27/10

Hur snabbt går inte tiden?? tyckte det var augusti precis! och nu är det bara en vecka till November! Mmmmm i november får man börja äta pepparkakor! (jag har den iden om att man inte ska börja äta pepparkakor förrän tidigast 1e november. Aldrig påstått att det är normalt men då har man ju iaf något att se fram imot :D )
Annika Aller kursen i helgen var jätte kul och givande! Har mycket att träna på nu och tänka på :D Skönt för jag var såå trött på agility innan helgen.
Har en liten förkylningen i kroppen men den är som sagt liten och rätt mild,men visst mår ju inte prima men ändå.
Nu ska jag klä på mig och göra lite arbete sen ska jag äta och göra ve mig för tjugo i tolv bär det av till stan IGEN! kul när man redan varit där inne en gång för att jobba men nu blir det contendo.
Ha det bra folket!

Som ett brev på posten...

kom en kommentar från den snygga och vackra agility stjärnan Doris (med matte såklart också) hehe
Det är inte illa när USAs agility stjärna skriver till en!
Jaha vad ska ske denna dagen? jo jag ska hoppa i duschen och göra ve mig...legat och läst och fixat här hemma. Ska snart iväg till Contendo,blir söka lite jobb och äta clementiner :P
Fick ett samtal igår,hade jag haft körkort hade jag nog haft ett extra jobb men men. Aya det kommer fler möjligheter.
nej hopp i duschen nu så jag hinner bli klar i tid!

borde...

borde egentligen ta en paus från agilityn för jag suger verkligen på det! Jag är ett stort misslyckande men det får man väl bara ta antar jag.
blöö ingen bra dag idag.....

Många tankar

Mindre än en månad kvar innan jag ska börja min utbildning. Mååånga tankar!
  • Vad ska jag ha med mig för kläder? (höhö låter som jag har sååå mycket att välja mellan men ändå:P )
  • Hur ska jag överleva 7 timmars tågresa med 3 olika byten HELT SJÄLV???? (har jag sagt förut att jag avskyr att göra saker jag aldrig gjort, och är osäker på, helt själv? för så ligger det till!)
  • Ska jag köpa mat där när jag kommer upp eller? finns det affär nära? (märker ni hur jag börjar flippa ut redan??)
  • NÄR ska jag åka? ska jag åka sent och försöka sova på tåget (ohh tänk så missar jag mina byten???) eller ska jag ta ett inte sååå sent och försöka hålla mig vaken?
Jag vet inte hur detta kommer sluta , men om jag känner mig rätt kommer jag må väldigt mycket illa,panik-svettas mycket och ja allmänt stressa innan jag kommit hem igen... puh DET ÄR INTE LÄTT ATT VARA EVELINA!!

Rik? ja på kärlek

Jag är i behov av en mini pc. Nej jag har egentligen inte pengar över till det,men på något sätt ska jag fixa det!

Just nu är jag mega trött så ska bara upp och värma min vetekudde,ta en clementin och bädda ner mig i sängen med en bok :D


All you need is love (and some money :P )

Min babe

Devil har börjat med att han ska ligga brevid/intill mig i soffan,och han ligger där länge! problemet är att det är trångt så jag måste nästan hålla i honom för att han inte ska trilla ner hehe
Detta är något som kommit de senaste veckorna,min babe har blivit en kelgris på äldre dar!
Han är verkligen det bästa som hänt mig,min älskade bumbibjörn!

hösten är här!

ja nu är verkligen hösten här och vintern står vid dörren och knackar snart på! Själv tycker jag det är lite mysigt,visst kallt att vara ute men det finns varma kläder, men att sitta inne och mysa är ju bara underbart!
Vi va på sibirien idag och spelade kubb och grilla korv. Najs :D
Varit ute en runda med hundarna. Och jag säger bara en sak,smyg inte på mig när jag går ute med dom själv,för jag pratar mycket med dom och mig själv så får hjärtattack när jag blir påkommen haha
Helgen närmar sig och inget planerat ännu,får se vad som sker :D
Kraaam på er!

Happy face!

Såhär glad är jag för att det bara är 1 månad och 2 dagar kvar till min utbildning startar :D
Äntligen hämtat min mobil också ju och jag är väääldigt nöjd med den! :)
Såhär vacker var min fot efter olyckan med balansen. Fin eller hur? Therese va ju så söt när hon så den när vi va uppe i Nybro. Sitter i husvagnen så när jag visar den så säger fy vad äckligt och tar upp sin mobil för att fota den hahahaha!!
Nu mår foten bra,lite ömhet när jag tar på och av skon men annars inget annat. Nästan helt återställd :D

People always leave.......

Nej lovar jag är inte så deppig som rubriken kanske får det att låta. MEN jag känner att jag har tufft vad som gäller vänner just nu. Vissa kanske försvinner för gott,jag vet inte. Just nu orkar jag bara inte ta på mig skulden för allt (vilket ofta slutresultat blir,jag ber om ursäkt utan att ha gjort något fel :S )
så jag tar lite avstånd från vissa just nu.

Jag vill inte ha osäkerhet i mitt liv,men jag vill att ni ska kämpa för mig ibland, det är faktiskt inte för mycket begärt.

jahapp min planering inför utbildningen och allt går framåt. Precis fått info om vilken bok jag ska läsa innan starten så ska kolla upp var jag kan köpa den så jag kan börja så snart som möjligt.
Pga att jag har mycket att planera och fundera över när det gäller hunddagiset så går tiden fort,och jag hinner inte med allt jag ska hinna med från Contendo. Förhoppningsvis tycker dom att det är bra att jag lägger ner energi på min framtid! :D


Imorgon ska jag hämta min mobil och jag är skit glad med blandning av besviken med tanke på att jag skulle kunnat hämta den idag om posten inte segat med att skicka ut avi. Men men den kommer hem imon iaf!
Nu ska jag göra klart det jag håller på med sen lägga mig och kolla lite serier. God natt folket!
PS ni får gärna skriva en liten rad när ni är här inne och läser för jag ser att det börjar bli några nya som kommer in varje dag nästan DS

Jag ska utbilda mig :D

Ja idag blev jag intagen på hunddagisutbildningen på Hundoasen . :D Så den 14 november börjar jag min utbildning.
Målet med det hela är självklart att jag ska starta upp ett eget dagis inom en snar framtid.
Jag är mega glad för att jag kom in och har inte slutat le sen jag fick samtalet :D
Utbildningen ligger i Nynäshamn, men det är bara en helg i månaden som jag är där uppe (lite mer när jag ska vara på deras spa avdelning för praktik) så mest är jag ju hemma och pluggar. Jag kommer ha möjlighet att bo där den tiden jag ska vara där så det är skönt. Ska bli spännande att åka upp dit :D Tror det kommer bli någon runda upp till Stockholm också,eftersom jag aldrig varit där,och det ändå ligger rätt nära.
jag fick även ett mail om att min mobil var skickad idag och troligen kommer imorgon eller i början av nästa vecka! Två veckor tidigare än jag räknat med weee
Lite svårt att koncentrera sig på uppgifterna jag hade att göra idag men vad gör det? jag är så glaaad!
ha det toppen folket!

RSS 2.0