Helgens utställning

Har precis badat min älskling och fönat honom. Han är inte helt 100% torr men jag tänkte låta han vara i en timme eller så, för han tycker ju inte direkt det är kul att bli badad och fönad. lite borstning blev de också men de behövs inte så mycket för de har jag gjort tidigare i veckan och ojoj vilken tid det tog! Men snygg blir han!
Anledningen är att vi ska på utställning imorgon i Eslöv.Det ska bli kul att se vad dom har att säga om honom, har ju bara ställt ut honom en gång och då var han inte så gammal. Jag funderar över vad jag skaha på mig för kläder :S Vill ju inte ha svarta kläder för devilska ju synas intill mig, får nog tyvärr bli blåa jeans :( Har inte så mycket annat. jo hade kunnat ha köänning om de vore varmt men de lät inte vara varmt nog tyvärr.
Mina favorit bild på Devil (de som följer min blogg har sett denna bilden många gånger men den är så bra!)
Funderar på att fixa naglarna lite snabbt idag med. Har inte gjort mycket med dom de senaste veckorna, inte haft inspiration. men ska nog allt ta och fixa dom idag, ska bara komma på hur! :P 
Ha det bra där ute i sommar Sverige

Vänner? vet inte...

Idag är det midsommarafton, imorgon midsommardagen... helgen då fester och skojigheter brukar avlösa varann.
Var ska Evelina vara? Vad ska hon göra? Jo det är såhär att jag inte blivit bjuden på en enda sak eller en enda festlighet denna helgen av mina "vänner". Jo oggie är en underbar vän och frågade igår om middag på torget men jag kände inte mig bra för det, hade feber och en liten förkylning i kroppen, sen är det svårt att sitta och le åt folk som inte verkar bry sig om mig ändå?!
Jag kan visst fråga om jag får följa med på olika saker, men helt ärligt vem vill be om att få umgås med vänner? nej de känns sjukt patetiskt. Ok om en kompis säger till den som ska ha festen och frågar varför jag inte är bjuden, men att själv be om att få vara med känns inte kul alls.
Att öppet sitta och skriva detta känns inte kul heller men om någon läser detta och får upp ögonen för hur illa jag mår pga detta så är det väl värt ett pinsamt inlägg....

Denna kropp alltså

Just nu är jag liiite trött på min kropp! Förra veckan fick jag värsta problem med min vestibulit, woop woop kul att inte kunna gå stå eller sitta en längre stund. Aya va på gyn igen igår och fick medicin och lite annat som antagligen ska lösa mina problem. Jag har en väldig tur att jag bor i Ängelholms kommn för säga vad man vill men kompentens på ungdomsmottagningen och kvinnokliniken har dom iaf! Så ja tacksam för det är jag! Även om jag är flera hundralappar fattigare :P
Idag känner jag att en förkylningen är på gång antagligen. Har lite ont när jag andas och känner mig lite febrig.
MEN det skiter jag i för imorgon ska jag till Klippan och klippa och färga håret (japp jag ser också de komiska i att klippa sig i Klippan). Ska bli sjukt skönt att fixa håret då de va nästan ett år sen sist. måste börja unna mig detta lite oftare, iaf 2 gånger om året ;)
Jag vet inte ALLS vad jag ska göra i helgen, de är midsommar och alla verkar ha planer, odkcverkar ingen ha plan att bjuda mig?! Jaja jag får hitta på något helt enkelt! 
Bjuder på tre bilder på mina älsklingar. Detta var när vi bara hade devil och Dumle och dom va väldigt härliga för dom skulle göra allt tillsammans nästan :)

falskhet

Det finns många falska människor i denna värld. Går runt och snackar skit om folk och sen låtsas som inget,snackar skit om saker dom inte har en aning om,om människor dom inte känner osv.
Jag blir så besviken, för jag menar jag litar på folk till motsatsen bevisats, men de ska man nog inte göra. Håller god min och låtsas som inget just nu, mina riktiga vänner beter sig inte så och de är skönt att veta!
we♥it

Sweety

Om ni inte visste detta innan så är vår Molle ett riktigt charmtroll! Igår kväll satt jag och mamma och tittade på en film, hundarna va helt slut efter dagens hetta och molle låg självklart i soffan. Jag ville mysa så jag tog honom till mitt knä,och la honom halvt uppe på kudden intill. Såhär blev resultatet :

Knasig men söt. 
Och så har jag en sak till att visa Mitt senaste inköp i smink-väg :)
Ny mascara var ett måste (!) så istället för bara mascaea la jag till 35kr så fick jag en kajal och ett ögon-serum också :) Allt låg i en necessär vilket jag va i behov av kom jag på när jag så den :P
Nu ska jag äta upp mina jordgubbar sen blir de kanske något avsnitt av moonlight :) natti alla! :D

Hundkompisar :)

Idag har devil hittat en ny kompis. Bella heter hon, förvånadsvärt är hon stor och svart men devil gillar henne öndå för hon leker med honom :P
Sitter här nu och har lite beslutsångest, ska jag åka in till stan och köpa mascaran eller inte?? ska kanske vänta till imon? Hansson kommer efter 15.00 för då är tvätttiden slut, Men jag kanske skulle smörja in mig och lägga mig i solen en stund? Problemet med datorn ute är att solen gör att man inte ser ett smack. så att sitta och leta jobb utomhus är inte lätt. Men ok sitta inne nu en stund och sen gå ut? min hud tåler ju ändå inte för mycket sol och verkligen inte denna starka vid denna tiden!
Nehe sitta här och fundera gör ingen nytta hihi ni får ha det bra allihopa där ute!


we♥it

Shopping i bilder

I tisdags bestämde jag mig för en tur till Ängelholm och köpa lite nödvändigheter och lite skoj :) Jag hamnade först på Åhlens där blev det: 


Det blev ett Viva la diva lack (suprise!) och så hittade jag dessa 3 lip smacker med tre olika dofter/smaker för ett nedsattpris. Var bara tvungen för jag hört mycket gott om dessa, och jag får lov att säga att 2 av 3 dofter/smaker va najs och jag tycker de håller läpparna mjuka och sköna länge så många pluspoäng för dom!
Sen gick jag till mitt favoritställe :Kicks! Där shoppade jag loss :P Det blev:




Ja här blev det alltså solprodukter för både ansikte och kropp. även en bodybutter som luktar lime coolada :) lovley!! Sen köpte jag ett rengöringsspray till mina sminkborstar. Jag kommer använda den då jag snabbt behöver få borstarna rena,då den innehåller alkohol så de blir torra snabbt. Men jag kommer fortfarande 1-2 gånger i månaden göra en ordentlig tvätt av dom med schampoo/tvål. 
sen rååkade det slinka med ett snyggt nagellack som jag suktat efter ett tag nu. ;D
Eftersom jag är en sån bra kund på Kicks, fick jag även en liten gåva. Jag måste säga jag älskar verkligen Kicks i Ängelholm, personalen är trevliga och generösa och har sånt bra kundbemötande!
det jag fick va detta, en bodylotion från dolce & gabbana med doften Rose the one. Vilket kändes som en JÄTTE FIN gåva. Jag gillar doften jätte mycket och skulle tom kunna tänka mig köpa parfymen! 

Såå det var allt jag köpte haha Lite va? hehe

RSS 2.0