Shopping!!!

Ja idag har det shoppats vill jag lova hehe

Åkte med Angelica till väla vid e13 tiden. Kollat bh och lite annat stuff. Sen kom Liiz. Vi yra och höll på en längre tid,jag och Angelica åkte inte hem förrän vid 18 tiden hehe.
Hann hem,sen byta om snabbt,snacka lite med mamma,sen körde hon och jag till klubben för att träna lite med hundarna =)

Gick bra och så,satte oss sen i klubbstugan och snacka skit (som vanligt). Sen åkte vi hem vid 21 tiden.

Här får ni bilder från vad jag köpt idag. Nöjd med mina fynd!


Imorgon ska jag shoppa!!

Jaaa imorgon ska jag ha kul! Legat sjuk nu alldeles för länge!! Inget roligt alls men så är det ibland.
Ska till väla och shoppa! Behöver det då jag inte köpt bh eller vit skjorta ännu. Men ska nog även shoppa lite på nätet,då jag hittat en sida där man kan köpa smink för billigare peng än affären då det är varor som har skadad förpackning osv. Alltså varan är helt ok och fungerbar,kanske bara lite skrapa på något ställe. Men iaf dom hade den maskara jag använder,i affären kostar den va 150kr på denna sidan kostade den bara typ 59kr!!  

Men iaf så imorgon vid 13 tiden åker jag bussen till väla och förhoppningsvis (och troligtvis) åker Angelica med =)
Sen kommer Liiz efter skolan och joinar oss. Trevligt värre.

I helgen tror jag att jag ska fylla ut min kategori här som är makeup recensioner. Har ju egentligen en "hel" (ja asså den är ju inte byrå stor) låda full med smink som jag kan dela med mig min åsikt om.

Fick precis mess från Angelica och hon åker såklart med mig wee =)

Nej nu tror jag faktiskt att jag ska utmana ödet och sätta igång OTH (för er som inte förstod så One Tree Hill) i datorn och glo lite innan jag ska sova.
Anledningen till att det är utmana ödet är för att min cd spelare/dvd/brännare osv. har dummat sig lite och typ bara spinner runt skivorna ibland. men tror inte dom går sönder så jag ska prova. Har ju fungerat innan jag upptäckte felet.

Men som sagt nu ska jag prova det så ha det underbart folket!

Lördags...

I lördags var jag hos Liiz och vi hade tjejmiddag/pyjamasparty. Riktigit najs. Har många bilder från det och filmer. Men börjar med att visa denna som filmades efter vi ätit middag och efterrätt.
Enjoy!



Fler bilder...

Här kommer fler bilder på mina älsklingar !

DumleDevil

Sjukt (!) orättvist!!

Jag har varit dålig sen i onsdags, Ok det är inte hela världen med det. Började med feber och halskli. Illa tänkte jag men ok. Blev inte något snorig eller så utan höll mig till halsen och feber... tills igår! Jaha är det NU jag ska bli sämre? trodde jag skulle bli bättre !!

Idag har jag mått riktigt kasst,halsen kliar och gör ont,feber (ingen hög men tillräcklig flr att va jobbig) snorig,nysig och ja vi slänger in en attack av magkatarr!! WEEEEE

NEJ NEJ NEJ NEJ!!!

Gjorde såå sjukt ont att jag tom börja gråta ett tag! hatar det! Som tur var hade jag medicin hemma så det lugnade sig efter sådär 2 timmar av big **** pain!!

Nu sitter jag här och har ont i ryggen wee och snyter mig konstant,nyser och äter halstabletter! I LOVE MY LIFE!!
Nej fy !! Ska upp värma min vetekudde sen lägga mig i sängen och titta på Jeff Dunham på youtube.

Ha det bättre än mig!

mina älsklingar

Jag älskar er!!!!


BusungarnaDumle och Devil


Tjejmiddag och mys

Idag blir det tjejmiddag och en massa mys hos Liiz. Ska över dit vid 18 tiden. Ska bli trevligt hoppas bara att man kropp inte är så trött som den är nu.
Igår var ingen bra kväll för mig,usch och pi vad jag mådde kasst. Sova hjälpte inte mycket heller för jag drömde typ hela tiden kändes det som!! Jävla skit men aya ska nog ta och vila en stund nu innan jag duschar,eller ja kommer väl få vila efter duschen också,jag blir så sjukt trött av inget när jag är såhär.

Men men nog om detta,nu ska jag sluta skriva då jag inte kommer på något vettigt att skriva.

Ha det super !!

Försvinna...

Först och främst vill jag bara skriva tack till Amanda (www.shoulderson.blogg.se) för hjälpen med min blogg-design! Du är bäst,hjälper till utan att kräva något tillbaka och bara gör det så sjukt braa!!! TACK!!!!

Sen buhu läs inte detta om ni är på lite irriations humör eller tycker illa om de som klagar.
Jag är sjuk (förkylning med äckel feber,ont i hals,kli i hals,slem i hals och huvudvärk.) och just nu är det illa! Mår riktigit skit faktiskt !
Vill rulla ihop mig till en boll (om min rygg inte hade gjort så förbannat ont) och somna in,inte vakna upp förräns jag mår bättre. MEN verkligheten är att jag inte kommer sova bra inatt och det suger fett!

Ok ska sluta nu,nu är självömkandet slut (iaf på bloggen) och jag ska gå upp,kolla lite på tv och sen gå och lägga mig!


Ha det super alla!

Uppdatering

Sorry för min sugiga uppdatering.

Igår var jag på Crom och tränade,hade förövrigt feber så ni kna ju gissa hur bra det gick ?!? Inte bra nej. Men lärde mig nog lite,jo på över under 13,så om man får 2 ess där,så räknas det som 1,5 gånger insats i vinst, vilket man vanligt bara gör när man får black jack. wee lärde mig något.

Idag blev jag sämre,sov typ inget på natten och kom fram till att det inte blev någon träning för dagen för jag mådde så kasst. Kom även fram till att jag inte kommer kunna gå på min massagen imon! =( Man ska ju inte på massage när man är dålig,inte ens om man "bara" är förkyld.
Så får boka om en tid sen när jag mår lite bättre.

Men i vilket fall som helst så ska jag till Liiz på lördag,tror även att jag mår bättre till dess.

Pga att jag mest varit kass,så har det inte hänt mycket,så därför har jag inte mer att skriva.

Ha det underbart !!

Men va?

Min ide om denna dagen var att jag skulle ta tag i allt stök som är på mina rum men eehh ja det blev inte av. Väldigt lat och syndig dag har det varit! fyy skäms på dig evve!! (ok jag skäms lite iaf).

Det var tydligen inte fel på Devils öron mer än att där var lite hår,kan har varit mer innan och därmed irriterat öronen. Men men hoppas det inte blir några problem nu mer iaf. Dumle fick sin vaccin-spruta när dom ändå var där inne.

Har bokat tid för massage nu också,så på fredag kl 9 ska det bli av. Måste verkligen "unna" mig detta då jag har så ont i ryggen just nu. Jag säger som mamma gör, det är skön-ont att gå på massagen,skönt under massagen,men ont efter! hehe promblem-ryggar har vi allihopa allihopa -sjunger-

På lördag blir det pyjamas-party hos grannen. Men tänker inte gå över i enbart pyjamas! Hehe för kallt för det!

Nej nu ska jag sova så jag orkar med allt skit i morgon. ( skit= inte äta kakor eller godis,inte dricka läsk,utan träna och äta rätt!!)

panik!!!

sitter här och är JÄTTEJÄTTEJÄTTEJÄTTE sugen på choklad! Det är hemskt! Vill ju inte äta då jag försöker skärpa mig men gud,ni som är rökare och försökt sluta,ni vet hur denna känslan är!!! Obeskrivligt jobbig!!!

OK fokusera på något annat Evelina,hrmm... Ska till väla imon antagligen. Shoppa lite =) Alltid trevligt =)

Måste börja städa idag! Garderoben är tom för nästan alla kläder ligger utanför,och de lilla som ligger kvar där är i en ända röra!!
Ska upp och sminka mig och göra ve mig lite. Kan ju inte se ut som ett sängmonster hela tiden!

Devil ska till vetrinären vid kvart i 3,hoppas det är något enkelt att fixa och inget jobbigt och svårt. Tycker så synd om min bäbis!

Nej upp och fixa nu! Ha d bra


Kalas och ont i ryggen

Haft kalas här hemma idag för mig och Stefan. Varit trevligt fick fina presenter! =)
På tisdag ska jag nog till väla och leta efter en skjorta och lite underkläder som jag behöver. Någon som vill med??

Hoppas Caroline ringer imorgon så vi kan bestämma när jag ska dit igen och fortsätta utbildningen. Tycker det är ju så kul och vill bli klar så jag kan börja jobba så fort som möjligt.

Fick jätte ont i ryggen nu på kvällen och det är inte skoj alls! Gör skit ont! Jävla kropp säger jag bara!

Imon ska jag försöka städa mina rum ifall ryggen lugnat ner sig lite.
Sen måste jag till veterinären med min älskling då vi är rädda att han fått öroninflammation! stackaren!Lägger in en bild på honom med sin favvo leksak,en pip som ser ut som en badanka =)Devil

Dålig mascara!!

Nivea Maximpact ca pris 120kr. Betyg och omdöme:
Betyg: 0 av 5 möjliga!!
Omdöme:Ger dåligt med färg och gör ögonfransarna raka även om man böjt dom innan man applicerar mascaran. Ingen volym förräns ca 5e lagret. Helt sjukt kass mascara som jag avråder alla att köpa!

image5


Tävling på favvo sida

image4


Ni måste verkligen gi in och titta,inte bara för tävlingens skull,utan för denna sidan är skit bra så in och titta om ni behöver hjälp med er blogg. så in nu!! www.designadinblogg.se

Väla och utbildning

Idag gick jag ut med hundarna vid halv 11 tiden. Var skit fint väder,solen sken och det var lite kyligt men ändå skönt.
Vi träffade King (en collie valp) och Dumle och Devil blev jätte glada att dom fick leka =)

Kom hem duschade och slapa lite. Sen blev det att åka till väla. Hittade en skit snygg jacka,svarta byxor och en maskara. Så nu ska jag bara hitta en vit skjorta så är det rätt lugnt och inga mer MÅSTEN när det gäller shopping av kläder. Men jag behöver mer kläder,men det kommer succesivt.

Sen vid tio i fyra åkte jag in till knutan och började träna igen. Jag är så glad för denna möjligheten för det är skit roligt verkligen! Trevlig tjej som undervisar (Caroline) och det är ett kul spel. Märkte inte ens att puben fylldes med folk så inne är jag i spelet!

Åkte hem sen vid halv åtta och tog det mest lugnt. Åt lite och kollade på Criminal minds sen kitchen nigtmares.

Nu sitter jag här (daah) och snackar med Camilla på msn.

Just det jag har tappat 6 cm (!) runt magen på 10 dagar!!!!! Jag är chockad men glad! Och stolt (som pinky påpekar att jag ska vara).

Men nu ska jag sluta skriva och hitta på annat. ha d super folket!

Rolig dag

Idag har varit en rolig dag. Vaknade av att mamma sa till mig att gå upp (nedrans jag ville sova en timme till) åt frukost sen ut med hundarna.  Trevlig promenad hehe Devil bar omkring med sin pip-badanka och var jätte lycklig !!

Vid 14 tiden tog jag bussen in till hbg,skulle på min första utbildning =) kuul men mycket att komma ihåg. Nästa gång ni ser ett black jack bord på en klubb eller bar,titta noga på vad dealern gör. Allr från hur hon/han lägger fram korten till hur hon/han tar markerna. Det är lixom regler för hur man håller händerna när man delar ut korten!

Men nog om det ,ok om saningen ska komma fram,så kommer ni få läsa mycket om utbildningen och jobbet nu framöver.Så det är bara att bita ihop!

Imon blir det nog väla för min del sen direkt till stinsen för mer utbildning.

Ha det super folket!

JAAAA

Jag fick jobbet!!!!!!!!!!! Imorgon börjar utbildningen!! Bästa födelsedagspresenten någonsin!!!!

Nu ska jag sova god natt!!

Vinn en T-shirt

www.shopaholicmamman.blogg.se kan man vinna en T-shit från HM i storlek 38. var med och tävla du med! Avslutas 17/2 kl 11.59 .
  (kommer upp bild när blogg.se slutar dumma sig!)

Happy birthday to meeeeee

ja idag fyller man 21 år grattis på mig själv!
Igår fyllde bror min 24 år, grattis till honom =)

nej nu ska jag upp och städa wee haha sen duscha och göra mig vacker det kasnke kommer någon och hälsar på (!) senare. Ha det!!

Heldag med vänner!

Igår gick jag upp 07.55 blää piss tidigt då jag sovit dåligt också! haha men iaf. Upp klä på sig äta,göra ve sig sne åkte jag till Oggie. Satte mig hos honom och tittade lite på tv med Joanna medans vi väntade på de andra.  Halv tio åkte vi iväg,jag åkte i samma bil som Jolle,Matte,Erik och Jenny. I andra bilen Oggie,joanna,Stoffe,Sandra (jo hon heter väl det,mattes flickvän?).
Vi var i tid till Laserdoom men det gjorde inte så mycket vi kom nog in lite tidigare ändå. Skit kul vad det,tjejerna + stoffe mot killarna hehe. Jag fick skit ont i ryggen (ovanligt,ehh nej) men iaf det var skit kul ändå! Sen bar det av mot Halmstad city haha letade korvmoj men vi hamnade efter många om och men (och fel körningar) på donken!

Matte och Oggie klättrade på klätterväggen på donken såklart haha och vi hade trevligt.
Sen bar det av till badet. Härligt var det med lite gympa och stoj. Badade lite bubbelpool också riktigt najs!
Vid 16.30 tiden drog vi oss hemmåt. Då hade vi bestämt att vi skulle fixa tacos och kolla film. Tittiade på WTC efter maten.Sen spelade vi Buzz och sjöng lite singstar hehe. Väldigt rolig dag var det! Tack ni alla var trevliga och roliga.  Jag tog bussen hem tjugo i tolv sen hem och sooov!

Idag tar jag bara lugnt med min träningsvärk hehe.

Snart är det OTH  =) Ha d bra folket

Ovan..

Jag är inte van vid blogg.se så när den fick fnatt inatt (hihi rimm där ja) så trodde jag att det var jag som gjort fel! För jag satt och gjorde om lite bland kodmallar osv så jag fick ju värsta paniken när inget fungerade.Trodde att jag skrivit in koder fel och därmed fuckat upp min blogg. Tack för den så nu har jag inget av det kvar som jag gjorde (som blev rätt) utan får börja om från början! JIIPPIII  NOT !!!!!

Men men,varit på Väla med Angelica idag,köpt present till min broder =) Det var krångligt får jag lov att säga!!! Men hittade något tillslut! Nu måste jag nog äta något för jag ska vara hos Liiz redan 18.00 så öka takten evve!

Imon blir det Halmstad och spela Laserdoom och sen bada blää bada med min kropp aya det får gå!
Nej nu ska jag inte vara sån det ska bli kul!! Ha d bra folket skriver kanske mer ikväll.

Välkommen

Ja fint välkommande man får av blogg.se den typ laggar när jag är suuuper sugen på att skriva. haha

Ja som sagt var ju på intervju igår =) får svar senast måndag om jag får det eller inte. Får jag det börjar utbildningen redan den veckan =) ska bli skoj om jag lyckas få det =)

Suttit och bläddrat i min färska veckorevyn och lullat lite här vid datorn. Ska nog klä på mig och ta tag i saker och ting! Här behövs städas,iaf där uppe. Mamma är ju dålig i ryggen så tycker inte hon ska anstränga den mer nu när hon är sjukskriven denna veckan.

Ska träna lite sen oxå.Ökade motståndet igår så det är tungt nu! haha Men inte F'' går jag ner i vikt trots träning,inget godis mer än på helgen och bättre mat. Tack så mycket kroppen. Aya det tar väl lite tid antar jag :S

Nej nu ska jag se om jag kan ladda upp en bild här eller inte... Mina pojkar måste ju komma med på en bild båda två här så ni får se älsklingarna. Den sobla är Dumle och den trefärgade är Devil (som är min hund).image2

Gosedjur :D

Blir snart knäpp!!!

Jag är fett nervös nu och det är mindre än 2 timmar innan jag ska vara där. Borde inte vara nervös redan men det är jag...

Asså en fråga: varför är det så svårt att lägga upp bilder här? Jag bläddrar och väljer bild,trycker på knappen men den kommer ändå inte upp!!
Nej ok då skiter jag väl i det då orkar inte sitta här och göra om det 13 gånger till! ARG!!

Börjar...

Ska nog börja skriva här istället,tycker inte om att man inte kan lägga in youtube-klipp in nogggen och att bilderna blir så nedrans små och tråkiga. Men kommer nog spara noggen har ju ändå över 100 inlägg där.

Idag gick jag och mamma ut med hundarna en lång runda,dom lekte och Devil börjar bli riktigt duktig på att lyssna även när han är lös och där är en MASSA gott att äta (enligt honom !!).

Inte ätit något dumt alls idag =) men muns vad gott det var med kycklingen. Egentligen borde jag öka takten här lite eftersom jag tänkte göra en fruktsallad innan jag går och lägger mig hehe.

Intervju imon för ett jobb,hrm hoppas det går bra.

Måste bara lägga in bild på min bäbis =)

image1

Jeffffaaaa

Jag bara älskar denna snubben! Han är så duktig och riiiktigt rolig!!


RSS 2.0