lediga dagar

Idag och imorgon är jag ledig, detta är min helg för jag jobbar både lördag och fredag. Nästa vecka blir det schemabyte och jag jobbar kväll en vecka! :D ska bli trevligt då får jag snacka skit med stephanie woop woop har saknat henne på jobbet ju! 
 
Idag blir det mest att mysa hemma, ska handla en runda också men stannar i stan iaf. Får se om det blir väla imon efter läkarbesöket. 
 
Igår gick jag till the body shop och handlade lite härligheter då jag hade rabatt de blev två duschgeler och en parfym olja med vanilj doft. Blev riktigt nöjd med den oljan så ska köpa en till i en annan doft :D 
Mitt badrum börjar se ut som en the body shop affär ,speciellt i duschen finns typ 5-6 olika duschgeler nu hehe
 
 
Nähe om man skulle slappa lite till sen iväg och handla, ikväll blir det att laga lax nom nom!!

Att veta eller att inte veta = ovisshet

Ja denna veckan har bjudit på klarheter, tyvärr inte bara roliga. Ingen vill bli dissad men vet ni vad? Jag tar hellre sanningen än att man ska behöva gissa. Jag tror det största misstaget killar gör (ja speciellt killar) det är att tro att det är bättre att ignorera än att ge ett svar. Men det är så fel de kan bli. för jag tar hellre ett negativt svar än att behöva gå runt och gissa. 
 
Så som det ser ut har jag iaf jobb till vinter :) woop woop så det är skönt, en sak som lättade från detta hjärta. Känner ju mig hemma på stream nu, saknar lite folk som slutat och andra som inte alls jobbar samma pass som mig, men näst schema kanske det bli att man jobbar tillsammans vem vet :) 
 
 
Igår var det dop för underbara Elna. Lägger upp bilder på tårtorna jag gjorde till dopet :) 
 
 
 

Fröidhafestivalen

Oh lord denna festivalen sviker mig aldrig love it!
 
Hade så sjukt kul i helgen att jag lever på det ett tag till. Massa nytt folk,skratt och hes röst haha
Angelica och jag kom på brillianta idén att campa där :P Vi lånade tält från hennes syster och packade upp det på fredag kvällen. Vi satt och lyssnade på artisterna på kvällen också men jag var så trött att jag vill åka hem vid lite efter elva. Fick med Angelica tillslut, från att hon va imot det hela till att hon inte ville därifrån haha
 
Lördagen kom vi dit vid halv fyra tiden och sen bara flöt dagen på helt underbart. Massa alkoholhaltiga drycker var inblandade och ja så kul vi hade! Minne för livet! 
Snälla snälla låt det bli en festival nästa år med!! 
 
 
 
 
 
Nu ligger iag iof hemma sen i måndags och mår blää men vad gör det om hundra år ?
 
Denna helgen blir det baka tårtor och gå på dop :D men nu ska jag lägga mig igen och se om det finns någon rolig serie att titta på. 
 
(nu är bloggen uppdaterad igen :P hoppas det gjorde dig lite glad :) )

RSS 2.0