiden är ju inte viktig just nu) och kom på en 8e plats! så det var skit kul! Bästa resultat hittills :) Han var duktig även i de ställen jag trodde vi skulle misslyckas totalt. Jag var såååå kissnödig när jag gick banvandringen så jag kunde inte koncentrera mig,gick nog bara 3 gånger sen var jag tvungen att springa till toan! Haha men jag hann med i god tid mamma hade varit ute med honom när jag gick banvandringen så hon stog och väntade tills jag var tillbaka. 

Beatrice och Laban vann 2a loppet!!! grattis till er!

Jag var så trött när jag kom hem och hade ätit att jag somnade vid halv sju tiden och vaknade upp halv elva igen. Kunde inte somna om då så tittade på förhäxad i någon timme.

Nu ska jag slappa lite efter varit ute med mamma och hundarna i nästan 1.5 timme. 
Ha d bra folket!

Visste du att....



Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet

&

100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen




Fredag och snart tävling

Ja då var det fredag redan! humm har bara legat bort denna veckan ,men sen är det ju lite så när man är sjuk. 
Men jag mår bättre nu. Precis varit på bialitt och tränat med Devil och Dumle lite. Eftersom all snö är bort och det är plusgrader så är det geggit på planen haha Så in i duschen direkt när vi kom hem. 
Gick inom Liiz och hämtade Förhäxad boxen woop woop vad evve ska kolla Förhäxad mohaha

Nu har jag badat av hundarna och ska snart upp och börja städa. Behöver dammsugas och torka golvet. 
Pausar bara här en stund innan :P

Imon är det täääävling =) ska bli kulkul. Ska upp och skriva ut all viktigt så vi har det klart.Mamma har bakat kakor och bullar som vi ska ha med oss.

Nej fixa lite annat här på internet,sen upp och städa! Ha det bra folket!

visste du att...





Fjärilar smakar med sina fötter

&

Elefanter är den enda djuret som inte kan hoppa




nattblogg

jaha nu sitter jag här och inser hur dum jag är som inte sover ännu. Men mamma sa att hon skulle iväg imon vid halv nio tiden = Molle kommer börja sjunga. Så jag inser att jag kommer gå upp någerlunda i tid (brukar ignorera honom i en 30 min innan jag går upp).

Idag var det ju kurs med Devil. Det var kul,gjorde 2 kombinationer med 4 olika saker att träna på. först att trycka ut hunden(ganska lätt) ,och sen att dra hunden till sig (svårast). Sen gjorde vi bakombyten och framförbyten. Jag börjar sakta men säkert förstå mig på skillnaderna på dom,jag menar inte att jag inte förstår vilket som är vilket,men om någon ger mig en kombination och säger "efter hinder X gör du ett bakombyte" så förstår jag bättre nu hur jag ska göra. Förr var jag alltid tvungen att få hjälp med hur jag skulle göra. Men så är det väl,träning! hehe

Just det, detta är till Karolin: jag kan inte skriva kommentarer i din blogg för du måste öppna så anonyma kan skriva där oxå.
Jag har inte löst allt med Norge resan och vet inte ännu om Devil kommer följa med,men mitt mål är att lösa det så han kan det =)



Nej nu ska jag sooova sängen, ha det super alla!


humm



En grisorgasm varar i 30 minuter
(Haha, shit! Jag undrar verkligen hur man kom fram till det här)




todeeeyyy

Nu blir jag snart förbannad på mig själv,nu är det dax att vända tillbaka dygnet. Gått upp nu vid halv ett och det är mega sen att gå upp. Går och lägger mig vid tre fyra på natten men det fungerar inte mer nu. Nu är jag nästan frisk och då är det dax att vända tillbaka allt igen. 
Som tur är har jag kurs ikväll,så jag kommer vara trött efter det,och då ska jag välja att lägga mig direkt så jag inte sitter upp för länge igen. Om jag nu skulle sitta upp sent,ja då får jag skylla mig själv för jag ska upp i tid! 

Usch nös precis,fyy vad jag avskyr detta. Igår kväll hade jag meeega ont i luftrören när jag andades (vilket jag gör rätt ofta,gör du det med?) fick ta värktablett bara för att somna. Buhu

Ligger här och tänker på vad jag ska ha med mig till Norge.... Samtidigt som jag vill ha med mig saker som påminner att jag faktiskt inte bara är gäst där,så vill jag inte ha med för mycket,kommer ju handla där en massa ändå känner jag på mig.
Dock har jag ångest över hur länge jag ska vara där,men till jul iaf låter som en bra plan,att bara åka hem för julen,eller åka hem helt då,ja det är något som får bestämmas då.
Jag har några saker som jag redan vet jag ska ha med upp dock,det är mina änglar från mamma.


Nej frukost till sega damen (jaaa det är jaaag) och sen kolla på 90210 woop woop.

Ha det bra folket!


Filmer

Att vara sjuk är tråkigt,så varför inte göra det lite roligare? Själv roar jag mig genom att kolla alla avsnitt av Samantha Who? (en serie) som jag fastnat för extremt hehe den är jätte rolig =)
Sen kollar jag filmer,här är de jag sett de senaste dagarna:

Wall-E
Jätte söt film som jag lätt kommer se om!

Ps. I love you
Väldigt fin film som man fårtårar i ögonen av lätt.

Transformers
Moahaha f-u-n-n-y!!!

Made of honor
Söt och komisk film,typisk kärleksfilm,men vafan I love them!

Twilight 
Bra film,längtar till uppföljaren kommer!!

Eagle eye
Spännande och inte några döda stunder iaf ,action och lite mer action.

Berättelsen om Narnia: Prins Caspian
aww så söt,lite dåligt med romantik (hallå dom är tonåringar nu är det fasiken dax för lite romantik för de stackars ungdommarna) men värdig uppföljare som inte (i min mening) var mycket sämre än den första.



Ja mina åsikter så bli inte arga om ni inte håller med,vi alla måste ju ha vår egna åsikt :)



Måndag, tror jag ?!

Ja jag är liite lost när det gäller dag och tid just nu. I två dagar har jag legat i min säng och kollat filmer (recensioner kommer senare) och mått kasst. 
Kul ? NEJ !!

Idag har jag iaf bäddat sängen och duschat,vilket var välbehövligt!!!! Imorgon är jag frisk,ok har min kropp förstått nu??!!
Jag vill inte må såhär längre så imon är det slut,bara så alla (inklusive min kropp) vet om det. 

På onsdag är det kursstart och det ska bli sååå kul! Längtar,hoppas bara på fint/bra väder. Devil och jag har ju tävling på lördag och det ser jag fram imot :D

Nu ska jag kolla på Wall-E och dricka saft mmmmmm...

RSS 2.0