Nya tag

Jag har bestämt mig att det nya året ska börja bra! Jag ska sluta äta en massa skit och ta hand om mig själv - man kan ju inte begära att andra ska älska en när man inte älskar sig själv !

Så nu innan nyår så kränger jag som en idiot - i hopp om att bli så äcklad så jag verkligen inte vill äta mer godis och sånt. 
Ja jag vet jag drömmer bara,men jag njuter så länge det varar,det är allt man kan göra!

jag är så nöjd med min nya maskara ! (vet att jag tjatar lite speciellt för er som kollar min bdb oxå) Men den är fantastisk!
Jag en en tjej som har väldidigt korta ögonfransar för att vara en tjej (tom min bror har längre ögonfransar,det är fuuuusk!)
så när jag hittar en maskara som fyller upp två av tre när det gäller vad jag letar efter hos en maskara - ja då är jag nästan svimm färdig!
Jag vill ha en maskara som:
*lyfter upp fransarna (använder ögonfransböjare men vissa maskaror som inte är "specialiserade" på att lyfta,dom har en tendens till att tynga ner även böjda ögonfransar)
*förlänger mina fransar
*är vattenfast

Nu är denna så att den tåler upp till 38graders vatten,och förlänger! så att den inte lyfter upp fransarna det kan jag leva med,då den inte heller tynger ner jääätte mycket som vissa andra gör.

Looki looki



Det är Loréals dubbelmaskara som man tar bort med 38 gradigt vatten och är därav vattenfast för tårar osv.

Super är den!




Kommentarer
Postat av: Jannike Sjögren

Sikka bekymmer tjejen. Sj använder jag mascara väldigt sällan då mina fransar är svarta, långa o böjda redan som dom är. Några har fått lyx haha... Men jag har ju andra saker jag inbte är nöjd med, men det har vi nog alla, vi är ju ändå kvinnor, dom ska alltid ha ngt att gnälla över =)

2008-12-30 @ 07:39:26
URL: http://mammajannike.blogg.se/
Postat av: Jannike Sjögren

känner precis lika dant. alla ljuger o bedrar varnadra o ingen fattar vad ärlighet är för ngt

2008-12-30 @ 08:53:41
URL: http://mammajannike.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0