Packar...

...för (förhoppningsvis) sista gången!
Japp då håller man på att tvättar och packar inför morgondagen. Ska dock bara sova över en natt, men måste ändå ha lakan+påslakan och min kudde med (nja ok kudde finns men som sagt snabb resa så kan lika bra fylla ut väskan med kudde höhö)
Köpte torr shampoo idag. tänkte jag skulle prova det nu inför resan så slipper jag ha med så mycket, utan bara en handduk så jag kan tvätta av mig i vasken :) 
firat Angelica lite idag. hade fika med winerbröd som jag köpte med hem från stan. Så fick hon sin present från mig också :) tur att man har lite ess i armen när det gäller presenter till henne :) 
träffade en kompis på stan också, hon har blivit med valp :) en liten chihuahua/papilion blandning. så söt så söt :) Komiska är att jag har tänkt på att jag skulle kunna tänka mig en sån blandning faktiskt. 
Hoppas ni har mycket med tid imorgon för jag lär sitta på bussen och leka på datorn hela tiden haha I need company!!! 
Ha det toppen folket!


P!nk - Boring

Denna låten går på repat här plus den används som ringsignal höhö LOOOVE ♥



Todeyyy

Idag har varit en "ont-dag" hehe ont som fasiken i min vänstra skuldra, sträckte mig där i förmiddags. ajajaj
Varit ute med hundarna två gånger idag och pluggat såklart. 
på fredag vid tio i elva på förmiddagen går min buss från Hbg till Stockholm. som tur är (!) har jag gratis internet på bussen wee en åtta timmars resa behöver de!
på lördag efter tentan åker jag hem från Stockholm vid kvart i elva på natten. bara för att komma hem så fort som möjligt och kunna vara med på Angelicas födelsedagskalas. :) ska bli skönt att inte missa hela helgen för en gångs skull. nu håller ni alla tummar dock under lördagen att jag klarar tentan!! 
Imorgon ska jag in till stan och handla lite och ta ut tågbiljetter. sen ska jag fika med Kristina :)
sen blir det tvätta och packa.
nu ska jag hoppa upp till mamma och umgås lite med henne. ha det bra folket OCH GLÖM INTE HÅLLA TUMMARNA PÅ LÖRDAG! ♥

tadaa

Följ min blogg med bloglovin

trött men kan inte sova

Just nu är jag jätte trött, trött på att må dåligt och trött så jag vill sova. Men pga att jag mår dåligt kan jag inte somna! Smart va??!! 
Har tittat på film ikväll ; the time travelers wife 

Tycker verkligen ni ska se denna film! Gillar ni The notebook - kan jag nästan garantera att ni gillar denna!
såå bra!! kommer nog allt se denna fler gånger för den är så bra! ♥ ♥ ♥
Nu ska jag se om Misan vill gå ut, hon har lite ryck just nu och bara springer runt. sen ska jag försöka sova.
Natti natti

vändning

wow vilken vändning det kan bli på kort tid. va irriterad och mådde skit sen vända det till det bättre!
Mår fortfarande lite bläää men det kommer gå över självklart.
I helgen blir det att boka min resa till Nynäshamn nästa helg. Tenta!!! :S iiihh




snart är det bedamus!!

imorgon är det fredag = BEDAMUS!! ♥
denna veckan har gått undan fort tycker jag, men så är det väl när man åker tåg en hel dag sen blir dålig och inte orkar göra så mycket. Men lite har jag allt fått gjort denna veckan iaf :) 
nu ska jag gosa ner mig i sängen och snart sova. natti natti

känslor

det är fan jobbigt när det blir såhär. jag vill inte bråka,får bara magont av det. Jag vill inte va ovänner för det ger också klumpar i magen. Jag vill ha antingen nollat eller plus. inget minus här inte det gör för ont. 
orkar man plugga när magen är i klumpar? nej jag kan inte sluta tänka på det så hoppas allt ordnar sig idag.

tenta nästa gång

ja då var man klar med kursen - om vi räknar med lektionerna. För nästa gång är det tenta! jag är nervös. Theresia säger att de bara haft en person som kuggat tentan, men tänk så är jag den andra? usch nej jag ska plugga!!
Molle hade mycket att vakta och varna om på dagiset. Han va helt slut på kvällarna och låg gärna och snarka mig i örat. Fredagen va värst - då skällde han för ALLT! Men självklart blev det bättre. Dock vet jag inte om han skulle kunna bli en dagishund. Blir kanske att testa när jag har mitt egna dagis att testa på. 
nu är det två veckor innan tentan. Då kommer jag åka buss fram och tillbaka för att komma hem redan på söndag morgon = jag kan gå på Angelicas kalas! :D 
nu ska jag kolla vidare på dating in the dark och slappa :)

livets spännande vändningar

Sitter just nu i soffan med Devil och Molle brevid mig. Dumle ligger under bordet och Isaak och Wiggo ligger i hallen. Ja jag har mini hunddagis här hemma idag hehe
I helgen ska jag och Molle upp till utbildningen. dock så ska alltid något gå lite fel, mitt tåg blev inställt och jag försökte få tag på SJ i över 1,5 timme men fick inte tag på dom. provade idag och fick vänta i tele kön i över 30 min men denna gången kom jag fram iaf! Så nu åker vi redan på torsdag för det gick inte att få ihop det på fredag. 
positiva med att vi kommer upp tidigt är att jag kommer hinna träffa Ankan iaf :) hehe så bra saker kan komma  ut dåliga ibland. 

Idag ska jag göra klart mina arbeten och försöka printa ut dom :S lite problem med det i nuläget men det måste gå!
Annars vet jag inte hur jag ska göra, kanske någon som kan skriva ut till mig? hehe
ha det bra folket!

then I wasn´t happy now I am!

Tänkte på dig idag. Känns som ett annat liv. Ja vi hade våra stunder då allt var underbart och roligt,de va många stunder. Men jag kan ändå inte känna något annat än glädje över att jag tog steget och "gjorde slut" mellan oss.
För även om vi hade skit roliga och underbara stunder så tog ändå dom jobbiga och tråkiga över vår vänskap!
Vi va inte bra för varann, du va verkligen inte den jag behövde vid min sida. Du drog ner mig allt för ofta, och att självömkan du tog fram dag in och dag ut, ja den va fan skit jobbig!
Jag har många goa vänner runt mig just nu. Sådana som inte får mig att må dåligt flera gånger i veckan. Som inte jag måste tassa runt på tår hela tiden för att inte riskera ett stort bråk ,bara för jag inte har samma åsikt.
Ingen är perfekt - absolut inte jag heller. Men jag hoppas att de som är mina vänner vet att varje dag försöker jag bli en bättre människa. Jag vill inte bli den som alla är trötta på för att jag inte lyssnar, inte ger tillräckligt och inte verkligen kämpar för vänskapen!
Jag mår bra och jag förtjänar det!


blir man trött eller vad?

Jo men grattis på mig! Fick brev idag från försäkringskassan, tydligen har personen som skrev på mitt papper på Ams skrivit fel datum, så jag får inte ut tom den 13e utan bara till den 10e. wee tack för den lixom! 
Nu måste jag åka in där för att dom ska skriva under med rätt datum så jag kan få ut för de dagarna också.
Jaja tänker ni det är ju bara 3 dagar det handlar om? men det är precis det de handlar om 3 dagars "inkomst" som jag behöver.


RSS 2.0